Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prijovic oficjalnie już potwierdził że odchodzi.

- Odchodzę. I mówię to w tym momencie po raz pierwszy. Moja misja w Legii jest już skończona. Klub bardzo mi pomógł, ja pomogłem klubowi. Teraz nadszedł czas na rozstanie. Powiem szczerze: myślami jestem już w Chinach. Jak dla mnie klamka zapadła - powiedział w środę wieczorem na łamach "Super Expressu" Aleksandar Prijović, napastnik, który jesienią zdobył dla Legii Warszawa osiem bramek.

Opublikowano

czima czukwu xd Śmiesznie brzmi przynajmniej więc już jakiś plus. OOO TSHIBAMBA

no ale staty ma dość niezłe, mimo że gra w piłkarskim trzecim świecie to już paru takich wypaliło którzy przed transferem renomy nie mieli (Duda na przykład)

Opublikowano

Bedzie jak zwykle piec transferow, wypala 2 z czego jeden po pol roku jak Prijovic. No ale jest Kucharidze xD

Otóż to.

Całkiem sprawnie ofensywa wyglądała, to oczywiście nie może być inaczej - trzeba rozmontować.

2 mecze na wiosnę w europejskich pucharach to chyba szczyt jaki może osiągnąć polski zespół póki co.

Opublikowano (edytowane)

A weszlo podaje że do klubu wpłynęła oferta 1,5 miliona za upragnioną podróbę Zlatana Prijovica, ale Legia wcale nie jest chętna by ją zaakceptować, to dla nich za mało. No i nie podoba im się to co sam Prijo ostatnio wyprawia w mediach, jak jest pewny transferu i niewykluczone że ześlą go do rezerw xD Ciekawa sytuacja.

Edytowane przez c0r
Opublikowano

No 1,5 miliona to są śmieszne pieniądze, Legia już nie jest byle jakim klubem z Ekstraklasy i powinna zbywać takie oferty. Prijo powinien zostać jeszcze na wiosnę moim zdaniem, nieładnie się zachowuje.

Opublikowano

Coś ostra wyprzedaż w tej Legii po Lidze Mistrzów - Nikolic, Zlatan, Bereszynski, Pazda. Widać Liga Europy w stolicy już nie honor, trzeba zbierać zaplecze finansowe na kolejne kwalifikacje do LM :kaz:

Opublikowano

Coś ostra wyprzedaż w tej Legii po Lidze Mistrzów - Nikolic, Zlatan, Bereszynski, Pazda. Widać Liga Europy w stolicy już nie honor, trzeba zbierać zaplecze finansowe na kolejne kwalifikacje do LM :kaz:

Bereś i Pazdek już sprzedani? No to bardzo ciekawe, daj jakieś potwierdzenie może.

Opublikowano

Na razie Di Marzio pisał że Sampdoria chce Bereszyńskiego, w sumie dość prawdopodobna opcja.

No to tak, ale o Pazdanie jest cicho. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jędrzejczyk, Chukwu, Sanogo od czerwca. Ładne wzmocnienie  ^_^

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

Jędrzejczyk, Chukwu, Sanogo od czerwca. Ładne wzmocnienie  ^_^

Jedrzejczyk nie zagra z Ajaxem, Chukwu wielka niewiadoma, Sanogo ma fajne nazwisko i koleguje się z Magierą. Stawiam, że na Ajax na 9 wyjdzie Kucharczyk albo Radovic w dobrej tradycji rozsprzedania kadry przy pierwszej okazji.

Aha dzisiaj w prasie nagłówki "BŁASZCZYKOWSKI DO LEGII? TAK TO MOŻLIWE!", ponoć złożyli ofertę, ale już widzę jak Błaszczu z pasją całuję herb i pozuję z (L) do zdjęcia.