Figlarz 1 272 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 (edytowane) Cracovia 2-0 Korona 78'. Pasy powinny bez problemu to wygrać. Nie mogą spaść z taką grą edit: już 3-0 Edytowane 19 Marca 2011 przez Figlarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Kibic PASÓW Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Lech 2-0 Jagiellonia, 2pkt Jagi w 4 meczach, z taką formą wypadną poza pierwszą piątkę. To było jasne jeszcze przed startem wiosny. Jaga to nie jest zespół który może całą rundę utrzymać super formę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Szczególnie sprzedając za garść drobniaków zawodnika, na którym opierała się cała gra. Na niewiele zdały się talenty trenerskie Probierza Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 a kolejny mecz Jaga gra w Krakowie z Wisłą ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Sam Probierz chyba nie za bardzo wie o co chodzi, wczoraj w wywiadzie przed meczem z Lechem gadał takie głupoty, że o matko Liga jak liga, każdy może wygrać z każdym, Lech już ma raptem 4 pkty straty do Jagi i strefy pucharowej. Przynajmniej mimo miernego poziomu w lidze jest ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 No i Legia nie zrobiła prezentu urodzinowego Maidenowi. GKS Bełchatów 2-0 Legia Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Pewnie zaraz się dowiemy dlaczego. Nie odgwizdany faul dla Legii? Bramka ze spalonego? Oj zepsuli Maidenowi urodziny, zepsuli. Teraz trzymamy kciuki za Bytom [oby stał się cud] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 (edytowane) Trzymajcie, trzymajcie Mam nadzieje że obrona Polonii jest chociaż trochę bardziej dziurawa niż nasza, chociaż niema Bunozy który lubi się kopać po czole to może Chavez z Jaliensem dadzą radę ;D edit. Ciekawe czy Borski będzie już do końca sezonu sędziować nasze mecze, po tym co odwalał w Bielsku miałem nadzieje że to ostatni jego kontakt z Wisłą w tym sezonie. edit2: @stona dużo gości z Białegostoku przyjechało wczoraj do Poznania? Edytowane 20 Marca 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Pewnie zaraz się dowiemy dlaczego. Nie odgwizdany faul dla Legii? Bramka ze spalonego? Oj zepsuli Maidenowi urodziny, zepsuli. Teraz trzymamy kciuki za Bytom [oby stał się cud] Jak zawsze Przegrana Legii cieszy kibiców wielkopolskiego klubu bardziej niż zwycięstwo ich własnej drużynki. Cieszcie, się cieszcie potwierdzacie tylko, że do Legii nie można mieć stosunku obojętnego. Ją się kocha, lub nienawidzi - bo to absolutnie wyjątkowy klub. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Pewnie zaraz się dowiemy dlaczego. Nie odgwizdany faul dla Legii? Bramka ze spalonego? Oj zepsuli Maidenowi urodziny, zepsuli. Teraz trzymamy kciuki za Bytom [oby stał się cud] Jak zawsze Przegrana Legii cieszy kibiców wielkopolskiego klubu bardziej niż zwycięstwo ich własnej drużynki. Cieszcie, się cieszcie potwierdzacie tylko, że do Legii nie można mieć stosunku obojętnego. Ją się kocha, lub nienawidzi - bo to absolutnie wyjątkowy klub. Rzekł facet który swoją sygną pokazuje jak wielkie jest zainteresowanie Lechem w Warszawie :potter: Twoja linia obrony jest naprawdę słaba Maiden. Non-stop powtarzasz to samo. Jak ktoś wyśmieje Twój klubik, od razu rzucasz tekstem, że cieszy Cię tak wielkie zainteresowanie Legią ze strony XXX. Żałosne. Tym bardziej, że nie mające nic wspólnego ze stanem faktycznym. Niby po czym wnosisz, że Wasza porażka cieszy mnie bardziej niż zwycięstwo Kolejorza? Po tym, że o niej napisałem? Dopowiadasz sobie mnóstwo niestworzonych rzeczy i doczepiasz do tego dziwną filozofię. Z tym tekstem, że Legię się kocha lub nienawidzi, to trochę słabe jest. Hitlera też się albo kochało, albo nienawidziło, nie można było mieć do niego obojętnego stosunku ale czy to świadczy o tym, że był wyjątkowy? [no fakt, na swój chory sposób był]. Każdy kibic uważa swój klub za wyjątkowy. Nie wiem dlaczego uważasz, że tyczy się to tylko Legii. Śmierdzi mi to zaściankowością i bardzo ograniczonymi horyzontami, tak charakterystycznym dla kibiców stołecznego klubu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Pewnie zaraz się dowiemy dlaczego. Nie odgwizdany faul dla Legii? Bramka ze spalonego? Oj zepsuli Maidenowi urodziny, zepsuli. Teraz trzymamy kciuki za Bytom [oby stał się cud] Jak zawsze Przegrana Legii cieszy kibiców wielkopolskiego klubu bardziej niż zwycięstwo ich własnej drużynki. Cieszcie, się cieszcie potwierdzacie tylko, że do Legii nie można mieć stosunku obojętnego. Ją się kocha, lub nienawidzi - bo to absolutnie wyjątkowy klub. Cieszy tak samo jak porażka każdej drużyny z czołówki do której Lech traci punkty. @ofsajd: o Tyle ich było. Dolne piętro dla gości było puste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Konkretnej liczby Ci nie podam. Ogólnie nie było szału. Kilka razy się przebili z dopingiem jak robiliśmy dzicz lub cichliśmy przed (pipi)nięciem. Było striptease W tej rundzie były już lepsze ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Liga w tym roku to jakieś kuriozum. Nie ma to jak 5 pkt przewagi nad strefą spadkową i 7 pkt straty do strefy pucharowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Polonia Bytom - Wisła 2:2 Zapowaida się ciekawa końcówka sezonu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Karny dla Wisły faktycznie był "z dupy" jak piszą na onecie? Meczu nie oglądałem, to nie wiem czy cieszyć się z remisu czy żałować że nie było porażki Ofkoz przez ten wpis pokazuję tylko, jaką popularnością w WLKP cieszy się Polonia i Wisła XD Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Był z dupy, bo ślunzok niepotrzebnie krakusa faulował na swoim polu karnym. Ale żałuj, że nie było porażki, bo bytomiaki w drugiej połowie były po prostu lepsze. Po 2:1 śmiało mogło być 3:1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ciężko stwierdzić czy był czy nie, w tv mieli problem z pokazaniem tej sytuacji. Polonia zagrała konsekwentnie w obronie, nie robiła głupich błędów(w przeciwieństwie do obrony Wisły), Mogła strzelić więcej bramek. Dobrze że chociaż jeden pkt wywalczyli w Bytomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 GKS grał dziś średnio, ale na beznadziejną grającą Legie to wystarczyło. Ogólnie gdyby Sapela nie obronił karnego, to kto wie jak to by się wszystko potoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Pary półfinałowe Pucharu Polski (mecze 5/6.04 i 19.20.04): Lech Poznań - Podbeskidzie Bielsko-Biała Lechia Gdańsk - Legia Warszawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 No to mnie zaskoczyli. Myślałem, że my trafimy na Lechię. Spoko Ofsajd - pomścimy Wisłę (mam nadzieje) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ja jednak liczę na finał Lechia - Podbeskidzie ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 http://www.sport.pl/pilka/1,70994,9290085,Ekstraklasa__Pilkarze_Legii_przepraszali_po_porazce.html Ahahaha, ta warszawska kultura. Piłkarze idą po meczu podziękować kibicom za doping, a kibice ich bluzgają. No ale muszą podchodzić, bo widać się boją, że jak nie podejdą, to kibice im zrobią niespodziankę już poza stadionem. Oczywiście skoro "Wyborcza", to na pewno zmyślone, ale dopóki kibice Legii nie zaczną zarzucać internetu tłumaczeniami, że "tak nie było wogle!1!!", można się trochę pośmiać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 (...) Lech Poznań - Podbeskidzie Bielsko-Biała Lechia Gdańsk - Legia Warszawa. I bardzo dobrze. Ostatnio B-B nie potrafiło wygrać, a nawet strzelić gola Niecieczy i Polkowicom, więc przyda się ktoś z podobnej półki na przełamanie A tak na serio to niezłe losowanie, co prawda wolałbym żeby TSP przypieczętowało dno Legii, ale Lech też ma potencjał marketingowy a wydaje mi się, że w obecnej formie groźniejsza byłaby Lechia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 (edytowane) Twoja linia obrony jest naprawdę słaba Maiden. Non-stop powtarzasz to samo. Jak ktoś wyśmieje Twój klubik, od razu rzucasz tekstem, że cieszy Cię tak wielkie zainteresowanie Legią ze strony XXX. Żałosne. Tym bardziej, że nie mające nic wspólnego ze stanem faktycznym. Niby po czym wnosisz, że No widzisz - bronie sie. Dokladnie tak, bronie sie. Przed Twoimi atakami i prowokacjami, offtopami, osobistymi disikami. Wlep sobie warna, lub zrezygnuj z moderowania. Ale nie sorry, tego nie zrobisz. Bo w okol czego bedzie sie ogniskowac Twoj swiat? Każdy kibic uważa swój klub za wyjątkowy. Nie wiem dlaczego uważasz, że tyczy się to tylko Legii. Śmierdzi mi to zaściankowością i bardzo ograniczonym horyzontami, tak charakterystycznym dla kibiców stołecznego klubu. Nie przestrzegasz regulaminu Kacika. Obrazasz nie tylko mnie, ale i kilkunastu userow forum, i setki tysiecy Polakow. Apeluje do innych moderatorow o utemperowanie tego zachowania! [...]Hitlera też się albo kochało, albo nienawidziło, nie można było mieć do niego obojętnego stosunku ale czy to świadczy o tym, że był wyjątkowy? [no fakt, na swój chory sposób był]. Gratuluje swietnie dobranego przykladu. A na marginesie; Odmawiasz Hitlerowi absolutnie wyjatkowych zdolnosci politycznych? Jezeli tak, to zmartwie Cie, ale Twoja wiedza historyczna jest mocno - operujac Twoim jezykiem - ograniczona. Edytowane 21 Marca 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi