Gość Oran Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ale ostatnia kolejka nie jest KAŻDĄ kolejką. Strzał do własnej bramki w 90 minucie w ostatniej kolejce dający mistrza rywalowi też nazwiesz codziennością i zwykłym błędem? Gdyby nie strzelił nie był by Lech mistrzem. It's funny coz it's true! Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 No i o tym [m.in.Twoim ] typie rozumowania właśnie mówię Oranku. Co za różnica? A gdyby Wisła wygrała o 1 mecz więcej przy starcie sezonu? A GDYBY? A GDYYYYYYYYYYYBY? Lech ma mistrza , bo był najlepszy w całym sezonie, a nie tylko dlatego że Jop [świeć Panie nad jego duszą] strzelił samobója A teraz idę na mecz :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 to nie była ostatnia kolejka dla ścisłości i mimo kiksu Jopa Lech nie miałby mistrza gdyby Piech dalej leżał a nie jak głupi wstał Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 (edytowane) A Twoje stwierdzenie że "napoje w butalkach(zamiast w kubeczkach - tak jak powinni to robić)" sugeruje że nie należy Wam dawać niczego, co może zostać użyte przeciwko innemu człowiekowi , bo z pewnością to wykorzystacie. by Stona. po meczu Lecha z Wisłą Na klub Lech Poznań nałożono karę finansową w wysokości czterech tysięcy złotych w związku z incydentem podczas meczu 6. kolejki Ekstraklasy Lech Poznań - Polonia Warszawa (rzucenie butelki w kierunku sędziego asystenta). źródło: http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.org/1,94687,8683303,Decyzje_Komisji_Ligi_z_18_11_2010.html mój komentarz: :D Edytowane 18 Listopada 2010 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Chyba będą musieli wziąć kredyt u Providenta. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Zawsze znajdzie się jakiś debil. Temu nie zaradzisz. Taki powinien mieć dożywotni zakaz wstępu na mecze, kare za klub powinien płacić ze swoich no i lekki oklep by mu się przydał. Może drugi taki "mądry" by się zastanowił dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 A Twoje stwierdzenie że "napoje w butalkach(zamiast w kubeczkach - tak jak powinni to robić)" sugeruje że nie należy Wam dawać niczego, co może zostać użyte przeciwko innemu człowiekowi , bo z pewnością to wykorzystacie. by Stona. po meczu Lecha z Wisłą Na klub Lech Poznań nałożono karę finansową w wysokości czterech tysięcy złotych w związku z incydentem podczas meczu 6. kolejki Ekstraklasy Lech Poznań - Polonia Warszawa (rzucenie butelki w kierunku sędziego asystenta). źródło: http://ekstraklasa.o...18_11_2010.html mój komentarz: :D Cieszą Cię takie sytuacje? To tylko potwierdza mój wcześniejszy wpis nt. kibiców Wisły U nas za takie coś jest ostra z(pipi)a [to wersja minimum], u was uśmiech na twarzach. Kraków - kulturalna stolica polski, pewnie tak, ale tylko po Cracovskiej stronie Błoń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Czy ja gdzieś napisałem że mnie to cieszy? Nigdzie nie napisałem że popieram takie zachowania, co więcej uważam że należy je piętnować. Śmieszy mnie tylko Twoja hipokryzja, wielce kulturalny Lechito, jak zrobili to Wiślacy to śmiałeś się że wiocha i chamstwo z prowincji - nie dosłownie - przyjachało na wspaniały obiekt sportowy i nie umie się zachwać. A teraz co powiesz? To co zawsze czyli zmieniasz temat. Nie umiesz powiedzieć złego słowa nt. Lecha i Poznania. Fajnie tam musicie mieć wszyscy chodzą uśmiechnięci, zadowoleni - no bo czym tu się martwić skoro wszystko jest takie idealne? Powiedz mi tylko co w tym co napisałem potwierdza Twój wcześniejszy wpis? Śmiech? Szydera? Nie przypominam sobie żeby na naszym stadionie w ostatnich sezonach poleciało na murawę. No może poza nożem w 98 w Baggio, ale tamten gość wylądował później w więzieniu - z resztą słusznie. A co do waszych pasiastych koleżanek wypowiadać się nie będę, niech o ich kulturze świadczy derbowy doping. Pozdrawiam :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Kraków - nożownicza stolica polski, pewnie tak, ale tylko po Cracovskiej stronie Błoń fix'd <uahahahaha> <żart roku> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Co sie dziwisz, jak Wyborcza zaczela pisac o niejasnych sytuacjach w klubie z Wiara, dystrybucja biletow itd to nagle caly Poznan przestal ja czytac, tam wszystko jest super idealne Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Jakby ktoś czerpał informację o Ekstraklasie z tego tematu, to by się nigdy nie domyślił, że to rozgrywki piłki nożnej. Uznałby, że po prostu ludzie przychodzą na trybuny i rywalizują o to, kto głośniej wykrzyczy "nasz rywal ku'rwy!1!". Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) Poniekąd tak jest, ale w domniemaniu części z kibiców. Edytowane 19 Listopada 2010 przez Mefi23 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Czy ja gdzieś napisałem że mnie to cieszy? Nigdzie nie napisałem że popieram takie zachowania, co więcej uważam że należy je piętnować. Śmieszy mnie tylko Twoja hipokryzja, wielce kulturalny Lechito, jak zrobili to Wiślacy to śmiałeś się że wiocha i chamstwo z prowincji - nie dosłownie - przyjachało na wspaniały obiekt sportowy i nie umie się zachwać. A teraz co powiesz? To co zawsze czyli zmieniasz temat. Nie umiesz powiedzieć złego słowa nt. Lecha i Poznania. Fajnie tam musicie mieć wszyscy chodzą uśmiechnięci, zadowoleni - no bo czym tu się martwić skoro wszystko jest takie idealne? Powiedz mi tylko co w tym co napisałem potwierdza Twój wcześniejszy wpis? Śmiech? Szydera? Nie przypominam sobie żeby na naszym stadionie w ostatnich sezonach poleciało na murawę. No może poza nożem w 98 w Baggio, ale tamten gość wylądował później w więzieniu - z resztą słusznie. A co do waszych pasiastych koleżanek wypowiadać się nie będę, niech o ich kulturze świadczy derbowy doping. Pozdrawiam :] Wnioskuję po Twojej reakcji. Cytuję : " :D " Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Liga w tym roku jest tak chu.jowa, że wzajemne przepychanki kibiców są dużo ciekawsze :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Liga w tym roku jest tak chu.jowa, że wzajemne przepychanki kibiców są dużo ciekawsze :potter: A kiedy niby nie była chu.jowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 W sensie, że poziom większości meczy nawet jak na naszą kopaną jest żałosny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) Propsy dla dzialaczy legii za nauke jezykow obcych,dzieki temu potrafia przekupic nawet sedziego z Japoni. Edytowane 19 Listopada 2010 przez Buła1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Beka z karnego dla nas, ale 1-0 nie śmierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Lol jaka chamówa, ciekawe czy zapłacili w Jenach czy Ojro. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Odpowiedni ludzie zrobili wszystko co mogli, żeby seria porażek Legii się nie powtórzyła. W sumie Arka i tak się utrzyma w lidze, bo spadną Cracovia i Lech, więc może sobie sprzedawać mecze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ja pier.dole co sędzia dziś odpier.dalał to jakaś pomyłka. No ale Witkowskiego nie przebije, jemu chyba też wpadło troche talarów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Złodzieje i pijacy są Kibice z Warszawy Złodziejsko-przemytniczy klub To Legia Warszawa Mondrości niskoludka: Legia kupiła sędziego z Japonii <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Haha polska liga rządzi, 90 minuta meczu Śląsk - Ruch, Ruch wychodzi z kontrą na 2:2, ktoś wje.bał drugą piłkę na boisko na chama i sędzia musiał przerwać akcję :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 264 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Sędziowie w dalszym ciągu w świetnej formie. 1:0 dla Lechii po akcji z 2 metrowym spalonym PS. Hahahah już 1:1, żydek Kuklis wreszcie na coś się przydał. PS2: No a teraz 2:1 dla Lechii. Mielcarz ty kur/wooooooooooooooo Edytowane 20 Listopada 2010 przez Tokar Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Spalony tak chamski, że ja pier.dole. No ale co za różnica i tak Klockcarz spier.doli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi