Bartg 5 437 Opublikowano 24 października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 października 2010 (edytowane) Fabik od czasu slynnego wystepu Janusza W. i legendarnego filmu sie nie moze podniesc :potter: Jutro wygrywamy z 3-0 Jak widać Górnik ma inny pogląd na tą sprawę Buhehhe Burić klasa ! Edytowane 24 października 2010 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 października 2010 O (pipi)a. I to chyba wystarczy za cały komentarz nt. postawy Lecha w tym meczu. Żal Krivetsa który chyba jako jedyny naprawdę się zaangażował. Za tydzień zapraszamy do Poznania na pożegnanie trenera Jacka Zielińskiego. Białe chusteczki we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 24 października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 października 2010 Słabo się robi jak się patrzy na Lecha, tak jak mowisz poza Kriwcem to reszta stoi i gra legendarne "ty do mnie ja do Ciebie". Szkoda Drygasa, koszmarnie złamana noga Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 24 października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 października 2010 O (pipi). I to chyba wystarczy za cały komentarz nt. postawy Lecha w tym meczu. Żal Krivetsa który chyba jako jedyny naprawdę się zaangażował. Za tydzień zapraszamy do Poznania na pożegnanie trenera Jacka Zielińskiego. Białe chusteczki we własnym zakresie. Jeszcze niedawno Zielińskiego na rękach nosiliście, a teraz jak ma słabą passę to od razu out? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 października 2010 O (pipi). I to chyba wystarczy za cały komentarz nt. postawy Lecha w tym meczu. Żal Krivetsa który chyba jako jedyny naprawdę się zaangażował. Za tydzień zapraszamy do Poznania na pożegnanie trenera Jacka Zielińskiego. Białe chusteczki we własnym zakresie. Jeszcze niedawno Zielińskiego na rękach nosiliście, a teraz jak ma słabą passę to od razu out? Słabą passę? Czytasz może jego wypowiedzi? Jakiś wywiad? Widzisz jakie zmiany robi [ wpuścił na boisko Janka Zet. No urwa, bez przesady]. Totalna bezsilność i brak pomysłu z jego strony na uzdrowienie tego całego cyrku. Nikt go pewnie nie wywali przed końcem rundy ale człowieka zalewa biała gorączka jak ogląda mecz i widzi że nikt nic nie robi, a Jacek stwierdza że "nie mam pojęcia co jest nie tak z tym zespołem". Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 24 października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 października 2010 Najlepsze dzis bylo jak gdzies w okolicach 80 minuty trener Gornika krzyczal caly czas przy linii poprawial ustawienie itp, Zielinski stal se i patrzyl sie jak szpak w piz.de Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 października 2010 O (pipi). I to chyba wystarczy za cały komentarz nt. postawy Lecha w tym meczu. Żal Krivetsa który chyba jako jedyny naprawdę się zaangażował. Za tydzień zapraszamy do Poznania na pożegnanie trenera Jacka Zielińskiego. Białe chusteczki we własnym zakresie. Krivets jest totalną padaczką :(Chyba jednak inny mecz oglądaliśmy. ja mam nadzieję, że jutro się trenejro sam poda do dymisji(albo i dzisiaj). Nie mam zamiaru czekać jeszcze tygodnia. Boże co on zrobił z Kolejorzem:( Serce mi płacze i krwawi:( Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 24 października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 października 2010 Powinni go wypier.dolić jutro albo niech sam poda się do dymisji jak ma honor - póki jeszcze czas i jest co ratować. Chociaż pytanie kto ma się za to wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 25 października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 października 2010 Trener Cracovii Rafał Ulatowski podał się do dymisji i jego losy zależą już tylko od prezesa klubu Janusza Filipiaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 25 października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 października 2010 No to teraz zamiana Ulatowski do Lecha, a Zieliński spuszcza Cracovie tam gdzie jej miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 października 2010 W najbliższym meczu Lech-Wisła C+ ma zamiar użyć spajderkama dzięki któremu jeszcze lepiej będzie widać brak zaangażowania kopaczy Lecha w meczach Ekstraklasy Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 27 października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 października 2010 I tak dzisiejsza potyczka w PP z Cracovią wyrasta na mecz sezonu dla Kolejorza. Kiedy się chłopaki mają ogarnąć jak nie z ostatnią drużyną ligi która na 10 spotkań 8 przegrała i która już poległa z Lechem w tym sezonie 5-0. No kiedy ja się pytam?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 27 października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 października 2010 (edytowane) A w Widzewie co jeden bramkarz to gorszy, już myslalem, ze Kaniecki bedzie bohaterem meczu, a tu wpuscil taka szmate, ze chyba na najblizszy mecz Kretek sam stanie w bramce Edytowane 27 października 2010 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 27 października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 października 2010 Geez jaki ten Cibamba cienki, ja bym strzelil z jego sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 października 2010 Hahaha, najlepszy był Wilku. Teoretycznie mógł podać 3bambie na wolne pole i 100% sytuację ale wolał sam strzelać niż zaufać temu wynalazkowi I pomyśleć, że przed sezonem wierzyłem że Dżoel się u nas odnajdzie ;/ Cieszy duża ilość bramek i sytuacji. Połowa Krakowa zdobyta, czas na tą drugą, gorszą część Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 27 października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 października 2010 Przy takiej defensywie jak dzisiaj to powinni 6-7 strzelic, Cracovia znowu zagrala mega zalosnie. No ale nic - sukces w tygodniu w pucharach = wpierd.ol w niedziele w Lidze Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 27 października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 października 2010 I pomyśleć, że przed sezonem wierzyłem że Dżoel się u nas odnajdzie ;/ Ja miałem nadzieję, że Wichniarek będzie wzmocnieniem. Przecież Franek strzelał, to czemu by nie miał King Artur... A no odpowiedź jest prosta - bo jest słaby:( Mimo wygranej 4-1 to nie podniecam się za bardzo. Wygrać z Cracovią to nie wyczyn, chociaż patrząc na naszą formę Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 28 października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 października 2010 A w Widzewie co jeden bramkarz to gorszy, już myslalem, ze Kaniecki bedzie bohaterem meczu, a tu wpuscil taka szmate, ze chyba na najblizszy mecz Kretek sam stanie w bramce No ja bym Kanieckiego aż tak za tego gola nie winił. Rykoszet może nie był jakiś bardzo mocny, ale nastąpił w momencie, kiedy był już na wykroku. Z drugiej strony właściwie miał to na rękach Prawdziwym winowajcą był idiota Broź, który bawił się w przyjmowanie na 16 metrze. Zresztą może dobrze, że wbili nam tego gola w regulaminowym czasie, bo w dogrywce i tak by coś wepchnęli. Po zejściu Dudu zaczęło się wszystko sypać. Zresztą (pipi)a, Duric + Grzeszczyk w środku przez cały mecz = sukces murowany. Chu/j z pucharem, ważne żeby jutro z ubotami pojechali. W Bękartowie wkręcają sobie, że to jakieś derby są o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 28 października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 października 2010 Dla nich kazdy mecz z Widzewem/Łksem to "derby" Szkoda, ze Kretek nie wystawil jedenastki z meczu z Jagą ( poza bramkarzem ), była szansa pojechać Wisełkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 29 października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 października 2010 Beka spalili Widzewowi flagi buhahahah Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 29 października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 października 2010 (pipi)a tracimy bramke w 96 minucie japier.dole <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 29 października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 października 2010 Nowym trenerem Polonii Bytom został Jan Urban. Dotychczasowy szkoleniowiec Jurij Szatałow poprowadzi zaś Cracovię, z której odszedł Rafał Ulatowski - informuje portal SportSlaski.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 29 października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 października 2010 Okej, miarka się przebrała. Mielcarz ty ociężała (pipi)o dworcowa wisisz mi za rozje/bane słuchawki. Ja pier.dole ten człowiek ma jakieś ciężkie problemy ze sobą. Myślał (pipi)a, że piłka sama nie trafi do siatki jak jej spacerkiem nie odprowadzi ? Nie ma to jak dobre rozpoczęcie weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 29 października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 października 2010 Mielcarz po dzisiaj to chyba sam zdegraduje sie do junior ekstraklasy, zawsze wygladal, jakby wazyl z 10kg za duzo, ale teraz to nawet moj stary by sie w tej bramce ruszal zwawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 952 Opublikowano 29 października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 października 2010 W Bełchatowie słaby mecz. Sprawiedliwy byłby remis, ale szczęście uśmiechnęło się do GKSu. Strzelić Widzewowi bramkę w ostatniej minucie meczu... cudowne uczucie. Ogólnie długi weekend rozpoczynam z za(pipi)istym humorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi