ogqozo 6 549 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Kurva nie mogę. Wszyscy myśleli co też najbardziej niesamowity polski trener z niesamowitymi osiągnięciami i polski Klopp zrobi, co też taki kozak jeszcze pokaże. I chyba nikt nie stawiał, że odpowiedź doslownie brzmi "kompletnie nic i potem znowu Raków po roku" XDDD To jest taki niewypał jak moje życie m dr Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja no taki chyba troche brak szacunku do samego siebie nie? Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja Kwintesencją będzie jak się okaże, że częstochowski mikroklimat już nie służy Mareczkowi Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja Chuj z tego będzie, wtedy to była autorska drużyna Pap Shoona od 2 ligi, teraz to zbieranina randomowych transferów z ostatniego sezonu. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja No Raków to się zrobił strasznym śmietnikiem po zdobyciu mistrza i odejściu Papszuna. Barath, Rodin, Myszor, jakiś murzyn z Kongo którego odrazu wypożyczyli, itd. Branie piłkarzy na ilość a nie jakość. Tam by trzeba było zrobić ostre wietrzenie szatni. Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja Szwarga jednak nie odchodzi, będzie asystentem Papshoona 2 1 Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja jak to było psy szczekają, karawana jedzie dalej Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Widać młode chłopaki tam z tyłu obsrani, ktoś stoi z pitbullem chyba Jest moc kurwa. Czyli pewnie wpierdol i bitka pod stadionem po meczu. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Nas nie interesuje, nas się chodzi o to że yyy, bo policja wogle jest na stadionie, oni będą wogle yyyy.... później bedą rozkminiali wogle kto co był i zresztą... nie interesuje nas 1 Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Jak na końcu krzyczeli ARKA GDYNIA to poczułem zawód, że zabrakło KU*WA ŚWINIA. 2 Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Śląsk widze ma mocne wsparcie przed jutrem 1 Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Godzinę temu, Kalel napisał(a): xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Aż mam flashbacki z lektury książki Jadczaka, gdzie też opisywał podobne akcje na Wiśle. Swoją drogą polecam też niedawno wydaną książkę o psychofansach - wojny niebieskie. Niby wszędzie o tym samym co u Jadczaka, ale parę smaczków jest Cytuj
czapa 671 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja (edytowane) Polska piłka właśnie przez coś takiego nigdy nie zrobi kroku na przód. Mam nadzieje że ktoś w końcu zrozumie i pójdzie po rozum do głowy i podziękuje takim panom za współpracę raz na zawsze. Ale rozumiem że trzeba mieć jaja i to muszą być działania systemowe Edytowane 24 maja przez czapa Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja 44 minuty temu, czapa napisał(a): Ale rozumiem że trzeba mieć jaja i to muszą być działania systemowe Ale jakie działania systemowe? Żeby kibice nie mogli rozmawiać z kopaczami za dychę czy co? Jedna i druga strona cienka jak siki pająka. Po jednej stronie szrot, który odejdzie po sezonie, a po drugiej głąby z półświatka. Cytuj
czapa 671 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja To nie są kibice. Spróbuj wejść na trening jakiegoś klubu, myślisz że Cie wpuszczą? O tym mówie 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja nie wiem jak w innych klubach ale w takim Widzewie są otwarte dla ludzi treningi, nie wszystkie oczywiście Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Jaga mistrzem, wątpię że Warta to odrobi Gratulację zawsze miałem jakąś sympatię do Jagi, a ostatnie wydarzenia na meczu z wami na Widzewie mam w chuju malinowe nosy z wro mogą się oblizać 2 Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Ktoś wie dlaczego mecz w Częstochowie nadal opóźniony? Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja 3 minutes ago, Kaczi said: Ktoś wie dlaczego mecz w Częstochowie nadal opóźniony? Gradobicie Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Śląsk już nawet nie musi na mecz wychodzić 2 Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Korona cisnie Lecha, czyżby jednak Warta się utopic miała? Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Lech w 10, Korona wyrównuje. No jeszcze wszystko możliwe jeśli chodzi o 3 spadkowicza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi