Opublikowano 14 kwietnia 20186 l Jaka ta liga jest bekowa. A by było zabawnie jakby na koniec sezonu mistrzem został Górnik, Korona lub Wisła P.
Opublikowano 14 kwietnia 20186 l Xddd On to tam małe piwo, ale co zrobić z tym szrotem co naściągał Edytowane 14 kwietnia 20186 l przez ragus
Opublikowano 14 kwietnia 20186 l Myślę, że Jaga i Lech powinny solidarnie wyjebać trenerów na 5 kolejek przed końcem ligi.
Opublikowano 14 kwietnia 20186 l @Tokar Ja rozumiem że to żarty i szydera, alea kurat Jaga przedłuyżyła kontrakt z Mamrotem o 2 lata i jest to raczej dobry ruch klubu. Biorąc pod uwagę budrżet i warunki to wynik Mamrota jest bardzo dobry. Co do poziomu ligi to wydaje mi się że jest jeszcze gorzej niż rok temu, aczkolwiek statystykiem nie jestem i nie wiem jak wyglądałyby zestawienia z poprzedniego sezonu. I to boli najbardziej bo jakby nie było to od jakości polskiej piłki klubowej w jakimś stopniu zależy reprezentacja
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Górnik fajnie gra, oby dowiezli. I jak to, najsłabszy trener w historii chorwackiej kobiecej pilki noznej nie zaprowadzil porzadku? XDDDDD Klafuric out!!!!!!
Opublikowano 28 kwietnia 20186 l Ale Górnik rozjechal Lecha, na własnym boisku Edit Padła bramka na 2:4 ale i tak, już im to nie pomoże Edytowane 28 kwietnia 20186 l przez chris85
Opublikowano 28 kwietnia 20186 l W dniu 2.04.2018 o 20:01, schabek napisał: Przybyl robil co mogl zeby utrzymac wisle w meczu i legie w walce o mistrzostwo ale Kolejorz znowu pokazuje reszcie ligi miejsce w szeregu. Latwo.
Opublikowano 29 kwietnia 20186 l Jaga w czapke od Wisły, kurła kisne xddd nawet darowany karny nie pomógł ekstraklasa - where amazing happens
Opublikowano 29 kwietnia 20186 l Za tydzien Jaga wygra z Legia, a Leszek wygrywa w Plocku i wszystko wraca na swoje miejsce. Pozdro600
Opublikowano 6 maja 20186 l Mecz na szczycie nie zawiódł, trudno określić kto słabszy i kto bardziej nie zasługuje na MP
Opublikowano 6 maja 20186 l 10 minut temu, Tokar napisał: Mecz na szczycie nie zawiódł, trudno określić kto słabszy i kto bardziej nie zasługuje na MP A co tam w Łodzi? Awans będzie w tym roku?
Opublikowano 6 maja 20186 l Oglądałem ostatnie 15 min tego meczu jakiejś knajpie w KRK gdzie piwo było po 6zł i to był najlepszy moment tego meczu