Bartg 5 470 Opublikowano 5 maja 2020 Opublikowano 5 maja 2020 To nie strach, tylko wg przecieków całe mnóstwo zakażeń już teraz https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/ekstraklasa-w-wielu-klubach-sa-zarazeni-koronawirusem-nieoficjalnie To tylko pokazuje, że jeżeli w skali kilkuset osób, raptem 2-3 kluby są czyste to ile to będzie w skali społeczeństwa. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 (edytowane) Edytowane 22 maja 2020 przez Figuś Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 (edytowane) Miałem brać darmowy miesiąc z C+ VOD, ale chyba skuszę się na angielskie streamy ekstraklasy "And here is Jacob Blazkovich with the ball" Myślę w okolicach 3 meczu pierwszej kolejki po przerwie przyjdą do Spółki Ekstraklasa pierwsze maile z tematem "Dear Sir, how can I make a refund?" Sami piłkarze już zapowiadają formę na pierwsze kolejki Cytat Zaczęliśmy treningi, ale po dwóch miesiącach bez piłki kopiemy jakbyśmy byli z 5. ligi - mówi w rozmowie z Michałem Gąsiorowski napastnik Lechii Gdańsk Flavio Paixao Edytowane 22 maja 2020 przez Bartg Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 23 maja 2020 Opublikowano 23 maja 2020 W Izraelu łks będzie miał milionową widownię Cytuj
michal 558 Opublikowano 23 maja 2020 Opublikowano 23 maja 2020 Pan Mioduski liczy na powrot kibicow we wrześniu/pazdzierniku https://legionisci.com/news/80827_Mioduski_Wierze_ze_kibice_wroca_jesienia_na_stadiony.html Mimo ze jestem jak najbardziej za to czuje w kościach ze niesubordynacja rodakow w pewnych regionach tego kraju nie zmieni obecnej sytuacji na polskich stadionach. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 23 maja 2020 Opublikowano 23 maja 2020 (edytowane) 21 godzin temu, Bartg napisał: Myślę w okolicach 3 meczu pierwszej kolejki po przerwie przyjdą do Spółki Ekstraklasa pierwsze maile z tematem "Dear Sir, how can I make a refund?" Oni jeszcze nie wiedzą Cytat Głos w sprawie pozyskania praw zabrał również Helge Birkelund, czyli wiceprezes ds. sportu domu mediowego Amedia działającego w Norwegii. - Direktesport to największy w Norwegii serwisem streamingowy i z dumą będziemy na nim prezentować Ekstraklasę naszym widzom. Polacy są zdecydowanie największą grupą imigrantów w naszym kraju i nie możemy się już doczekać, aby zapewnić zarówno polskim, jak i norweskim widzom wysokiej jakości piłkę nożną - podkreślił Birkelund. PS. To brytyjskie FreeSports idzie jakoś u nas oglądać na legalu? Edytowane 23 maja 2020 przez Figuś Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 26 maja 2020 Opublikowano 26 maja 2020 Oni jeszcze niewiedzą co ich czeka. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 27 maja 2020 Opublikowano 27 maja 2020 Świat się kończy Polska ekstraklasa w angielskiej TV Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 27 maja 2020 Opublikowano 27 maja 2020 I to na półtora sezonu, i wcale bym się nie zdziwił jak będzie na dłużej bo naszych tam nie brakuje Cytuj
alb84 943 Opublikowano 27 maja 2020 Opublikowano 27 maja 2020 To pierwsza i prawdopodobnie ostatnia taka szansa, może to zmobilizuje kopaczy chociaż do większego zaangażowania? Techniki czy tam zmysłu taktycznego nagle wiadrami nikt nikomu nie dołoży :), a nad kondycją to i mietek spod budki może zacząć pracować i robić progres. Jak będzie walka i gryzienie trawy to, może to brytolom podpasować. O realizację transmisji raczej można być spokojnym, ciekawe jak to wszystko wyjdzie Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 27 maja 2020 Opublikowano 27 maja 2020 Tak jakby wstydu robionego przez rzad bylo malo to teraz dojdzie jeszcze pilka. 1 Cytuj
Sep 1 623 Opublikowano 29 maja 2020 Opublikowano 29 maja 2020 Nareszcie, to już dzisiaj. Stęskniłem się za futbolem na wysokim poziomie Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 maja 2020 Opublikowano 29 maja 2020 28 minut temu, Sep napisał: Nareszcie, to już dzisiaj. Stęskniłem się za futbolem na wysokim poziomie Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 29 maja 2020 Opublikowano 29 maja 2020 (edytowane) Cytat Polski rząd wyraził zgodę na powrót kibiców na stadiony Ekstraklasy! - Prawdopodobnie nastąpi to od 19 czerwca. Na stadionie będzie przebywać maksymalnie 25 proc. osób. Będziemy unikać grupowania się ludzi - na piątkowej konferencji prasowej zdradził premier Mateusz Morawiecki. Już widzę to unikanie grupowania Poza tym ciekawe jak będą wybierać te 25%. Przynajmniej w Gdańsku i Wrocławiu te 25% oznacza komplet Edytowane 29 maja 2020 przez Bartg Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 maja 2020 Opublikowano 29 maja 2020 Ekstraklapa z niemieckim komentarzem http://elixx.me/amilan.html Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 29 maja 2020 Opublikowano 29 maja 2020 (edytowane) Po tym, co się działo w ostatnich miesiącach, w sumie perspektywa śledzenia jakiejś ligi tylko dla beki wydaje mi się bardziej kusząca niż kiedykolwiek. Edytowane 29 maja 2020 przez ogqozo Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 maja 2020 Opublikowano 30 maja 2020 Amica Wronki jebane kurwy pająki ograna, jedziemy dalej Cytuj
michal 558 Opublikowano 31 maja 2020 Opublikowano 31 maja 2020 na moje troszke niemiarodajne sa wyniki z tego weekendu. Wisla Krakow będąca do tej pory w gazie snuła sie po boisku praktycznie przechodząc obok meczu, Lech przed pandemia sprawiał wrażenie dobrze rozpędzającej sie maszynki do nabijania punktow w sobote praktycznie gral na 50% swoich mozliwosci, Pogon z reguły nie tracąca 3 bramek w jednym spotkaniu i to u siebie rozkracza sie z chimerycznym Lubinem. Zanim niektóre kluby i przyzwyczaja sie do nowych warunków gry minie dobry miesiąc bo na chwile obecna duzo dobrych klubow zostało wybitych z rytmu. 7 kolejek rundy finałowej to dalej promowanie slabych i kiepskich drużyn ale do słabej ''konsystencji'' Ekstraklasy niestety wirus w dużym stopniu sie przyczyni. Niestety. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 Z perspektywy marketingowej nawet niezła kolejka, dużo bramek, radosna gra w obronie, ale perełek także było mnóstwo I jeszcze perełka z meczu Pucharu Polski 1 1 Cytuj
michal 558 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 no ta akcja z glowka na slupek to jeden z najwiekszych loli w pilce noznej jaki kiedykolwiek widzialem. Przypomnjmy silny strzał zza pola karnego Plocka i bramkarz tamtejszej Wisły ... odbił futbolówkę jakby gral w siatkówkę. Pozniej glowka obrońcy na słupek (!!!) i 2 kanaly (!!!) defensorów tejże Wisły. I Korona maraca przed tym meczem 15 strzelonych goli w dotyczczasowych 26 meczach w niedziele powiększyła swoj dorobek bramkowy niemal o 1/4. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 9 czerwca 2020 Opublikowano 9 czerwca 2020 Ale nakur wiali razem z Ramirezem Maszyna ruszyla. Zagraniczny szrot na lawke a do skladu nasze chlopaki i cyk <3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi