Opublikowano 17 lutego 20196 l 26 minut temu, schabek napisał: Odpalcie to, cofnijcie z 2min bo leci na zywo i posluchajcie Iwana O Corwa oni napyerdoleni są xD smiechlem
Opublikowano 17 lutego 20196 l 12 minut temu, ragus napisał: Ayyyyy Ale jest tez powod przegranego meczu (skrin z wykopu) XDXDXDXDXDXDXDXDXD
Opublikowano 18 lutego 20196 l W normalnej lidze należy powiedzieć ze skorzystała by na tym Jaga i trochę Lechia, ale to w normalnej lidze.....
Opublikowano 18 lutego 20196 l Ciekawe jak komisja ligi potraktuje Furmana, bo na transmisji w zwolnionym tempie nawet średnio ogarnięty człowiek odczyta z ruchu ust banderowiec.
Opublikowano 18 lutego 20196 l A Kucharinio nie miał być tajną bronią na prawą obronę? Taki polski Dani Alves?
Opublikowano 18 lutego 20196 l 9 godzin temu, Bartg napisał: Ciekawe jak komisja ligi potraktuje Furmana, bo na transmisji w zwolnionym tempie nawet średnio ogarnięty człowiek odczyta z ruchu ust banderowiec. bardziej interesujące może być to, jak potraktuje go białostocka prokuratura
Opublikowano 23 lutego 20196 l Chyba już nikt tego nawet w tv nie ogląda, skoro odkodowali na C+ Lech Legia
Opublikowano 23 lutego 20196 l dobrze że Jevitć zszedł bo oczy bolały od jego gry. Ja tam lokalnie wieżę w mój zespół, chociaż nie zdziwiłbym się jak i tak na końcu Legia podniesie puchar
Opublikowano 23 lutego 20196 l 19 minut temu, Kaczi napisał: dobrze że Jevitć zszedł bo oczy bolały od jego gry. Ja tam lokalnie wieżę w mój zespół, chociaż nie zdziwiłbym się jak i tak na końcu Legia podniesie puchar Ta liga jest taka, że się nie zdzwię. W zasadzie to od dwóch sezonów tak samo jest xd
Opublikowano 23 lutego 20196 l Najbardziej wyrównana liga świata. W sumie chciałbym, żeby to Lechia zdobyła mistrzostwo. Może w końcu skończyłoby się to puszenie.
Opublikowano 23 lutego 20196 l Dla postronnego widza ten mecz byl straszny, gra na jeden kontakt wyglada lepiej na orliku, oni powinni dostawac 1/10 pensji i to nie wszyscy az tyle.
Opublikowano 24 lutego 20196 l 22 godziny temu, Bartg napisał: Dla postronnego widza ten mecz byl straszny, gra na jeden kontakt wyglada lepiej na orliku, oni powinni dostawac 1/10 pensji i to nie wszyscy az tyle. To jest polska liga, kto widzi, ten rzyga.