Bartg 5 437 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 2 pierwsze bramki po debilnych błędach obrony, 3 totalny random po wrzutce, Krzywicki kiksuje i fartem pokonuje Sapele :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 2 pierwsze bramki po debilnych błędach obrony, 3 totalny random po wrzutce, Krzywicki kiksuje i fartem pokonuje Sapele :potter: Oto obraz polskiej EKSTRAKLASY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Ale za to ile emocji, oby w Gran Derbi w poniedziałek było równie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 (edytowane) Polonia jak na razie 0-0 z Legią. Ale pewnie 3 pkt pojadą do Warszawy po karnym z dupy :potter: Edit: już 0-1 Edytowane 26 Listopada 2010 przez lukas1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Polonia jak na razie 1:0 0-0 z Legią. Ale pewnie 3 pkt pojadą do Warszawy po karnym z dupy :potter: Fix'd niestety, nawet ladna bramka Radovicia Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Mecz bardzo ładny i nawet nie zaskoczyłaby mnie wygrana Bytomia, gdyby do tego doszło. Dobrze, jednak, że Warszawa wygrała, nie pobiją mnie na ulicy warszawiacy :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 O lol jaki śnieg nawala w Kielcach, dobre jaja będą jak ktoś złe buty założy Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 60 minuta i jedyny napastnik schodzi...:confused: żal.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Idealny wynik w Kielcach Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ja zadowolony nie jestem. Meczu niestety nie oglądałem to się nie wypowiadam co do gry. Ale Bakero to debil. Każdy mecz mnie coraz bardziej w tym utwierdza. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Więcej i tak by pewnie nie wymęczyli nawet z Rudnevsem. Lechowi należał się karny. Mecz nudny jak flaki z olejem. Pod koniec przełączałem na Mam Talent a w połowie na Borussie. Nie dość że poziom meczu żenujący to jeszcze piłki nie było widać. Cieszy że ten chociaż jeden punkcik jedzie do Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 No ale jednak zawsze jest ta nadzieja, że walnie jakoś z główki czy cuś. Fakt, że to jedyny napastnik i przy takiej sytuacji powinien grać 90 min. Podobno stilić później pełnił rolę środkowego napastnika Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 264 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 (pipi)a, jak wygrywać toi z rozmachem.. 4:0. Myśl szkoleniowa Michniewicza zaczyna przynosić efekty ;D Na minus piłkarzyki pajacykii strzelające focha po meczu. Chu.j wam w szprychy gwiazdorzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Ta, sędziowie chyba znowu chcą pojeździć do Breslau się wyspowiadać, bo to co się ostatnio wyprawia, to kpina. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Dziś o godzinie 21.40 odbędzie się losowanie 1/4 finału Pucharu Polski. W gronie ośmiu zespołów mających szansę na końcowy triumf jest siedmiu reprezentantów Ekstraklasy i Podbeskidzie Bielsko-Biała, które na co dzień występuje w I lidze. Mecze ćwierćfinałowe będą już rozgrywane systemem mecz i rewanż. Pierwsze spotkania zaplanowano na 1-2 marca. Rewanże odbędą się dwa tygodni później. Lech Poznań Wisła Kraków Jagiellonia Białystok Ruch Chorzów Legia Warszawa Polonia Warszawa Lechia Gdańsk Podbeskidzie Bielsko-Biała Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Wisła po samobóju Pietrasiaka pokonała Polonię, ciekawe czy Janas już wyleci :potter: Najlepsze jak po meczu piłkarze Polonii poszli podziękować kibicom i w zamian dostali w ryj śnieżkami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Pary 1/4 finału Pucharu Polski Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała Lech Poznań - Polonia Warszawa Lechia Gdańsk - Jagiellonia Białystok Ruch Chorzów - Legia Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 264 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 (edytowane) Najciekawiej piłkarsko w Gdańsku, o ile obie drużyny potraktują sprawę poważnie. Kibicowsko może być wesoło w Chorzowie. Z humorystycznych newsów: Bartosz Kaniecki największą niespodzianką wśród powołań Smudy na mecz towarzyski z Bośnią. No (pipi)a Edytowane 29 Listopada 2010 przez Tokar Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Kto to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Kto to jest ? Bramkarz z Widzewa?;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 264 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 No chłopak, który gra od czasy do czasu tylko dlatego, że nikt nie jest w stanie ustalić czy bardziej kaleki jest on czy rudy klocek Mielcarz. Jego stary musi łoić wódę ze Smudą, nie ma innej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Lol what the fuck O_O Przecież Kaniecki to bot, już mniej by mnie rozśmieszyło powołanie Cabaja czy Gąsińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Chyba bym umarł ze śmiechu Blisko trzy godziny rozmawiał właściciel Polonii Józef Wojciechowski z Jackiem Zielińskim po przegranym meczu z Wisłą Kraków. Prawdopodobnie nie na darmo.Wygląda jednak na to, że sprawa jego powrotu na Konwiktorską nabrała tempa i jest bliska finału. Najbardziej możliwy scenariusz jest taki, że szkoleniowiec, który w maju zdobył z Lechem mistrzostwo Polski i pracował już w Polonii od lipca 2008 roku do marca 2009, będzie kimś na kształt dyrektora sportowego, koordynatorem odpowiedzialnym za transfery, ale pomagającym też Pawłowi Janasowi w codziennej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 To zamawiaj trumnę Będzie mu pomagał, później go zastąpi :potter: Co mnie martwi bardziej, że nasi działacze upodobali sobie eks trenerów Polonii... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 No ale to dlatego, że w Polonii już pracowali wszyscy możliwi trenerzy :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi