ogqozo 6 540 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 nieeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 Co za wstyd... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 W następnym meczu Legia zacznie od początku w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 Vrdoljak niezle zapie.rdalal w tym meczu. Gratsy dla niego i calej Legii bo wygrali trudny mecz. Oplacalo sie wydelegowac Iwanskiego do mlodej ekstraklasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 526 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 Co za wstyd... Uploaded with ImageShack.us To Ty tak cwaniakowales przez shouta ??. Jest pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 (edytowane) mega dziwny mecz. Do przerwy powinno być 4-0 . W drugiej połowie ledia grająca bez jednego chłopa wyglądała tak jakby każdy jakiegoś speeda zapuścił w szatni. Ogółem kolejny mecz pokazujący że w polskiej lidze nie ma logiki Edytowane 24 września 2010 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 526 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 Zgadzam sie. Szczegolnie z tym brakiem logiki w naszej lidze . Ale przyznac trzeba, ze ogladalo sie mecz super. Do tego nowy stadion + kibice = Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 (edytowane) Zgadzam sie. Szczegolnie z tym brakiem logiki w naszej lidze . Ale przyznac trzeba, ze ogladalo sie mecz super. Do tego nowy stadion + kibice = Szybko wróciłeś z łazienkowskiej do Bulowicy(?) Edytowane 24 września 2010 przez Buła1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 września 2010 ja (pipi)ie jaki wstyd... jak mozna przegrac wygrany mecz :( i to jeszcze z najslabsza legia od lat... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 25 września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 września 2010 W 70. minucie meczu Legii Warszawa z Lechem Poznań boisko z powodu kontuzji opuścił Dickson Choto. Obrońca z Zimbabwe najprawdopodobniej zerwał ścięgno Achillesa - poinformowała oficjalna strona stołecznego klubu "Legia.com". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 września 2010 Zgadzam sie. Szczegolnie z tym brakiem logiki w naszej lidze . Ale przyznac trzeba, ze ogladalo sie mecz super. Do tego nowy stadion + kibice = Gdzie byli ci kibece skoro przez większość transmisji było słychać 1400 kiboli kolejorza? no sorry ale z takim kibicowaniem to legia plasuje sie w polowie tabeli, tam gdzie aktualnie ich miejsce pod wzgleedem sportowym. Lech oczywiście nie potrafi zagrać konsekwentnie, peszko (pipi) wie co robił na boisku, dlaczego kiełb wszedł w 86? zielinskiemu si echyba pieniadze na koncie w klomoce skonczylu i ne zdazyl napisac smsm ze zemianami.. ja(pipi)e tak z(pipi)ac mecz to tylko koejozrz potrafi. kura jasna. wlirwilem sie i hcuj Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 25 września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 września 2010 Kur.wa no wiedziałem, że warszawioki się obudzą i dostaną potężny level up do morale akurat przed meczem z nami. Ale w sumie dobrze, napier.dolenie ich w takiej formie jak byli od początku sezonu byłoby zbyt proste Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 25 września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 września 2010 Zgadzam sie. Szczegolnie z tym brakiem logiki w naszej lidze . Ale przyznac trzeba, ze ogladalo sie mecz super. Do tego nowy stadion + kibice = Gdzie byli ci kibece skoro przez większość transmisji było słychać 1400 kiboli kolejorza? no sorry ale z takim kibicowaniem to legia plasuje sie w polowie tabeli, tam gdzie aktualnie ich miejsce pod wzgleedem sportowym. Lech oczywiście nie potrafi zagrać konsekwentnie, peszko (pipi) wie co robił na boisku, dlaczego kiełb wszedł w 86? zielinskiemu si echyba pieniadze na koncie w klomoce skonczylu i ne zdazyl napisac smsm ze zemianami.. ja(pipi)e tak z(pipi)ac mecz to tylko koejozrz potrafi. kura jasna. wlirwilem sie i hcuj Stona Ty się nie denerwuj bo ciężko Cię rozczytać. Pomijając mecz to w(pipi)ił mnie Arboleda i Zieliński. Te ciągłe załamania nerwowe Mańka na boisku są naprawde żałosne. Na wszystkich jest obrażony, a to już kolejny mecz w którym zagrał słabo. Zielek też przegina pałe. Drugi mecz ogląda z trybun za pysk. Jest potrzebny drużynie na boisku, przy ławce, a nie na trybunach. Uważam że gdyby był tam gdzie jego miejsce Lech tego meczu by nie przegrał. W pierwszej połowie trochę by ich uspokoił, a w drugiej poukładał. Podsumowując - była to najbardziej frajerska porażka Kolejorza od lat. Bardziej się nie dało tego s(pipi)ić Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 25 września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 września 2010 Szkoda mi Lecha, ale cóż. Ja jako kibic dzisiaj idę na mecz Cracovia - Arka. Niestety czuję, że w tym roku spadamy. Ulatowski to nic nie wie, Michniewicz jest bez klubu, a tutaj taki Ulatowski... ;| Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 25 września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 września 2010 Arboleda ostatnio głównie płacze i się obraża, wczoraj to myślałem, że w pewnym momencie opuści boisko i pójdzie se do szatni :potter: Dla mnie skandalem jest, że wyrzucony na trybuny trener Legii stoi cala połowe przy narożniku boiska - spokojnie sobie pogadal z pilkarzem wykonujacym rzut rozny. To samo Rybus. Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 526 Opublikowano 25 września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 września 2010 (edytowane) Kur.wa no wiedziałem, że warszawioki się obudzą i dostaną potężny level up do morale akurat przed meczem z nami. Ale w sumie dobrze, napier.dolenie ich w takiej formie jak byli od początku sezonu byłoby zbyt proste Zlota mysl Tokara: Lepiej przegrac z druzyna w dolku, do tego z najwiekszym rywalem, niz wygrac i zgarnac 3 punkty (na wyjezdzie !) :potter: . Dobre... Edytowane 25 września 2010 przez Shagohad Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 25 września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 września 2010 Ta lepiej przegrać po frajersku z grającą w 10 Legią i mieć całe 8 pkt po 6 meczach i zaległy mecz z Polonią :potter: Mam nadzieję, ze w czwartek z Red Bullem Peszko usiądzię wreszcie na ławce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 25 września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 września 2010 Polonia Bytom prowadzi z Polonia Warszawa...Janas na wylocie :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 526 Opublikowano 25 września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 września 2010 Polonia to jednym slowem CYRK ! z z klaunem Wojciechowskim na czele. I dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 25 września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 września 2010 Fajna ta bramka Bytomia z ręki, dobrze, że ją uznali. Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 25 września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 września 2010 trochę niski poziom sędziowania w tym meczu. spalony, którego nie było [i w sumie Warszawa powinna mieć karnego] i napie, rdalanie po nogach bez żadnych konsekwencji xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 25 września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 września 2010 Jak sędziuje "Pskit" to inaczej być nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 września 2010 Zgadzam sie. Szczegolnie z tym brakiem logiki w naszej lidze . Ale przyznac trzeba, ze ogladalo sie mecz super. Do tego nowy stadion + kibice = Gdzie byli ci kibece skoro przez większość transmisji było słychać 1400 kiboli kolejorza? no sorry ale z takim kibicowaniem to legia plasuje sie w polowie tabeli, tam gdzie aktualnie ich miejsce pod wzgleedem sportowym. Lech oczywiście nie potrafi zagrać konsekwentnie, peszko (pipi) wie co robił na boisku, dlaczego kiełb wszedł w 86? zielinskiemu si echyba pieniadze na koncie w klomoce skonczylu i ne zdazyl napisac smsm ze zemianami.. ja(pipi)e tak z(pipi)ac mecz to tylko koejozrz potrafi. kura jasna. wlirwilem sie i hcuj Stona Ty się nie denerwuj bo ciężko Cię rozczytać. (...) Podsumowując - była to najbardziej frajerska porażka Kolejorza od lat. Bardziej się nie dało tego s(pipi)ić pijany byłem :F Dzięki temu nie pamiętam tego meczu i w ogóle w (pipi)e to mam Ale fakt, było to uber frajerskie. Prawie tak jak przegrana w zeszłym sezonie w PP z tymi wynalazkami z ostatniego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 25 września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 września 2010 Oj, nie mieli warszawiacy szczęścia w tym meczu. Dwa spalone z dupy przy ładnych akcjach i licha gra bytomian w drugiej połowie... co prawda sercem jestem za Bytomiem, ale nie powinni żadnego punktu z tego spotkania wynieść Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 25 września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 września 2010 (edytowane) Stona - odnośnie Twoich farmazonów: Tuż po pierwszy gwizdku sędziego zapanowała jednak cisza, która trwała blisko kwadrans. To wyraz niezadowolenia fanów z sytuacji nie wpuszczenia na trybuny dwóch członków ekipy biorącej udział przy tworzeniu oprawy. Pierwsze 15 minut było więc okazją do zaistnienia dla ekipy fanów z Poznania, którzy w liczbie 1400 osób przybyli do stolicy. Co ciekawe kibiców Kolejorza nie odgradzał od fanów Legii sektor buforowy, a jedynie ogrodzenie i kilka wolnych rzędów miejsc. Warto przy tym dodać, że po meczu "kibice" Lecha próbowali wyłamać stadionowe ogrodzenie. Podsumowanie Hadaja po końcowym gwizdku: tak to możecie zachowywać się w swoim mieście. Szkoda, takie zdarzenia sprawiają, że zastanawiam się czy warto w Polsce budować stadiony. A za gratulację dziękuję. Mam nadzieję, że Legia na dobre zaskoczy. Ale to najwcześniej na wiosnę. Edytowane 25 września 2010 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi