Bartg 5 437 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Bełchatów, miasto lidera Czego lidera ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Taka mnie jeszcze refleksja po wczorajszym dopadła, że specjalnie dla Widzewa władze ekstraklasy powinny przeforsować przepis o opcji tag team na pozycji bramkarza. Jak trzeba by było powalczyć na przedpolu to wbiegałby Mielcarz, bo to akurat wyjątkowo potrafi robić, a przez resztę czasu stałby Kaniecki przyspawany do linii bramkowej. A najlepiej to rzeczywiście Kretek won na bramkę, bo na łąwce z ciebie niewielki pożytek. Typ nie wie co się dzieje jak grają dobrze, jak zaczynają grać chu/jowo to też nie ma pojęcia co się stało. Do tego przy tym levelu charyzmy pewno połowa bywalców cabaretu ma na niego równo wy/(pipi)ane Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Cracovia - najładniejszy stadion w 1 lidze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Na razie z tabeli wychodzi, że Lech będzie miał ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 2 mecze mniej niż inni. To daje + 6 pkt czyli łącznie 14. Tyle co Widzew z Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Równie dobrze może dac 0 punktów Widzew to i tak radzi sobie rewelacyjnie jak na grę bez bramkarza, przydałby sie jakiś montaż a'la Wójcik vs Fabik (pipi)a. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Wiara czyni cuda wierzę w 6 pkt Lechowi też dobrze idzie jak na klub bez trenera Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Chyba lepiej jakby Lech wygrał, przyjdzie Bekaero to bedzie kompromitacja w pucharach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 O ch.uj co bramka Injaca, ja pier.dole nie wierze Miazga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 No to Lech pokarał, stadion Lecha daje rade, najpierw karetka nie mogla wjechac, potem sie troche ponapier.dalali na trybunach :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Za(pipi)isty jest ten typ co odszedł z Polonii B. żeby Cracovie trenować, po czym Craxa dostaje w tej kolejce wpier/dol od Bytomia. Filipiak na pewno obs/rał się ze szczęścia. A w Poznaniu konsternacja. Miały być białe chusteczki dla Zielińskiego, a teraz nie wiadomo co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 No to Lech pokarał, stadion Lecha daje rade, najpierw karetka nie mogla wjechac, potem sie troche ponapier.dalali na trybunach :potter: Przecież karetka tam cały czas jest. Skąd masz to info, od komentatorów? Na trybunach się nie napierdalali. W ogóle z tego co słyszałem od kumpla [oglądał w TV] to wg. komentatorów to tam 3 wojna światowa był. No ale tak to jest jak plebejstwo z Krakowa przyjeżdża do europy Co do trenera, to cytat z tego co krzyczeliśmy: " Chcemy trenera, a nie jakiegoś bakera" Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 No mówili, że na sektorze gości jakaś zadyma była, ale nie pokazywali ;] Spider cam daje rade, zwlaszcza przy karnych i wolnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 No była "zadyma", niszczyli tojtoje i punkt gastronomiczny. Pewnie u siebie tego nie mają i rozkradali na pamiątkę Mam nadzieję, że jakąś karę dostaną. Ale widok ekipy biegnącej z II do nich - bezcenny Drzesz sobie ryja a tu nagle lotna ekipa szybkiego reagowania przebiega przed Tobą z wyrazem twarzy " zaraz (pipi)a kogoś zabiję" PS. Mimo wszystko "jatki" nie było a Miruś Szymkowiak ma wybujałą wyobraźnię za onetem Osiem meczów 11. kolejki piłkarskiej Ekstraklasy obejrzało ok. 84,5 tysiąca widzów. To rekord obecnego sezonu. Najwięcej kibiców - 30 tysięcy - zgromadziło niedzielne spotkanie Lecha Poznań z Wisłą Kraków (4:1). Fajnie robić 1/3 frekwencji. Tak wiem że wynik i tak cały czas jest żałosny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Nie było kompletu na meczu z Wisłą? Śmiech. To tylko potwierdza fakt, że najbardziej szanowane polskie ekipy to Legia, Widzew, Górnik i Wisła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 (edytowane) No była "zadyma", niszczyli tojtoje i punkt gastronomiczny. Pewnie u siebie tego nie mają i rozkradali na pamiątkę Mam nadzieję, że jakąś karę dostaną. Ale widok ekipy biegnącej z II do nich - bezcenny Drzesz sobie ryja a tu nagle lotna ekipa szybkiego reagowania przebiega przed Tobą z wyrazem twarzy " zaraz (pipi) kogoś zabiję" PS. Mimo wszystko "jatki" nie było a Miruś Szymkowiak ma wybujałą wyobraźnię za onetem Osiem meczów 11. kolejki piłkarskiej Ekstraklasy obejrzało ok. 84,5 tysiąca widzów. To rekord obecnego sezonu. Najwięcej kibiców - 30 tysięcy - zgromadziło niedzielne spotkanie Lecha Poznań z Wisłą Kraków (4:1). Fajnie robić 1/3 frekwencji. Tak wiem że wynik i tak cały czas jest żałosny Ty byłeś kiedyś na tym swoim stadionie ziemniaku - tzn. przepraszam: "pyro"? Toalety(nie "tojtoje") jak były przed meczem tak i po meczu ich stan się nie zmienił, pkt. gastronomiczne również nie ucierpiały co więcej po meczu nadal serwowali kielbaski(całkiem dobre), hot dogi na zimno oraz napoje w butalkach(zamiast w kubeczkach - tak jak powinni to robić). Gdyby się tego trzymali to żadne butelki nie poleciałyby w wasze sektory. Co do stadionu z daleka robi wrażenie, natomiast z bliska czar pryska. Brak elewacji, jakieś rynny kończące się 5m nad ziemią. ZERO wykończenia w środku(pustaki i zaprawa) - poza kibelkiem. Swoją drogą jakbym miał kraść wasze kible i klatki z kiełbasą - to podziękuję u nas mamy lepsze. Jeszcze na koniec chciałem pozdrowić napinaczy z głównej trybuny. Edytowane 1 Listopada 2010 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 brak kompletu z meczu z Wisłą tylko pokazuje,że stadiony na euro są za duże na nasze ligowe realia. Jeśli tu nie ma kompletu to co dopiero będzie we Wrocławiu i Gdańsku gdzie na ligowe mecze chodzi teraz po 5-6tyś ludzi. Do mnie na nasz ligowy kurnik powinno się budować jak najwięcej stadionów w stylu tych z Lubina i Kielc czyli obiektów na 15tyś. Szansę na w miarę regularne zapełnianie stadionów na chociażby 25tyś miejsc ma w kraju chyba jedynie Lech,Wisła i Legia. Szanse na zapełnianie 40tyś stadionów nie ma nikt Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Brak kompletu jest następstwem wspaniałej gry Kolejorza w poprzednich meczach. Pełen stadion jest tylko w meczach z naprawdę dobrymi drużynami [czytaj nikt z polski] i to raczej szybko się nie zmieni, bo polski piknik nie przyjdzie na każdy mecz. @Ofsajd Nie nie byłem, czytałem komentarze z SMSów Przyjezdni siedzą w kurniku na najstarszej IV trybunie, gdzie nikt nigdy jej nie wykańczał, co jakiś czas ją zalewa i w ogóle pełna prowizorka. I co? I tak nie potraficie [wychodzę z założenia że skoro rzucasz takimi sucharami to byłeś] się zachować nawet na takim czymś, więc co dopiero gdyby ktoś was wpuścił na pozostałą część stadionu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Jesteś aż takim hipokrytą? A nie pamiętasz jak to przyjechaliście do Krakowa i rzucaliście w sektor rodzinny zimnymi ogniami - 2007( ), a rok wcześniej walczyliście z ogrodzeniem( )? Powiedz mi skoro my wczoraj zachowaliśmy się jak plebs to jak wy się wtedy zachowaliście? I jeszcze siejesz farmazony o tym jak to zdemolowaliśmy toalety i stoiska z jedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 (edytowane) Prawda jest taka, że nie ma polskiej ekipy która nie robiły by wiochy. Ot, taka specyfika naszego narodu. Burdy robią wszyscy od Widzewa przez Lecha na Legii skończywszy. A tak na marginesie: Miążdzy mi czachę cenzura w kąciku sportowym. No ale czego oczekiwać skoro moderuje, jak mi się wydaję, kibic drużyny która już nie istnieje ? Tej mod, może zamiast usuwać śmieszne zdjęcia, zacznij sypać warnami Stonie który, (uśredniając) w co piątym poście jawnie łamie regulamin kącika nagminie pisząc stolYca. No i z równie aptekarską starannością usuwaj tak napisane posty. Ku pamięci: 1. Surowo zabronione jest używane obraźliwych, prowokacyjnych określen w stosunku do wszystkich klubów. Jeśli chcesz napisać 'Legła', 'Żydzew', 'Skisła', 'Judentus', 'Sreal', oraz pochodne, musisz liczyć się z natychmiastowym ostrzeżeniem i wykreśleniem CAŁEGO wpisu. Edytowane 1 Listopada 2010 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Z tego co mi wiadomo to nie ma cenzury tylko osobny regulamin. Piszę "StolYca", nie "stolYca" , a dlaczego tak piszę, to już wyjaśniałem i nie ma to nic wspólnego z piłką nożną. Ofsajd, misiu malinowy, nie sieję farmazonów. A Twoje stwierdzenie że "napoje w butalkach(zamiast w kubeczkach - tak jak powinni to robić)" sugeruje że nie należy Wam dawać niczego, co może zostać użyte przeciwko innemu człowiekowi , bo z pewnością to wykorzystacie. No i co by tu nie gadać, dostaliście w pupkę 4:1 z aktualnym ołtsajderem Ekstraklasy, co zapewne mocno boli Chyba Lech ma patent na mecze u siebie z drużynami z Krakowa [ Wisła + Cracovia = 9 strzelonych bramek :potter: ]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 526 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Na Polskie warunki, poziom ligi i w ogole, to Legia moim zdaniem ma najbardziej optymalny stadion. Bylem wczoraj na meczu Legia - Gornik i ogladalo sie po prostu ZA(pipi)ISCIE. Stadion dla mnie idealny. Na 22tys ludzi mecz obejrzalo 18000. Jak oddadza ostatnia trybune, to pojemnosc ma oscylowac w granicach 32-33 tys, i jest wystarczajace. Wrazenia jak najbardziej ok, az chce sie chodzic na mecze ligowe . Tylko szkoda ze do Wawy mam 350km . Do tego Legia zaczyna w koncu grac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Ja swoje, a Ty swoje... owszem zabolało, ale nie tak bardzo jak wyczyn Jopa z zeszłego sezonu. Za tydzień czas na derby i 3pkt, bo jak nie z Pasiakami to z kim? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Ni chu.ja nie zapełnisz na stałe w Polsce więcej jak 20-25 tysięcy. W Gdańsku czy Wrocławiu to pewnie będzie komedia z frekwencją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 (edytowane) Z tego co mi wiadomo to nie ma cenzury tylko osobny regulamin. Piszę "StolYca", nie "stolYca" , a dlaczego tak piszę, to już wyjaśniałem i nie ma to nic wspólnego z piłką nożną. Szczyt hipokryzji! Proszę by się do tego ustosunkował moderator. Jeżeli Stona dostanie na to przyzwolenie, domagam się zgody na używanie formuły "Kuchenkorz" - sformułowania nie mającego "nic wspólnego z piłką nożną", będę chciał w ten sposób podkreślić sukcessy strategicznego sposonra Lecha w produkcji wyposażenia AGD. Shagohad: Kibicujesz Legii? Na której trybunie zasiadałeś? Edytowane 1 Listopada 2010 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi