Opublikowano 8 lutego 20196 l Skarb kibica poczytany, koszulka z okazji 100lecia powstana wlkp przygotowana na wyjecie z kartoniku, pozostalo teraz tylko czekac do wieczora. O 20;30 uczta na Bulgarskiej za duzo juz sie czlowiek naogladal angielskiej, wloskiej czy hiszpanskiej w tej przerwie. Trzeba wrocic do powaznych rozgrywek. tylko dla koneserow Edytowane 8 lutego 20196 l przez schabek
Opublikowano 8 lutego 20196 l Jak ja was panowie podziwiam, ze czerpiecie przyjemnosc z tak prostych rzeczy.
Opublikowano 8 lutego 20196 l Zenujaco niski poziom polskiej pilki ligowej. Trzeba wrocic do powaznych rozgrywek jak angielska, wloska czy hiszpanska. Na koniec sezoni bedzie kur wa walka o 4 miejsce z korona i pogonia xdddddd
Opublikowano 8 lutego 20196 l Zimno jest jeszcze, to nieludzkie kazać cieszyć się grą w piłeczkę przy takiej aurze. XD
Opublikowano 8 lutego 20196 l Przypominam ze narzekalem tutaj wielokrotnie na Kaminskiego. A teraz mam Janickiego i Vujadinovicia. Chuy mi w dupe.
Opublikowano 8 lutego 20196 l Odpalilem na chwile transmisje na c+ i jakosc komentarza byla tragiczna, jakby na glosnomowiacym komentowali. to jest ta perla w koronie c+ sport?
Opublikowano 8 lutego 20196 l Dźwięk jak dźwięk, nie zauważyłem jakiejś wielkiej różnicy w porównaniu do innych transmisji. Wolski i Mielcarski jak zwykle dali radę. Co do meczów: Lech wyglądał bardzo słabo i zasłużenie przegrał. Dobrze, że tylko 1:2, bo szczęścia mieli bardzo dużo. Poprzeczka, słupek, niewykorzystany karny... Zagłębie zagrało bardzo odważną piłkę i dostali za to nagrodę. Na mecz w Legnicy zerkałem mniej (z racji tego, że oglądanie Ekstraklasy na Eurosporcie to katorga - zarówno pod kątem jakości obrazu jak i komentarza), ale Jagiellonia bez większego wysiłku wypunktowała Miedź.
Opublikowano 9 lutego 20196 l 2 godziny temu, Qvstra napisał: Odpalilem na chwile transmisje na c+ i jakosc komentarza byla tragiczna, jakby na glosnomowiacym komentowali. to jest ta perla w koronie c+ sport? Perłę to oni zapewne nie jedną wypili
Opublikowano 9 lutego 20196 l co sie w gdansku odje,balo +18https://twitter.com/d_trzepacz/status/1094315537503522816
Opublikowano 11 lutego 20196 l na twitter.weszło oburzeni, bo kibice górnika śmią gwizdać na treningu wisły, a zwłaszcza na trenującego Kubę Błaszczykowskiego! xddddddddd ja bym od razu zaliczył ze 2 gole dla Kuby, z szacunku!
Opublikowano 11 lutego 20196 l No ktoś w tym programie weszło stwierdził ze Kuba zasługuje na owacje na każdym polskim stadionie. Tego wymaga polska racja bileterów..
Opublikowano 11 lutego 20196 l Krolewski kupil sobie kampanie reklamowa firmy, Lesny kancelarii, Stanowski portalu, Blaszczykowski miejsce w klubie. No nie wiem czy ktoremukolwiek z nich naleza sie jakies owacje.
Opublikowano 11 lutego 20196 l Ju przesadzają z tym Błaszczykowskim. Zstąpił do Krakowa i nastała światłość...a nie, nie nastała. 2:0 w plecy na razie.
Opublikowano 11 lutego 20196 l Generalnie Błaszczykowski i cała Wisła dzisiaj słabo, widać też braki kondycyjne jeszcze. Polecam czasem włączyć jednak tego Górnika Zabrze dla Szymona Żurkowskiego. Na tle Wisły wygląda dzisiaj jak piłkarz z innego świata. Będą mieli z niego pożytek w tej Fiorentinie
Opublikowano 12 lutego 20196 l Cytat - Przy tych sytuacjach była duża bojaźń - przyznał Zbigniew Smółka. Jednak szkoleniowiec znalazł też nowego wroga. - Nasza murawa nie pozwala uprawiać futbolu w żaden sposób. Powinna być wymieniona. Już po rozgrzewce nie nadawała się do gry. Mamy boisko, które nie preferuje naszego stylu - narzekał. Czytaj więcej na:https://sport.trojmiasto.pl/po-arce-n131746.html#tri Bądź ch.ujowym trenerem, w ch.ujowym zespole, grającym w ch.ujowej lidze. Mów o murawie jako przyczynie porażki. Co za komedia
Opublikowano 12 lutego 20196 l https://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa/legia-warszawa/carlitos-moze-odejsc-z-legii-warszawa-po-zaledwie-pol-roku/pjq2xxn?utm_source=fb&utm_medium=social&utm_campaign=ta_fb_organic_sport&fbclid=IwAR3wQNOltEeHhW0CHFBeVeREi8BgI7IWVYBrQ-xrARcNt296YcT09qZpZCU Już po Carlitosie?
Opublikowano 12 lutego 20196 l Gość z trzeciej ligi hiszpańskiej jak ma trochę oleju w głowie to już powinien mieć zabukowany bilet do USA. Burgery większe i pizza też i tak w sumie przyjemniej w tym piłkarskim świecie za oceanem. Chyba, że się zrobił mocno ambitny i liczy na Champions League Edytowane 12 lutego 20196 l przez da$io
Opublikowano 12 lutego 20196 l Tylko tu jest Polska i Legia woli pewnie zakisić go w rezerwach niż teraz sprzedać, bo tak.
Opublikowano 15 lutego 20196 l Parzyszek to wybitny snajper. Ja pyerdole za tydzien legia przyjezdza XD swiec panie nad mojo duszo