Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 783,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

Czytam teraz wywiad z Dariuszem Marcem na łamach PN i z jego wypowiedzi wynika, że:

a) nie ma mowy o zakończeniu pomysłu ESA37

b) nie ma mowy o powiększeniu ekstraklasy do 18 drużyn

argumentuje to uwaga

''ten drugi wariant (18 drużyn w ekstraklasie) miałby te słabość że trzeba rozegrać i wyprodukować sygnał z dziewątego meczu w kolejce, To oznaczało by dodatkowe 4 mln zł kosztów bez dodatkowego przychodu''. 

Albo czegoś roztropnie nie wspomniał Dariusz Marzec włodarzom klubów, albo liga mimo wzrostu oglądalności dalej będzie poziomem szorować dno.

Opublikowano

gdyby to weszło za kołnierz bramkarza prosto w okno po muśnięciu w poprzeczkę to być się nie śmiał elo

Opublikowano

Z niepełnosprawnych nie wypada się śmiać.

Opublikowano

Mam nadzieję, że takimi zagraniami Kucharinho wywalczy sobie na stałe miejsce na szpicy Legii na najwazniejsze mecze wiosny (Ajax).

Opublikowano

Śmiechy , chichy , a Kucharczyczkiem interesuję się zespół ze wschodu - Kucharski ( jego menager) potwierdził info.

Opublikowano

Śmiechy , chichy , a Kucharczyczkiem interesuję się zespół ze wschodu - Kucharski ( jego menager) potwierdził info.

Motor Lublin czy Hetman Zamość?

Opublikowano

1485792342.jpg

I ja to szanuję.

Opublikowano

Teraz każde dziecko uchodźców z Radomia będzie chciało koszu(L)kę z numerem 24

Opublikowano

1485792342.jpg

I ja to szanuję.

tomasz-niecik-5_1272358396.jpg

Legia ponoć ponawia ofertę za Caicedo z Espanyonu Barcelona, jedyna nadzieja że się to uda to zamknięcie okienka transferowego w Europie i brak dużego wyboru klubów od 1 lutego. Oczywiście nie ma mowy o transferze definitywnym (tak jak Necid), w gre wchodzi wypożyczenie z opcją pierwokupu.

Opublikowano

Ten Caicedo to byłby hit jak na eklapę, pamiętam go jeszcze z paru meczów w City, a rok temu był blisko Evertonu. Inna sprawa że nieźle się stoczył.

Opublikowano

Chciałbym tutaj zapytać osoby zaglądające tu : czy jesteście ZA założeniem tematu "niższe ligi"? Każdy z nas jest z mniejszej lub większej miejscowości, gdzie drużyna nie gra w ekstraklasie. Możemy się wypowiadać na temat wyróżniających się zawodników lub drużyn, może akurat ktoś znajdzie swojego Lewandowskiego lub swoją Termalice :) czekam na opinie, temat mogę założyć w dniu rozpoczęcia 1 ligi

Opublikowano

16507837_1709021362721188_50449024056171

:rotfl:

Edytowane przez c0r

Opublikowano

czy tylko mi się zdaje, że tweety, instagramy niepotrzebnie tylko zajmują miejsce w internecie?

Opublikowano

czy tylko mi się zdaje, że tweety, instagramy niepotrzebnie tylko zajmują miejsce w internecie?

Jeśli postrzega się tweety jako... tweety (cokolwiek to znaczy), a nie jako krótkie, maksymalnie 140-znakowe, zwięzłe wiadomości przekazujące informacje, to może zajmuje.

Opublikowano

dzisiaj Cracovia gra o życie i prawdopodobnie o posadę Jacka Zielińskiego i nie zdziwie się jak pół piłkarze (bo takimi w 50% dysponuje trener Jacek Zieliński) kolejny raz zawalą mecz w ostatnich minutach. Ja będąc trenerem Craxy sam bym obgryzał paznokcie z nerwów mając takiego Polczaka w środku obrony. Doczłapać doczłapią się do chwalebnej ośemki ale koniec końców nic to ani prezesowi Filipiakowi ani trenerowi Zielińskiemu nie przyniesie bo cel przed sezonem był jasny i klarowny - europejskie puchary. Ja się zastanawiam się czy nie wybrać się do knajpy zobaczyć grę Krzysztofa Piątka - polskiego piłkarza który wyróżnia się na tle innych polskich piłkarzy w polskiej lidze. 

Opublikowano

Już jutro rozpoczyna się marsz Legii po Mistrzostwo Polski :banderas:

Edytowane przez Rozi