amarok 13 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 Zmarnować trzy piłki meczowe w karnych Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Jak Jóźwiak podchodził do karnego to juz bylo widać, że nic z tego nie będzie. Wielka gwiazda szedł na takim pewniaku, zero pokory, zamiast uderzyć technicznie to lepiej za(pipi)ać rakietę, żeby pokazać kto tu rządzi w tej lidze Do tego imho duży bląd nie zdejmowanie Van der Harta po kontuzji przy 3 karnym, widać, że chłop w pełni sprawny obronił by i następnego, ale schował ręke, żeby na nią nie upaść. W ogóle jaka smutna jest nasza piłka, że 22 letni już Jóźwiak to młody zdolny dynamiczny gość z potencjałem. Pojedzie na zachód z takim przekonaniem, że ma jeszcze czas bo jest młody to za 3 lata wróci z podkulonym ogonem do Wisły Płock. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Mignęło mi na FB, że Lechia gra, włączyłem na chwilę relację live zobaczyć jak tam meczyk, patrzę - karne, po 3 karnym Lechia w (pipi)e to śmiechłem i położyłem się spać. Po 5 minutach słyszę na osiedlu jeeeest kuuuuur.waaa i huki petard xd Cytuj
michal 558 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 5 godzin temu, Bartg napisał: Jak Jóźwiak podchodził do karnego to juz bylo widać, że nic z tego nie będzie. Wielka gwiazda szedł na takim pewniaku, zero pokory, zamiast uderzyć technicznie to lepiej za(pipi)ać rakietę, żeby pokazać kto tu rządzi w tej lidze Do tego imho duży bląd nie zdejmowanie Van der Harta po kontuzji przy 3 karnym, widać, że chłop w pełni sprawny obronił by i następnego, ale schował ręke, żeby na nią nie upaść. W ogóle jaka smutna jest nasza piłka, że 22 letni już Jóźwiak to młody zdolny dynamiczny gość z potencjałem. Pojedzie na zachód z takim przekonaniem, że ma jeszcze czas bo jest młody to za 3 lata wróci z podkulonym ogonem do Wisły Płock. no niestety nie kazdy młody obiecujący polak to mentalny terminator. Co by nie mowic pilka na wysokim poziomie to nie zgarniecie chipsów ze spożywczaka bez zaplaty. Dzisiejsze towary eksportowe w postaci Zielińskiego czy Milika w 1/8 Ligi Mistrzów moga tylko potulnie zgiąć glowke i isc na zasłużony odpoczynek. Zreszta obecna moda spieprzania (bo tak to nalezy ocenia) z polskiej ligi po zdobyciu korony rola strzelców lub kilkunastu bramek w sezonie jest chwilowa bo zachodnie kluby przy coraz wiekszej konkurencji w profesjonalnej pilce klubowej nie bedzie miala cierpliwości na Kownackich Kapustkow i innych polskich przygłupów. Cytuj
michal 558 Opublikowano 11 lipca 2020 Opublikowano 11 lipca 2020 (edytowane) <klascze> Edytowane 11 lipca 2020 przez michal Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 11 lipca 2020 Opublikowano 11 lipca 2020 (edytowane) Legia po raz kolejny zdemolowała ligę. DAJCIE IM PRZECIWNIKA Edytowane 11 lipca 2020 przez teddy Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 11 lipca 2020 Opublikowano 11 lipca 2020 2 minuty temu, teddy napisał: Legia po raz kolejny zdemolowała ligę. DAJCIE IM PRZECIWNIKA Losowy mistrz azerbejdżanu czy innego post jugolskiego (pipi)stwa xd Cytuj
michal 558 Opublikowano 11 lipca 2020 Opublikowano 11 lipca 2020 10 minut temu, Ore napisał: Dekada na podium. jeszcze zeby tak regularnie zgarniali przynajmniej te 5pkt sezon w sezon w rankingu klubowym UEFA to byłoby dobrze. Tam powinni sie pojawić lepsi wykonawcy. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 lipca 2020 Opublikowano 11 lipca 2020 @schabek, niech ten Lech zbierze wicemistrza, a nie gliwickie Kurczaki. Moder, Puchacz, Jóźwiak, dobre kocury. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 12 lipca 2020 Opublikowano 12 lipca 2020 Moja drużyna taka piękna, grając w przewadze 1 zawodnika prawie stracili kolejną bramkę..... Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 19 lipca 2020 Opublikowano 19 lipca 2020 (edytowane) Juz nie moge doczekac sie nastepnego sezonu No chyba ze sprzedadza kogos jeszcze poza Jozwiakiem to trzeba bedzie wrocic do klasyka Bohar za Jozwiaka i jedziemy dalej Spoiler btw najlepszy pilkarz ligi? Nawet z tym nie handlujcie Edytowane 19 lipca 2020 przez schabek Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 19 lipca 2020 Opublikowano 19 lipca 2020 Ktory to juz przejsciowy sezon? Cytuj
michal 558 Opublikowano 24 lipca 2020 Opublikowano 24 lipca 2020 tym Pucharem przymknie mordy wszelkim krytykom pracy Probierza. Zazwyczaj sa to chlopki z weszlo, ale i tak opinie ''ze sie nie nadaje'' ''nic nie osiagnal'' wskazuja ze pacjenci dawno nie wzieli tabletek. 1 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 lipca 2020 Opublikowano 24 lipca 2020 No i mamy pocałunek śmierci xddd 9 minut temu, michal napisał: tym Pucharem przymknie mordy wszelkim krytykom pracy Probierza. Zazwyczaj sa to chlopki z weszlo, ale i tak opinie ''ze sie nie nadaje'' ''nic nie osiagnal'' wskazuja ze pacjenci dawno nie wzieli tabletek. A co ten dzban w trakcie swojej trenerki osiągnął? Przypomnę: Klubowe Jagiellonia Białystok Puchar Polski: 2009/10 Superpuchar: 2010 Wicemistrzostwo Polski: 2016/17 Cracovia Kraków Puchar Polski: 2019/20 No geniusz, prawdziwy geniusz! Cytuj
michal 558 Opublikowano 24 lipca 2020 Opublikowano 24 lipca 2020 o, widze kolejny czytelnik weszlo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi