Opublikowano 27 grudnia 20213 l Nie samym Sousą będziemy dzisiaj żyć, tym bardziej że pojawiła się inna, równie sensacyjna informacja. Radosław Kucharski nie pracuje już w Legii, a na stanowisku dyrektora sportowego zmienił go Jacek Zieliński.
Opublikowano 27 grudnia 20213 l ciekaw jestem na ile to PRowa zagrywka a na ile prawda i faktycznie Zieliński będzie miał wpływ na transfery w Legii
Opublikowano 1 stycznia 20223 l On 12/27/2021 at 12:33 PM, Bartg said: Nie samym Sousą będziemy dzisiaj żyć, tym bardziej że pojawiła się inna, równie sensacyjna informacja. Radosław Kucharski nie pracuje już w Legii, a na stanowisku dyrektora sportowego zmienił go Jacek Zieliński. o, to profesjonalizm Legii poszedl krok do przodu.
Opublikowano 8 stycznia 20223 l W dniu 6.01.2022 o 18:25, Tokar napisał: Odpadł najpoważniejszy kandydat do objęcia kadry chyba właśnie wrócił na karuzelę XD
Opublikowano 8 stycznia 20223 l Mam nadzieję, że jego rezygnacja nie jest też spowodowana tym, że nagle wzrosły jego szanse na objęcie naszej kadry. Trzeba jednak przyznać, że cała sytuacja mocno komiczna.
Opublikowano 15 stycznia 20223 l Kiedy myślisz, ze niewiele pomysłów rządu jest cie w stanie zaskoczyć WTEM
Opublikowano 20 stycznia 20223 l W mediach rozkoszny zestaw spekulacji, bo podobno: - Nawałka już się dogadał - Nawalka już smsuje z piłkarzami na temat nadchodzących meczów - Kulesza się dogadał z Nawałka - ....ale dogadał się z nim tylko na wszelki wypadek, gdyby nie udało się przekonać pierwszych opcji (którymi mają być Szewczenko i Probierz bodajze, dzień wcześniej miał to być głównie Killer itd.) Co z tego jest prawdą, nie wiem. Edit: Koller nie Killer
Opublikowano 5 lutego 20223 l Czy jest w ogóle szansa, że ta spierdolina legła się wyjebie do drugiej ligi? Wpadłem tylko o to zapytać, bo polskiej ekstraklapy nie śledzę, a wiedzieć o tym, że legła się wyjebie to by była najlepsza wiadomość.
Opublikowano 13 lutego 20223 l Legła stabilnie a za tydzień mają kolejny mecz na szczycie i to bez borubara Niewątpliwie są na zajebistej drodze do spadku Edytowane 13 lutego 20223 l przez Wooyek