krzysiek923 1 658 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 (edytowane) del Edytowane 1 października 2023 przez krzysiek923 Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 @Rozi sredeczne pozdrowienia z Białegostoku, może chociaż jednego miśka weź na otarcie łez Ależ to się dobrze oglądało i jeszcze to czerwo na koniec Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 Jaga ładnie zagrała. Gual biega jak dziecko w mgle,brak Ślisza i Josue od początku to duży błąd. Gdyby grał Wszołek może ten mecz inaczej by się potoczył. Dobrze, że łysemu ktoś powiedział,że gościu sam się przewrócił bo już wapno dyktował no głupi totalnie Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 15 godzin temu, Figuś napisał: Tak już urok naszej Eklapy Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 Nie no wszystko fajnie tylko jednak taka kolejka jak ta ostatnia to rzadko się zdarzają, prawie pełne trybuny, dużo ładnych goli, i dobre jakościowo mecze. Gdyby na taki Wrocław, Białystok czy Gdańsk chodziły pełne trybuny to może i piłkarze by lepiej grali, a i kasy w klubach może by było więcej( jakby tam ktoś nie przytulił….) Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 Ale Ciganiks zajebał bramkę 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 w robocie byłem i nie mogłem oglądać, ogólnie mam to szczęście że jak mnie kurwa nie ma na meczu to zawsze najładniejsze bramy wpadają Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 8 października 2023 Opublikowano 8 października 2023 Byłem wczoraj na meczu Radomiak - ŁKS i muszę przyznać, że tak słabej drużyny gości dawno nie widziałem. ŁKS jak się nie ogarnie to poleci z hukiem już w połowie rundy wiosennej. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 20 października 2023 Opublikowano 20 października 2023 Już dzisiaj "Kurwa Klasyk", najbardziej prestiżowy mecz w Polsce, Śląsk-Legia... komplet 40 tys. widzów na Tarczyński Arena czy jak to się teraz nazywa... Exposito kontra Wszołek, Slisz i pewnie wielu innych graczy... 7 zwycięstw pod rząd kontra dwie porażki pod rząd... Dla takich meczów żyję, nie ma co... 3 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 Śląsk i klasyk... XD Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 bo zaczęli dobrze grać to się stadion zapełnił, albo dlatego że Legia przyjeżdża. W polsce nadal nie ma mody na kibicowanie i trybuny się tylko zapełniają jak przyjeżdża Lech czy Legia. Ja jak jestem w Białymstoku to zawsze idę na mecz niezależnie z kim Jaga gra. Ostatnio nawet tą Jagiellonię jakoś milej się ogląda, dużo bramek, dużo biegają i są jakieś akcje. Najmłodszy trener w ekstraklasie, dobre transfery. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 Ale wpierdol Legia zbiera Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 Piękna sprawa. Na Weszło nagłówek dosłownie brzmi "Śląsk jest wielki". Fani krzyczący że Legia pierdolona na ulicach najpiękniejszego polskiego miasta. Hejterzy minusują, ale właśnie takie chwile sprawiają, że warto było przez całe życie być bardzo zaangażowanym kibicem Śląska. Cytuj
Gregorius 495 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 Pierwsza połowa na boisku - senna za to na trybunach top z obydwu stron. Za to druga Ze względu na wagę spotkania, atmosferę, rywala a także sposób jego rozwalcowania pewne miejsce w top 5 meczów Śląska jakie widziałem na własne oczy. A zebrało się tego przez 30 lat. Exposito - Król po meczu wbił na gniazdo 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 najładniejszy stadion od wewnątrz w PL, szkoda że w chuj za duży i zaraz znowu "pusty" Cytuj
Gregorius 495 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 No tak. We Wrocławiu nikt nie ukrywa, że nasz "żelazny elektorat" to okolice 10k ale właśnie dla takich meczów jak dziś warto czekać i dekadę, cieszyć się chwilą a następnie pielęgnować go w pamięci. Tego co dzisiaj przeżyło się na stadionie nikt nam już nie zabierze Oby nie wypierdolić się teraz na Ruchu czy ŁKS- ie jak to w historii wielokrotnie bywało gdzie przełamywał się na nas dosłownie każdy. Stadion wewnątrz rzeczywiście top, z zewnątrz bez komentarza. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 Strome, jednopoziomowe trybuny zawsze dają super efekt, ale niestety najczęściej wygrywa tańszy wariant z dwoma lub trzema poziomami trybun. Tylko że we Wrocławiu chyba postanowili z tej okazji zaoszczędzić na elewacji. To już stadion z kontenerów w Katarze wyglądał bardziej prestiżowo. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 raczej Wisła Płock z poprzedniego sezonu już Śląskowi nie grozi, imo spierdolą się Ruch ŻKS i Korupter @Tokarpiwerko jutro na stadionie pod c8? Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 Jutro mnie nie będzie na meczu, będę uroczyście świętował wejście w wiek starczy Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 Nie wiem czy wrocławianie się zgodzą ale problemem może też być jego lokalizacja Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 14 minut temu, Tokar napisał: Jutro mnie nie będzie na meczu, będę uroczyście świętował wejście w wiek starczy 12 minut temu, Kaczi napisał: Nie wiem czy wrocławianie się zgodzą ale problemem może też być jego lokalizacja serio XD to chuj nie powód żeby nie pójść na mecz swojej drużyny Na Widzew typy przyjeżdżają z całej PL, tak samo na Legię czy Wisłę Cytuj
Gregorius 495 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 Każdy kibic Śląska ze stażem powiedzmy 15+ wziąłby z pocałowaniem w rękę 20-tysięcznik, prostokąt, na Oporowskiej, w samym sercu miasta. Tam był nasz dom i klimat. Uwielbiam chodzić tam na rezerwy lub sparingi, siadać na starej trybunie i wspominać. Polityka zdecydowała, że gramy na nierentownym, zbyt dużym obiekcie ale to się nie zmieni bo poza meczami E-klasy nie dzieje się tam absolutnie nic, a kredyt jeszcze chyba z 20 lat miasto będzie spłacać. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 i to jest patola, bo na euro można było spokojnie budować 30 tysięczniki, i zamiast takiego stadionu jak w gdańsk czy właśnie we wro tą kasę wyjebałbym w 80k narodowy z drugiej strony mamy za mały stadion w łodzi dla Widzewa czy w końcu(jeśli nie upierdolą dotacji) też za mały stadion dla ruchu 1 Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 Nie oszukujmy się panowie. Tylko Raków. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 Nowy kierunkowy do Łodzi 05 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi