Daffy 10 568 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Albo mógł upaść i sobie głupi ryj rozwalić. On jest fińskim, sprzedajnym karłem który się przefarbował na CWKS! Niech żyje Lech Poznań! Precz z Legią! xddd, jak zmieniasz robote to tez w starej pracy krzycza na ciebie ze jestes sprzedajnym karlem? umowmy sie, dla 99% graczy klub to jest po prostu firma dla ktorej sie pracuje, wybiera sie ta ktora daje najlepsze warunki i tyle, przywiazanie do barw klubowych to powoli juz niestety lamus (oczywiscie ktos tam czasem to deklaruje ale juz raczej by sie podlizac kibicom), tym bardziej wobec jakiegos finczyka co pewnie 3dni przed transferem nawet nie wiedzial ze istnieje takie miasto jak poznan Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Przybecki co zrobił hahahahhahahaaahaahahha Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Albo mógł upaść i sobie głupi ryj rozwalić. On jest fińskim, sprzedajnym karłem który się przefarbował na CWKS! Niech żyje Lech Poznań! Precz z Legią! xddd, jak zmieniasz robote to tez w starej pracy krzycza na ciebie ze jestes sprzedajnym karlem? Nie wiem od kiedy masz internety w swojej osadzie, ale musisz nadrobić co bardziej znane filmiki, bo się lekko kompromitujesz. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Strasznie pognieciona ta koszulka. Widać, że nie szanuje. Niech mu Staruch profilaktycznie płaskiego na ryj sklei. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Albo mógł upaść i sobie głupi ryj rozwalić. On jest fińskim, sprzedajnym karłem który się przefarbował na CWKS! Niech żyje Lech Poznań! Precz z Legią! xddd, jak zmieniasz robote to tez w starej pracy krzycza na ciebie ze jestes sprzedajnym karlem? Nie wiem od kiedy masz internety w swojej osadzie, ale musisz nadrobić co bardziej znane filmiki, bo się lekko kompromitujesz. Ficuś dobrze prawi, zejdź na ziemię, to od dawna jest zawodowy sport, każdy piłkarz ma prawo grać gdzie mu odpowiada najbardziej. Taka jest pozycja Lecha w kraju. Szczebel niżej niż Legia. Deal with it. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Wy tu pitu pitu, a wczoraj miała miejsce zdecydowanie najlepsza akcja tego sezonu, być może w całej Europie https://www.youtube.com/watch?v=W8muS7qBKgM Nie wiem jak ktoś zarabiający 20k miesięcznie może nie tra.... A nie to Ruch, tam nie płacą od jakiegoś czasu, moze to forma protestu? 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Albo mógł upaść i sobie głupi ryj rozwalić. On jest fińskim, sprzedajnym karłem który się przefarbował na CWKS! Niech żyje Lech Poznań! Precz z Legią! xddd, jak zmieniasz robote to tez w starej pracy krzycza na ciebie ze jestes sprzedajnym karlem? Nie wiem od kiedy masz internety w swojej osadzie, ale musisz nadrobić co bardziej znane filmiki, bo się lekko kompromitujesz. Ficuś dobrze prawi, zejdź na ziemię, to od dawna jest zawodowy sport, każdy piłkarz ma prawo grać gdzie mu odpowiada najbardziej. Taka jest pozycja Lecha w kraju. Szczebel niżej niż Legia. Deal with it. W (pipi)e mam Hamalajnena jak i każdego innego który mówi lub nie, że kogoś kocha lub nie. Szyderę sobie tutaj robię, a Wy się spinacie, niczym przegryw któremu 8 klasista zabrał tazosy. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Bynajmniej. Włączyłem się do dyskusji, wydaje mi się, w standardowej formie, za to Ty wciąż urządzasz sobie wycieczki osobiste. Pewne rzeczy się nie zmieniają. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 rozi swietuj, twoj ukochany ruch chorzow pewnie w ciagu paru miesiecy przestanie istniec i wzorem widzewa zacznie przygode od ostatnich lig rok temu by zyc wzieli gigantyczna pozyczke od miasta (18mln), mieli splacic w ratach po paru miesiacach, nie dosc ze nie splacili to pare dni temu zwrocili sie do miasta o dodatkowe 5mln (kotala oczywiscie zamiast pokazac im fucka boi sie o wybory i chce im dac 3mln), nowy prezes mowi wprost ze jest dramatycznie, pilkarze tydzien temu zbojkotowali trening, a chwile temu fuck off z tego (pipi)idolka pokazal smutny waldemar Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 No Ruch to juz dawno temu powinni spuscic do ostatniej ligi dla zasady. Najlepiej razem z Gornikiem Leczna Lublin. A Lipskiego do Kolejorza caly ruch w dwoch twittach xD Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Nowym trenerem Krzysztof Warzycha <3 Znając tą śmieszną ligę się utrzymają, a zleci Łeczlublin i Cracovia. Cytuj
michal 558 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Predzej zleci Slask ale ja bardziej licze na to ze do ekstraklasy awansuja miedz i wigry. Team dominika nowaka ma bardzo interesujacy zespol + fajna egzotyczna miejscowosc. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Opublikowano 21 kwietnia 2017 1 liga to styl życia, tam nikt nie chcę awansować za wszelką cenę, bo awans oznacza często długi, potrzebe szybkiej modernizacji stadionu itd. Zaraz 3/4 drużyn zacznie nagle przegrywać wszystko, byleby nie awansować. Zresztą między 1 a 8 zespołem różnica to całe 6 pkt Cytuj
michal 558 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Opublikowano 21 kwietnia 2017 No niestety ale cywilizacja musi zawitac i do 1 ligi. Jak widze na jakich boiskach gra Olimpia Zambrow w 2 lidze to zastanawiam sie jaki sens miala ta reforma rozgrywek? Bedzie wiekszy rygor licencyjny, ale takie kluby jak Gornik Walbrzych o wyzszej klasie rozgrywek beda mogly jedynie pomarzyc bo w ekstraklasie i 1 lidze beda mogly skutecznie rywalizowac jedynie miasta powyzej 200tys mieszkancow z odpowiednim wsparciem od swojego miasta. Czasy Wronek, Grodziska minely bezpowrotnie bo na najwyzszych stanowiskach w polskich klubach zasiadaja w miare rozsadni ludzie planujacy rozwijac klub w europie (jak Legia) a nie przychodzi prezes ten niedobry, ten sie nie nadaje, oni nie daja mi pracowac, mam was gdzies ide gdzies indziej. Koniec z kolomyja, rozum wkracza do polskiej pilki. Jesli sie nie dostosujesz to mozesz grac w regionalnej 4 lidze. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Ciekawe w krajobraz tego wpisuje się planowane powiększenie ligi :D Co do tego rozsądnego zarządzania to nie przesadzajmy, takich klubów jak Ruch pewnie jest więcej, tylko wszystko wysypię się dopiero za jakiś czas. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 kwietnia 2017 Opublikowano 21 kwietnia 2017 rozi swietuj, twoj ukochany ruch chorzow pewnie w ciagu paru miesiecy przestanie istniec i wzorem widzewa zacznie przygode od ostatnich lig rok temu by zyc wzieli gigantyczna pozyczke od miasta (18mln), mieli splacic w ratach po paru miesiacach, nie dosc ze nie splacili to pare dni temu zwrocili sie do miasta o dodatkowe 5mln (kotala oczywiscie zamiast pokazac im fucka boi sie o wybory i chce im dac 3mln), nowy prezes mowi wprost ze jest dramatycznie, pilkarze tydzien temu zbojkotowali trening, a chwile temu fuck off z tego (pipi)idolka pokazal smutny waldemar A czemu mam świętować? Nie pałam zbytnią sympatią do tego klubu, ale takiego losu nie życzę żadnemu. Jednak jak się tak zarządza klubem, jak się zarządza i jakich ludzi się do tego zatrudnia, to tylko na takie rezultaty należy liczyć. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 https://twitter.com/JOlkiewicz/status/855846386788696064/photo/1 xDDDDDDDDD 1 Cytuj
amarok 13 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 No niestety ale cywilizacja musi zawitac i do 1 ligi. Jak widze na jakich boiskach gra Olimpia Zambrow w 2 lidze to zastanawiam sie jaki sens miala ta reforma rozgrywek? przecież stadion mają elegancki, jak na drugą ligę, o co ci chodzi? chyba że źle zrozumiałem :P Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Szkoda Lubina, zapewne lepiej by namieszali niż taka korona, przegrają 7 meczów ale utrzymane jest.... Cytuj
amarok 13 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 (edytowane) Nie ma to jak mecz, w którym obie drużyny wygrywają (korona - brukbet). co do zagłębia, to ja tam się cieszę w sumie, nie przepadam za tymi śląskimi/dolnośląskimi drużynami. a teraz te wszystkie śląski i ruchy w grupie spadkowej Edytowane 22 kwietnia 2017 przez amarok 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Jak tak dalej pójdzie to Śląsk będzie miał największy i najładniejszy stadion w pierwszej lidze Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Kogo interesuje Śląsk jak tam max 8 tyś. widzów w sezonie na mecz przychodzi Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Górnik po prostu jest w gazie, a Śląsk nie pokazał nic. GKS pierwszy raz od 14 kolejki nad strefą spadkową, nieźle to wygląda, dwa wygrane mecze z teoretycznie lepszymi rywalami. Czeka mecz z Wisłą Płock, więc teoretycznie powinny wpaść 3 punkty i Górnik byłby coraz pewniejszy utrzymania. Ciekawa sytuacja w 1 lidze. W Przeglądzie Sportowym pisali, że wygląda to tak, jakby nikt nie miał ochoty na awans ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi