Opublikowano 19 lipca 20195 l Ten pasek wyniku zrobiony w stylu nintendo classic idealnie pasuje do ekstraklasy razem z czcionką zblizona do comic sans
Opublikowano 19 lipca 20195 l Z tamtego roku ten na dailymoon już nie działa, szkoda bo była super jakość i bez zacinania. Ktoś ma może linka do dobrych streamow żebym mógł sobie oglądać mój zespół?
Opublikowano 20 lipca 20195 l @Bartg no to też zmiana bo w tamtym roku na footybite nie było a teraz jest, niestety nie jest to jakość streamu z dailymoona
Opublikowano 20 lipca 20195 l Lechia wczoraj dość mizernie wypadła na tle beniaminka. Gdyby między słupami w bramce nie stał Kuciak, być może ŁKS opuściłby stadion z kompletem punktów na koncie. Niech zainwestują w jakiegoś porządnego napastnika, to może pod koniec sezonu zespół załapie się na grupę mistrzowską. A nową oprawę graficzną przemilczę. Musiałem wytężać wzrok, aby moc zorientować się, która jest minuta spotkania.
Opublikowano 21 lipca 20195 l Ciekawe, kiedy Vuković poleci. Pudelek mnie tak wkurwia, że to jest niemożliwe. Nie zatrudni prawdziwego trenera, bo i po co?
Opublikowano 22 lipca 20195 l Zwłaszcza, że Legia to nadal najlepsza drużyna w kraju Cytat - Tracimy punkty na własnym stadionie. Każda drużyna przyjeżdża na Łazienkowską jak po swoje. Nie czuje respektu do najlepszego klubu w kraju. Tak być nie może - denerwował się Mateusz Wieteska, obrońca Legii, która w niedzielę na inaugurację ligi w Warszawie przegrała 1:2 z Pogonią Szczecin.
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l http://www.sport.pl/pilka/7,65039,25013705,kibice-za-granica-nie-moga-legalnie-ogladac-meczow-ekstraklasy.html no znalazłem odpowiedź na swoje pytanie....
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l @schabek żyjesz, żeby tak dać się Wybrzeżu Kości Słoniowej, to ja nawet nie Czy trener czuje już presje?
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l Halo halo, czy tam we Wrocławiu dobrze się czują? Drużyna do spadku w poprzednim sezonie jak na razie start życia
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l To tylko świadczy o tym jaka mocna to liga, że kazdy może być potężnym liderem
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l Cytat W I rundzie Pucharu Polski zagrają 64 drużyny - czterej zwycięzcy rundy wstępnej, 16 zwycięzców Pucharu Polski na szczeblu regionalnym, 16 zespołów Ekstraklasy z sezonu 2018/19, 18 zespołów I ligi z sezonu 2018/19 oraz 10 zespołów II ligi z sezonu 2018/19. I runda Unia Skierniewice - Piast Gliwice Puszcza Niepołomice - Legia Warszawa Cracovia - Jagiellonia Białystok Gryf Wejherowo - Lechia Gdańsk Ruch Chorzów - Stomil Olsztyn Odra Opole - Arka Gdynia Pogoń Siedlce - Podbeskidzie Bielsko-Biała Chemik Police - Stal Stalowa Wola GKS 1962 Jastrzębie (Jastrzębie Zdrój) - Bruk-Bet Termalica Nieciecza Zagłębie II Lubin - Miedź Legnica Rekord Bielsko-Biała - Concordia Elbląg Legia II Warszawa - Wigry Suwałki Elana Toruń - Radomiak Radom Chełmianka Chełm - Znicz Pruszków Błękitni Stargard - Wisła Kraków Chojniczanka Chojnice - Raków Częstochowa Stal Rzeszów - Pogoń Szczecin KSZO 1929 Ostrowiec Świętokrzyski - Sandecja Nowy Sącz GKS Katowice - Warta Poznań Gryf Słupsk - Górnik Łęczna Widzew Łódź - Śląsk Wrocław Hutnik Kraków - Resovia Chemik Bydgoszcz - Wisła Płock Stal Brzeg - Olimpia Elbląg KS Stilon Gorzów Wielkopolski - Olimpia Zambrów Chrobry Głogów - Lech Poznań Zagłębie Sosnowiec - ŁKS Łódź GKS Bełchatów - GKS Tychy Garbarnia Kraków - Bytovia Bytów Polonia Środa Wielkopolska - Górnik Zabrze Korona Kielce - Zagłębie Lubin Olimpia Grudziądz - Stal Mielec Gospodarzami meczów I rundy są drużyny występujące w niższej klasie rozgrywkowej w sezonie 2019/20. W przypadku meczów z udziałem drużyn z tej samej klasy rozgrywkowej gospodarzami są zespoły wylosowane jako pierwsze. W sytuacji, gdy jedną parę utworzą drużyny PKO Ekstraklasy, z których jedna wywalczyła w ubiegłym sezonie awans do europejskich pucharów, gospodarzem meczu będzie drużyna uczestnicząca w tych rozgrywkach. Pary kolejnych rund wyłonią odrębne losowania. Finał Pucharu Polski zostanie rozegrany 2 maja na PGE Narodowym w Warszawie. Mecze będą transmitowane na antenie Polsatu Sport. Robaczek mam nadzieję będzie "zabijał" kibiców Śląska swoimi golami
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l dziś będę testował tą nową usługę ekstraklasa.tv, chociaż to dopiero wersja beta ale mam nadzieje że nie (pipi).nie w trakcie meczu Póki co studia przedmeczowego nie ma, więc będzie pewnie tylko sam mecz Edytowane 23 sierpnia 20195 l przez Kaczi
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l Ile to kosztuje miesięcznie , dobra znalazłem. Ja oglądam przez VPN, niestety przycina jak cholera z powodu kiepskiego VPN .
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l Za pojedynczy mecz nie całe 3 ojro a roczny abonament jakieś 50. Jakość jest dobra ( 1080p50 )i nie przycina
Opublikowano 26 sierpnia 20195 l Jak to Legia odjechała lidze za hajs z Ligi Mistrzów http://weszlo.com/2019/08/26/legia-czeka-novikovasa-a-jaga-pieniadze-novikovasa/