Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mecz nikomu nie potrzebny i gdyby nie ten bezczelny lomot to pewnie juz kazdy by o nim zapomnial xd ale pare pytan mi sie nasuwa:

Maiden a co to sie stalo ze w najwiekszym klubie w Polsce w Europie wschodniej taka bida z nedza i co z tymi transferami do pierwszego skladu?

No i czy prawdopodobnie najwiekszy i na pewno najgrubszy fan Legii wiedzial w ogole ze jest mecz?

W stolycy niezle sranko przed walka o lige mistrzow XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Maiden moze na wakacjach ze nie skomentuje meczu

albo w Ghanie grajków do 1 skladu obserwuje. Piernik wie co sie z nim dzieje.

Edytowane przez obrazus
Gość Maiden
Opublikowano (edytowane)

Maiden jest przesądny. Poprzedni zaczął się podobnie. Będzie dobrze :). Może z tę różnicą, że w tym, w drugiej połówce, pokopiecie gałkę z wisełką - w grupie spadkowej, rzecz jasna. 

Co do nastrojów: Maiden pamięta te panujące rok temu w rewirach byłego zaboru pruskiego - "najlepsza drużyna od dekad", "najlepsza drużyka e-klapy ever" etc. itp. 

I wreszcie, Maiden się nie ekscytuje sparingami :)

Edytowane przez Maiden
  • Minusik 1
Opublikowano

dwa lata temu tez przegralismy w warszawie superpuchar z bydgoszcza, potem remis z amatorami z walii i porazka domowa z belchatowem, ale potem jak zlapali forme, to celtik rozbili w puch i wzieli szturmem grupe LE, takze warto jeszcze zaczekac z komentarzami.

W ogole mozecie mi przypomniec, kogo lech wylosowal w pucharach w tym sezonie, bo zapomnialem?

• Minusik 1
Opublikowano

dwa lata temu tez przegralismy w warszawie superpuchar z bydgoszcza, potem remis z amatorami z walii i porazka domowa z belchatowem, ale potem jak zlapali forme, to celtik rozbili w puch i wzieli szturmem grupe LE, takze warto jeszcze zaczekac z komentarzami.

W ogole mozecie mi przypomniec, kogo lech wylosowal w pucharach w tym sezonie, bo zapomnialem?

,, rozbili Celtic,, a czy to nie Celtic  przeszedł ta runde? Moze ktos przypomniec bo zapomnialem?

Gość Maiden
Opublikowano

Wnikliwy, interesuje się. Nie dziwota, w końcu Legia to najlepszy klub w Polsce.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Czyli na boisku 6-1 a Celtic w nastepnej rundzie? To co to bylo frajerstwo jakies 1000-lecia czy co?

Cos sobie przypominam ze Celtic pownien według jednego grubaska zachowac sie fair i oddac awans czy cos, i to wymagal tego klub gdzie reguła było ,, albo grasz u nas albo do wojska,,  :D

Edytowane przez obrazus
Gość Maiden
Opublikowano

Ów klub ma przynajmniej wieloletnią historię. Kojarzy się z czołgami, nie pralkami. 

• Minusik 1
Gość suteq
Opublikowano

Czyli na boisku 6-1 a Celtic w nastepnej rundzie? To co to bylo frajerstwo jakies 1000-lecia czy co?

To była beka stulecia. 

Gość Maiden
Opublikowano

635978116009366154.jpg

Czekamy na fotkę z najważniejszym trofeum  :obama:

• Minusik 1
Opublikowano

Wnikliwy, interesuje się. Nie dziwota, w końcu Legia to najlepszy klub w Polsce.

Tak wielki i najlepszy, że nawet nie zasłużył u krUla Solorza na transmisję z pewnego awansu do LM w otwartej tv :(

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Wniosłem tyle zaangażowania w ten sezon, że zajrzałem na skład Śląska. Większość piłkarzy zmieniona. Został przynajmniej Morioka i w sumie tyle dobrego. Weszło przez to Euro nie waliło dużych zapowiedzi ligi i nawet nie wiem, czego się spodziewać. Rok temu spodziewałem się, że będzie dobrze... nie było.  Teraz Weszło pisze:

"Włodarze Śląska w spektakularny sposób przespali dotychczasowe okienko transferowe – podczas gdy większość klubów starała się rozsądnie i mądrze wzmacniać, wrocławianie sięgali po wątpliwej jakości zawodników. Drużyna za kilka godzin rozpocznie zmagania w Ekstraklasie, a w kadrze ma jednego jedynego napastnika, który na dodatek ma alergię na strzelanie goli. Poza tym jakichś dwóch portugalskich anonimów, spadochroniarza z Górnika Zabrze i gościa, który nade wszystko umiłował sobie tzw. „dyskretne występy” – Ostoję Stjepanovicia. Dość powiedzieć, że na dobre nie podkręcono nawet rywalizacji o bluzę z numerem jeden, bo Mariusz Pawełek dostał do rywalizacji Słowaka, który w okresie przygotowawczym częściej siedział na ławce niż grał. Choć, z tego co słyszeliśmy, i to wystarczyło, by Pawełka na samym finiszu wygryźć. Generalnie Rumak został zaopatrzony w nóż sprężynowy, trzy wykałaczki oraz procę i wypuszczony na front."

Aha. Whatever. Jak będą wygrywać to może się zainteresuję.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Aha. Whatever. Jak będą wygrywać to może się zainteresuję.

To chyba ten sekret za fantastyczna frekwencja na stadionie we Wrocławiu, wczoraj było 12000, pewnie w okolicach września ustabilizuje się na standardowe 8000.

Opublikowano

No trochę wyolbrzymiłem, obchodzi mnie jeszcze jak Legia przegrywa. Te dwie rzeczy sprawdzam co tydzień.

• Plusik 1