Bartg 5 476 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 Ten centrostrzal z prostego podbicia Wyglądał jakby całe życie to ćwiczył Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 Rudy ma dobre wejście do żydowskiego burdelu. Moskal pewnie nawet swoich rzeczy nie zabierał bo i tak przed końcem sezonu wraca budować drużynę na 1 ligę 1 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 NIe przypadkowo stadion ŁKS to najtańsze pole w nowym Monopoly Łódź 5 Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 Trafiając na to pole dostaje się talon na koszerną kiełbasę. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 Czekam na gwałtowne protesty w białej części miasta. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 Miej 15 rzutów rożnych, oddaj milion dośrodkowań w pole karne, stwórz ponad 20 sytuacji i nie strzel nic. A Warta robi jedną akcje i wygrywa mecz 1 Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 universum ekstraklapy, szczęście w nieszczęściu że na każdy kolejny domowy mecz mam roboczą sobotę Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 10 listopada 2023 Opublikowano 10 listopada 2023 Nie na moje stare nerwy to gówno Cytuj
Kaczi 826 Opublikowano 11 listopada 2023 Opublikowano 11 listopada 2023 Widać że w tej Cracovi to chyba za karę tam grają, jak tak dalej będą grać to już niedługo derby Krakowa w pierwszej lidze Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 11 listopada 2023 Opublikowano 11 listopada 2023 Dziwie się Filipiakowi, że przy takiej chujni przy takim budżecie przez tyle sezonów nadal chce mu się w to bawić. Ale spoko, może niedługo Probi wróci Edytka: O kurwa, właśnie czytam, że Filipiak od miesiąca leży w szpitalu z uszkodzeniami mózgu i jeśli przeżyje to jako warzywko. W klubie za stery złapał S t e f a n M a j e w s k i, a teraz jeszcze do rządzenia pcha się żona Filipiaka. No nie wygląda to dla nich ciekawie. Cytuj
Kaczi 826 Opublikowano 11 listopada 2023 Opublikowano 11 listopada 2023 Ostro, jedynie z czym Cracovia była do przodu to pieniądze, ale co z tego jak Filipiak nie miał cierpliwości do trenerów…. trzeba życzyć zdrowia jemu i jego rodzinie Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 11 listopada 2023 Opublikowano 11 listopada 2023 Cracovię czeka jeszcze gorsza przyszłość niż Wisłę, bo jednak baza kibiców mniejsza. Będą długo klepać biedę jak spadną. Filipiak nie dawał a pożyczał i na bank zabezpieczył się i na wszystko ma kwity. Rodzina nie będzie chciała tego kontynuować i po Craxie. Cytuj
michal 558 Opublikowano 12 listopada 2023 Opublikowano 12 listopada 2023 17 hours ago, Tokar said: Dziwie się Filipiakowi, że przy takiej chujni przy takim budżecie przez tyle sezonów nadal chce mu się w to bawić. Ale spoko, może niedługo Probi wróci Edytka: O kurwa, właśnie czytam, że Filipiak od miesiąca leży w szpitalu z uszkodzeniami mózgu i jeśli przeżyje to jako warzywko. W klubie za stery złapał S t e f a n M a j e w s k i, a teraz jeszcze do rządzenia pcha się żona Filipiaka. No nie wygląda to dla nich ciekawie. udar? przejebana sprawa obejrzalem kilka meczow ostatniej kolejki. No i jestem w szoku. Kopanina ograniczona maksymalnie, lepsze druzyny praktycznie bez wysilku utrzymują korzystny wynik mimo ze graja z mniejsza liczba graczy, tempo meczu nieco wyzsze niz sprzed 10 lat, a oprawy meczów stoja na coraz wyszym poziomie. Czekam niecierpliwie na 4 silne polskie kluby grajace REGULARNIE w europejskich pucharach i ta liga bedzie przez mnie ogladana nawet w liczbie 50% meczow kolejki. Jest ciekawie, ale czekam na więcej... Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 Śląsk przeskoczył Lecha pod względem średniej widowni i goni Legię. A goni zaiste, bo na Raków już teraz jest wyprzedane mdr. Skończy więc rundę ze średnią 24,5. W tabeli nie ma kogo przeskakiwać, bo dominacja Śląska na czele trwa niezmiennie od którejś tam kolejki. To niesamowite jaką jesteśMY potęgą. Zawsze wierny kibic dumny. (Z dystansu, bo prawdziwi kibice Śląska mnie przerażają na ulicach). 1 3 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 Wisła Płock pokazała, jak się spada z pierwszego miejsca prosto do 1 ligi Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 imo w tym sezonie będzie im ciężko odjebać WP przy tak słabych beniaminkach Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 12 minutes ago, Figuś said: imo w tym sezonie będzie im ciężko odjebać WP przy tak słabych beniaminkach To prawda, ale co im zaszkodzi spróbować, nie takie cuda się działy na wiosnę Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Jak kuchenki wcisnęły na 1:1 to obawiałem się standardowego scenariusza, a tu taki blitzkrieg w doliczonym To w Poznaniu chyba najwyższa pora na zwyczajowy bojkot. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 Jebana radomska klątwa Przy okazji pozdrowienia dla zjeba który uznał, że grudzień i luty to dobre miesiące do grania w piłkę w Polsce. Tak, wiem, Radomiak miał takie same warunki. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 Tak coś czułem w moczu że po tej miłej niespodziance w Poznaniu będzie jakieś wyjebanie się z Radomiakiem albo Puszczą w następnej kolejce Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 3 godziny temu, Tokar napisał: Jebana radomska klątwa Przy okazji pozdrowienia dla zjeba który uznał, że grudzień i luty to dobre miesiące do grania w piłkę w Polsce. Tak, wiem, Radomiak miał takie same warunki. Akurat w Łodzi to i tak jeszcze były dobre warunki. Radomiak dzisiaj do bólu skuteczny i wybiegany. Tego brakowało wcześniej. Parodią było granie meczu w Kielcach - druga połowa to jakaś komedia. Samo granie w grudniu uważam za dziwne. Też mnie to zastanawiało. Jak mamy maj, czerwiec to nie gramy, kończymy sezon. Jak mamy ciepło w lipcu to zaczynamy pod koniec. Tracimy jakieś 2,5 miesiąca ciepła, gdzie mecze zdecydowanie w lepszych warunkach się ogląda. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 1 hour ago, lukas_k96 said: Parodią było granie meczu w Kielcach - druga połowa to jakaś komedia. Nie widzę problemu Cytuj
michal 558 Opublikowano 3 grudnia 2023 Opublikowano 3 grudnia 2023 ogladalem w C+ sport Widzew Radomiak i zdziwilbym sie gdyby klub z Mazowsza nie zakonczyl sezonu w top6 na koniec sezonu. W tak slabej lidze. W dalszej perspektywie, jak pojawia sie powazne pieniadze to może i wyjasnia 2 klubiki z Dolnego Slaska spychajac je do walki o utrzymanie ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi