obrazus 20 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) uhuhu 4 - 1 Malarz na Euro !! Edytowane 7 lipca 2016 przez obrazus Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 Mecz nikomu nie potrzebny i gdyby nie ten bezczelny lomot to pewnie juz kazdy by o nim zapomnial xd ale pare pytan mi sie nasuwa: Maiden a co to sie stalo ze w najwiekszym klubie w Polsce w Europie wschodniej taka bida z nedza i co z tymi transferami do pierwszego skladu? No i czy prawdopodobnie najwiekszy i na pewno najgrubszy fan Legii wiedzial w ogole ze jest mecz? W stolycy niezle sranko przed walka o lige mistrzow XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 2 Cytuj
obrazus 20 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 (edytowane) Maiden moze na wakacjach ze nie skomentuje meczu albo w Ghanie grajków do 1 skladu obserwuje. Piernik wie co sie z nim dzieje. Edytowane 9 lipca 2016 przez obrazus Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 (edytowane) Maiden jest przesądny. Poprzedni zaczął się podobnie. Będzie dobrze . Może z tę różnicą, że w tym, w drugiej połówce, pokopiecie gałkę z wisełką - w grupie spadkowej, rzecz jasna. Co do nastrojów: Maiden pamięta te panujące rok temu w rewirach byłego zaboru pruskiego - "najlepsza drużyna od dekad", "najlepsza drużyka e-klapy ever" etc. itp. I wreszcie, Maiden się nie ekscytuje sparingami . Edytowane 10 lipca 2016 przez Maiden 1 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 dwa lata temu tez przegralismy w warszawie superpuchar z bydgoszcza, potem remis z amatorami z walii i porazka domowa z belchatowem, ale potem jak zlapali forme, to celtik rozbili w puch i wzieli szturmem grupe LE, takze warto jeszcze zaczekac z komentarzami. W ogole mozecie mi przypomniec, kogo lech wylosowal w pucharach w tym sezonie, bo zapomnialem? 1 Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 Kiedyś dali ciała z tymi sympatycznymi chłopakami: Cytuj
obrazus 20 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 dwa lata temu tez przegralismy w warszawie superpuchar z bydgoszcza, potem remis z amatorami z walii i porazka domowa z belchatowem, ale potem jak zlapali forme, to celtik rozbili w puch i wzieli szturmem grupe LE, takze warto jeszcze zaczekac z komentarzami. W ogole mozecie mi przypomniec, kogo lech wylosowal w pucharach w tym sezonie, bo zapomnialem? ,, rozbili Celtic,, a czy to nie Celtic przeszedł ta runde? Moze ktos przypomniec bo zapomnialem? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 przypomne Ci, ze na boisku bylo 6:1 dla Legii. 1 Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Wnikliwy, interesuje się. Nie dziwota, w końcu Legia to najlepszy klub w Polsce. 1 1 Cytuj
obrazus 20 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 (edytowane) Czyli na boisku 6-1 a Celtic w nastepnej rundzie? To co to bylo frajerstwo jakies 1000-lecia czy co? Cos sobie przypominam ze Celtic pownien według jednego grubaska zachowac sie fair i oddac awans czy cos, i to wymagal tego klub gdzie reguła było ,, albo grasz u nas albo do wojska,, Edytowane 11 lipca 2016 przez obrazus Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Ów klub ma przynajmniej wieloletnią historię. Kojarzy się z czołgami, nie pralkami. 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Czyli na boisku 6-1 a Celtic w nastepnej rundzie? To co to bylo frajerstwo jakies 1000-lecia czy co? To była beka stulecia. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 12 lipca 2016 Opublikowano 12 lipca 2016 coz, chlopcy, odpowiedz na te zaczepki moze byc tylko jedna: :czesc: 1 Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 12 lipca 2016 Opublikowano 12 lipca 2016 Czekamy na fotkę z najważniejszym trofeum 1 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 12 lipca 2016 Opublikowano 12 lipca 2016 Wnikliwy, interesuje się. Nie dziwota, w końcu Legia to najlepszy klub w Polsce. Tak wielki i najlepszy, że nawet nie zasłużył u krUla Solorza na transmisję z pewnego awansu do LM w otwartej tv 1 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 12 lipca 2016 Opublikowano 12 lipca 2016 nawet mi sie nie chce na to odpowiadac. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 15 lipca 2016 Opublikowano 15 lipca 2016 To już dziś! Do tego Ekstraklasa ma w końcu idealnego sponsora, podkreslajacego jej losowosc - LOTTO EKSTRAKLASA! Lepsze byłoby tylko Osram Ekstraklasa. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 15 lipca 2016 Opublikowano 15 lipca 2016 Pierwsza roszada na ławce trenerskiej Ekstraklasy miała miejsce... przed rozpoczęciem sezonu. Radoslav Latal rozstał się z wicemistrzem Polski, Piastem Gliwice. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 15 lipca 2016 Opublikowano 15 lipca 2016 Na kolana przed potężną Wisłą! Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 15 lipca 2016 Opublikowano 15 lipca 2016 (edytowane) Wniosłem tyle zaangażowania w ten sezon, że zajrzałem na skład Śląska. Większość piłkarzy zmieniona. Został przynajmniej Morioka i w sumie tyle dobrego. Weszło przez to Euro nie waliło dużych zapowiedzi ligi i nawet nie wiem, czego się spodziewać. Rok temu spodziewałem się, że będzie dobrze... nie było. Teraz Weszło pisze: "Włodarze Śląska w spektakularny sposób przespali dotychczasowe okienko transferowe – podczas gdy większość klubów starała się rozsądnie i mądrze wzmacniać, wrocławianie sięgali po wątpliwej jakości zawodników. Drużyna za kilka godzin rozpocznie zmagania w Ekstraklasie, a w kadrze ma jednego jedynego napastnika, który na dodatek ma alergię na strzelanie goli. Poza tym jakichś dwóch portugalskich anonimów, spadochroniarza z Górnika Zabrze i gościa, który nade wszystko umiłował sobie tzw. „dyskretne występy” – Ostoję Stjepanovicia. Dość powiedzieć, że na dobre nie podkręcono nawet rywalizacji o bluzę z numerem jeden, bo Mariusz Pawełek dostał do rywalizacji Słowaka, który w okresie przygotowawczym częściej siedział na ławce niż grał. Choć, z tego co słyszeliśmy, i to wystarczyło, by Pawełka na samym finiszu wygryźć. Generalnie Rumak został zaopatrzony w nóż sprężynowy, trzy wykałaczki oraz procę i wypuszczony na front." Aha. Whatever. Jak będą wygrywać to może się zainteresuję. Edytowane 15 lipca 2016 przez ogqozo Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 Aha. Whatever. Jak będą wygrywać to może się zainteresuję. To chyba ten sekret za fantastyczna frekwencja na stadionie we Wrocławiu, wczoraj było 12000, pewnie w okolicach września ustabilizuje się na standardowe 8000. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 No trochę wyolbrzymiłem, obchodzi mnie jeszcze jak Legia przegrywa. Te dwie rzeczy sprawdzam co tydzień. 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 18 lipca 2016 Opublikowano 18 lipca 2016 (edytowane) http://www.przegladsportowy.pl/felietony/jerzy-dudek,jerzy-dudek-krytykuje-polskie-kluby-w-europejskich-pucharach,artykul,702368,1,1073.html Polać mu! Edytowane 18 lipca 2016 przez Szejdj Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 18 lipca 2016 Opublikowano 18 lipca 2016 Andrzej Duda z Legii do Herthy Berlin - podobno bliski temat, ciekawe kto przyjdzie za niego, może Masłowski się tak wyróżniał w lidze oh wait... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi