Tokar 8 265 Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 Przecie specjalnie to robili, żeby bramkarza rywali zdekoncentrować. Jak piłkarzyki pajacyki za słabe to kibice murzą zadbać o handicap Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 (edytowane) Jakiś specjalista widzę posty usuwa, to inaczej: edit: a jednak nie xd Edytowane 2 maja 2016 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 821 Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 cebula niestety wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 rozi ale spokojnie, wdech i wydech, to final pucharu polski, a nie ligi mistrzow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 Ten mecz powinien zostać przerwany. Brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 przypomniałem sobie, czemu ie oglądam na co dzień polskiej piłki klubowej ale linetty niezła asysta trzeba przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 (edytowane) dawno nie oglądałem naszej piłki i przypomniałem sobie dlaczego... jezu jaki to miało poziom sportowy, poziom kibicowania, poziom murawy, to nawet nie da się tego opisać słowami. W latach 90 tych lepsze mecze na okręgówce chłopaki grali. ps. nie rozumiem co jest w tym trudnego, żeby policja łapała tego kto odpala race i łamała mu ręce. odpalony patyk, taki ładny, taki męski... pfff Edytowane 2 maja 2016 przez ścierpła mi noga Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 niech odpalają sobie te racy ręce łamać tym co rzucają je na murawę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 dawno nie oglądałem naszej piłki i przypomniałem sobie dlaczego... jezu jaki to miało poziom sportowy, poziom kibicowania, poziom murawy, to nawet nie da się tego opisać słowami. W latach 90 tych lepsze mecze na okręgówce chłopaki grali. ps. nie rozumiem co jest w tym trudnego, żeby policja łapała tego kto odpala race i łamała mu ręce. odpalony patyk, taki ładny, taki męski... pfff Co bylo nie tak w poziomie kibicowania?. Oprocz tych baranów co rzucali race. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 dawno nie oglądałem naszej piłki i przypomniałem sobie dlaczego... jezu jaki to miało poziom sportowy, poziom kibicowania, poziom murawy, to nawet nie da się tego opisać słowami. W latach 90 tych lepsze mecze na okręgówce chłopaki grali. ps. nie rozumiem co jest w tym trudnego, żeby policja łapała tego kto odpala race i łamała mu ręce. odpalony patyk, taki ładny, taki męski... pfff Co bylo nie tak w poziomie kibicowania?. Oprocz tych baranów co rzucali race. jak słyszę zawodzenie kibiców Legii, to mam ochotę wyłączyć fonie, chyba najgorsze melodie na całym świecie wymyślają, do tych swoich przyśpiewek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 4 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2016 A gdzie wymyślają najlepsze, znawco? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Jakiś specjalista widzę posty usuwa, to inaczej: edit: a jednak nie xd ehehe, dobre ujecie, Ariel najlepszy lol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
obrazus 20 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 Oby Wam sie chłopaki udało!!!!!!!!!!!!!!!! Wielkopolska z Wami https://www.youtube.com/watch?v=1MYhrI3i248 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 Coż, nie udało się. Poznali miejsce w szeregu. Okrutne lanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 Oby Wam sie chłopaki udało!!!!!!!!!!!!!!!! Wielkopolska z Wami https://www.youtube.com/watch?v=1MYhrI3i248 W sumie co wam zostało prócz kibicowania co kolejkę przeciwnikowi Legii. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 10 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2016 Pytanie do lechitow: zamienilibyscie sie z Piastem gdybyscie mogli, w sensie mistrzostwo lub wicemistrzostwo i gra w pucharach w przyszlym sezonie, ale kosztem wpierd.olu 0:4 na L3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 10 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2016 Zadajesz retoryczne pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 10 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2016 Po co europejskie puchary skoro i tak kto by sie z ekstraklasy nie dostał narobi wstydu? I to nie jest pytanie retoryczne tylko fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 10 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2016 Podbeskidzie było przez jakiś czas w grupie mistrzowskiej, a teraz spadek do I ligi. Los bywa okrutny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2016 A w ich miejscu powinien być Ruch. Ech, może chociaż za długi polecą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 10 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2016 Oby Górnik spadł. Za akcję z zeszłego sezonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 11 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2016 Uh oh dupka nadal boli chociaż to już rok Podbeskidzie to materiał na dobry film "Upadek", nie wiem czy im tak morale spadły, czy jechali długo na farcie i się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2016 Jednak Legia nie chce tego mistrzostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 11 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2016 Jak zwykle w ekstraklapie randomowe wyniki i randomowy mistrz , chociaż chyba jednak lepiej legia niz Piast Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 11 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2016 Czzerczesow oszczedzil kartkowiczow i sa efekty :potter: Co za roznica, w pucharach do sierpnia moze Legia dotrwa, pewnie zaraz Zaglebie i Piasta rozsprzedadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi