Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 września 2010 A da się w ogóle spaść z ekstraklasy? Niżej to już chyba tylko murzyni grają wełną na plantacjach kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 19 września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 września 2010 (edytowane) Podobno, żeby uniknąć degradacji Maciej Skorża sam się przesunie do młodej ekstraklasy :potter: Zresztą ten sezon taki będzie, na razie lider ma po 6 meczach raptem 13 pkt, wiceliderem jest Górnik, a różnice sa na tyle male, ze co kolejka ktos bedzie doskakiwal do czolowki i spadal. Edytowane 19 września 2010 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 19 września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 września 2010 Efekty budowy klubu już na Łazienkowskiej widać. Choćby w postaci wielomilionowych transferów. Ktoś powie, że Polonia sprowadziła Sobiecha za 1 mln. euro. Fajnie, tylko ciekaw jestem kto jej będzie kupował piłkarzy po pierwszym niepowodzeniu Wojciechowski się obrazi i zwinie interes A więc śmiejcie się, ale zobaczymy kto się będzie najgłośniej śmiać za parę miesięcy 8) 14. Legia Warszawa 6 6 4-9 :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 września 2010 Jeszcze nie minęło parę miesięcy, więc lepiej żebyś ogqozo nie żałował później tego [ofkoz w serduszku mym jestem z Tobą i Twoim potterem! ]. Areczka mnie dziś masakrycznie zaskoczyła. Tak masakrycznie że 40pln poszło się kochać Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 21 września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 września 2010 LEGIA GROMI W SZCZECINIE MIEJSCOWĄ POGOŃ 1:0 PO BRAMCE KUCHARCZYKA W 87MIN. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 22 września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 września 2010 Legia już wygrała ten sezon! Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 22 września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 września 2010 Z potezna Legia nie ma zartow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 22 września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 września 2010 Spokojnie Maciej "Mam grube kości a pacierza i wódki nie odmawiam" Iwański wróci w chwale i poprowadzi Legie do wszystkich trofeów ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofeck Opublikowano 22 września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 września 2010 na kolejke przed koncem ekstraklasy i tak 10 druzyn bedzie zagrozonych spadkiem, a 6 bedzie walczylo o majstra, takze spokojnie Legia pewnie bedzie w tej drugiej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 22 września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 września 2010 Ryszard Tarasiewicz został zawieszony w pełnieniu funkcji I trenera Śląska Wrocław - poinformował klub na swojej stronie internetowej. Tymczasowym szkoleniowcem został Paweł Barylski, dotychczasowy drugi trener zespołu. Ciekawe czy bedzie Bakero Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 22 września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 września 2010 Hahaha, dawno tyle pozytywnej beki na meczu nie przeżyłem Mecz pucharowy grany drugimi składami nie muszę chyba mówić jak wyglądał. Paraolimpiada. Ludzie znudzeni i zziębnięci zaczeli sobie robić jaja najpierw w małych grupkach, aż w końcu młyn podłapał temat i się zaczęło. Chóralne wydawanie komend kopaczom "do atakuuuu !!11", "na niiich !" i gromkie "Huuuurrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!" przy każdej okazji, po udanej akcji, po zje/banej akcji, po wywrotce piłkarzyka o własne nogi, po niewykorzystanym karnym dla nas :rofl2: Szczytem głupawki było śpiewane przez cały stadion ŁAKA ŁAKA EEE-EEE-EEE Acha, wygraliśmy z Zagłębiem L. 1-0 po dogrywce. Drewniany klocek Grishok wreszcie na coś się przydał. Teraz tylko słać kartki do św. Mikołaja z prośbą o derby w następnej rundzie. Ale znając "losowania" leśnych dziadów, to raczej ewentualna konfrontacja mogłaby nastąpić dopiero w finale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 22 września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 września 2010 A ty jesteś fanem Widzewa czy ŁKS-u? Bo nie wiem, co mówisz, jak piszesz "wygraliśmy z Zagłębiem 1-0". Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 22 września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 września 2010 WAKA WAKA była genialna, mecz byl zalowy, tego kto zje.bal pod koniec meczu sam na sam powinni za kare wyslac do Legii, tak samo Panka za karnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 (edytowane) Hahahah jak Legia jest bita okrutnie, po rzucie wolnym Borysiuka poplułem się herbatą, rządam uprania koszulki przez Legie ! No i oczywiscie zaraz potem po jedynej akcji Legia strzela bramke. Edytowane 24 września 2010 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 zamiast 4-0 dla Lecha....1-1 szkoda ale jeszcze piłka w grze Legia serio najsłabsza od kilkudziesięciu lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 Wyłączyłem to coś i Legia strzela gola. Mam nadzieję, że tendencja się utrzyma, bo nie mam zamiaru tam wracać Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 Rybus czerwona hahaha :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 Poznań ładnie spieprzył ze dwie 100% akcje Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 Co zrobił Peszko i Stilic to wiedza tylko oni sami...jak nie wygramy tego meczu to jestesmy frajerami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 Drugą połowę z trybun obejrzy nie tylko zawieszony Jacek Zieliński, ale także Maciej Skorża, który schodząc z boiska po pierwszej połowie pozdrowił serdecznie sędziego i całą rodzinę jego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 Pieknie, po prostu pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 No niestety kompromitacja... Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 brawo murzyn! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 Lol jak to w Polskiej lidze im wiecej masz piłkarzy niż przeciwnik tym gorzej grasz :potter: Rudnevs probowal strzelic bramke z jak najdaljszej odleglosci, to samo Kriwec. No i caly czas atak srodkiem na pałe. Najlepsze na stadionie Legii jest, ze jak wyrzuca cie z ławki/boiska za czerwoną to stoisz sobie w narożniku boiska i oglądasz .jak nie wygramy tego meczu to jestesmy frajerami. Frajerzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 Na kolana przed potezna Legia :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi