Opublikowano 29 grudnia 20168 l Prijovic oficjalnie już potwierdził że odchodzi. - Odchodzę. I mówię to w tym momencie po raz pierwszy. Moja misja w Legii jest już skończona. Klub bardzo mi pomógł, ja pomogłem klubowi. Teraz nadszedł czas na rozstanie. Powiem szczerze: myślami jestem już w Chinach. Jak dla mnie klamka zapadła - powiedział w środę wieczorem na łamach "Super Expressu" Aleksandar Prijović, napastnik, który jesienią zdobył dla Legii Warszawa osiem bramek.
Opublikowano 29 grudnia 20168 l http://www.transfermarkt.pl/daniel-chima-chukwu/profil/spieler/146561
Opublikowano 29 grudnia 20168 l czima czukwu xd Śmiesznie brzmi przynajmniej więc już jakiś plus. OOO TSHIBAMBA no ale staty ma dość niezłe, mimo że gra w piłkarskim trzecim świecie to już paru takich wypaliło którzy przed transferem renomy nie mieli (Duda na przykład)
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Bedzie jak zwykle piec transferow, wypala 2 z czego jeden po pol roku jak Prijovic. No ale jest Kucharidze xD
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Bedzie jak zwykle piec transferow, wypala 2 z czego jeden po pol roku jak Prijovic. No ale jest Kucharidze xD Otóż to. Całkiem sprawnie ofensywa wyglądała, to oczywiście nie może być inaczej - trzeba rozmontować. 2 mecze na wiosnę w europejskich pucharach to chyba szczyt jaki może osiągnąć polski zespół póki co.
Opublikowano 29 grudnia 20168 l A weszlo podaje że do klubu wpłynęła oferta 1,5 miliona za upragnioną podróbę Zlatana Prijovica, ale Legia wcale nie jest chętna by ją zaakceptować, to dla nich za mało. No i nie podoba im się to co sam Prijo ostatnio wyprawia w mediach, jak jest pewny transferu i niewykluczone że ześlą go do rezerw xD Ciekawa sytuacja. Edytowane 29 grudnia 20168 l przez c0r
Opublikowano 29 grudnia 20168 l No 1,5 miliona to są śmieszne pieniądze, Legia już nie jest byle jakim klubem z Ekstraklasy i powinna zbywać takie oferty. Prijo powinien zostać jeszcze na wiosnę moim zdaniem, nieładnie się zachowuje.
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Coś ostra wyprzedaż w tej Legii po Lidze Mistrzów - Nikolic, Zlatan, Bereszynski, Pazda. Widać Liga Europy w stolicy już nie honor, trzeba zbierać zaplecze finansowe na kolejne kwalifikacje do LM
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Coś ostra wyprzedaż w tej Legii po Lidze Mistrzów - Nikolic, Zlatan, Bereszynski, Pazda. Widać Liga Europy w stolicy już nie honor, trzeba zbierać zaplecze finansowe na kolejne kwalifikacje do LM Bereś i Pazdek już sprzedani? No to bardzo ciekawe, daj jakieś potwierdzenie może.
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Na razie Di Marzio pisał że Sampdoria chce Bereszyńskiego, w sumie dość prawdopodobna opcja.
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Na razie Di Marzio pisał że Sampdoria chce Bereszyńskiego, w sumie dość prawdopodobna opcja. No to tak, ale o Pazdanie jest cicho.
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Jędrzejczyk, Chukwu, Sanogo od czerwca. Ładne wzmocnienie ^_^ Edytowane 16 stycznia 20178 l przez Rozi
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Murzyn z drugiej ligi chinskiej i Sanogo z I polskiej. No mega wzmocnienia.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Jędrzejczyk, Chukwu, Sanogo od czerwca. Ładne wzmocnienie ^_^ Jedrzejczyk nie zagra z Ajaxem, Chukwu wielka niewiadoma, Sanogo ma fajne nazwisko i koleguje się z Magierą. Stawiam, że na Ajax na 9 wyjdzie Kucharczyk albo Radovic w dobrej tradycji rozsprzedania kadry przy pierwszej okazji. Aha dzisiaj w prasie nagłówki "BŁASZCZYKOWSKI DO LEGII? TAK TO MOŻLIWE!", ponoć złożyli ofertę, ale już widzę jak Błaszczu z pasją całuję herb i pozuję z (L) do zdjęcia.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Może nie mieć wyjścia - mimo deklaracji , że w Polsce zagra tylko w Wiśle. Za 1,5 roku mistrzostwa świata, gdzieś grać musi.