_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Aż żal dupę ściska że naszym klubem kieruje Hose Maryja (pipi). Mam nadzieje że se w dupę wsadzi te swoje problemy ze Semirem i w przyszłości będzie dokonywał lepszych zmian... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ległem i spojrzałem czy to nie przypadkiem prima aprilis Najgorsze jest to, że wszyscy teraz grają pod Lecha , a my tego nie wykorzystujemy Ile karnych z kapelusza podyktował sędzia dla Ruchu? Temat o ekstraklasie,a tyle podjudzania i jadu w Twojej wypowiedzi........ Co? o.O Gdzie jest ten jad i podjudzanie? Nawiązałem tylko do ciągłych tłumaczeń Pierwszego Kibica Legii na tym forum. Prześledź temat, później zarzucaj komuś jad [?] i podjudzanie [?]. Ontopic Polonia niespodziewanie ogrywa Koronę 3-1 i oddala się od strefy spadkowej. Teraz jeszcze Cracovia wygra z Górnikiem, Wisła przegra i będzie naprawdę wesoło Marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Tej Ofsajd, nie chce mi się sprawdzać i szukać a pewnie jesteś lepiej poinformowany. Derby z Cracovią gdzie gracie i kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) Tej Ofsajd, nie chce mi się sprawdzać i szukać a pewnie jesteś lepiej poinformowany. Derby z Cracovią gdzie gracie i kiedy ? Na Reymonta, jakieś 3-4 dni po meczu z wami. btw. ostatnio pojawiły się informację, że są całkiem realne szanse na otwarcie całego stadionu na jeden z tych meczy. Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Podobno od przyszłego sezonu mecze będą rozgrywane od piątku do poniedziałku. Anyone? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Tak. Liga będzie grała 4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza
daras 3 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Tej Ofsajd, nie chce mi się sprawdzać i szukać a pewnie jesteś lepiej poinformowany. Derby z Cracovią gdzie gracie i kiedy ? Na Reymonta, jakieś 3-4 dni po meczu z wami. btw. ostatnio pojawiły się informację, że są całkiem realne szanse na otwarcie całego stadionu na jeden z tych meczy. Ale z tym stadionem to przeginaja. Zaraz mecz z Jaga. Jak wygramy to bedzie kolejna kolejka "dla Wisly" i nie zdobycie mistrza bedzie niespodzianka. BTW: pamietam jak bodaj dwa/trzy sezony temu kibice Jagi posprzatali po sobie ladnie sektor E Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Sandomierski znowu pokazał swoją 'klasę' Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) Piękna pogoda, piękna atmosfera, piękny wynik w końcu mamy bramkarza który może obronić wynik @daras była taka sytuacja dzisiaj było ich ze 30 w narożniku od Reymonta. btw. OLELE OLALA WISEŁKA KOCHANA !! edit2. Górnik wygrywa z pasiastymi, trochę szkoda bo mimo wszystko życzę im utrzymania, niech walczą do końca Liga bez derbów to nie to samo Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) Ciekawe, że jeszcze nikt nie skomentował tego, że Rzeźniczak dostał w mordę od kibica po meczu Legii z Ruchem :potter: http://sport.onet.pl...,wiadomosc.html Podobno typ kazał mu wypier.dalać z powrotem do Widzewa. No niestety u nas też szczególną sympatią Kubuś się nie cieszy Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez Tokar Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 gdzieś czytałem że to zrobił Staruch(?) chyba w najbliższym czasie atmosfera w Legii pójdzie się (pipi)... Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 A Staruch nie miał zakazu stadionowego przypadkiem ? Właściciele legii mieli z nim jakieś zatargi czy cuś. Tak czy siak dobrze zrobił. Jak polscy pseudo-piłkarze zarabiają wuchte siana a nie chce im się biegać i walczyć to nie ma się co dziwić, że niektórzy nie wytrzymują Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Bez przesady, że dobrze zrobił. @Tokar, ja skomentowałem w temacie o Legii. Z zapytanie co teraz zrobi Wybiórcza Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) Panowie,wiadomo,że zajście nie powinno mieć miejsca,ale wdanie się w pyskówkę Rzeźniczaka,czy naganna postawa ochrony były główną przyczyną....... Kibic płaci nie małe pieniądze za bilety,a wiedząc jeszcze jaka kasa idzie w tych kopaczy,to widząc taką ich postawę frustracja osiąga zenitu!Można wykrzyczeć swoje niezadowolenie,a w takiej sytuacji piłkarze powinni mieć choć trochę pokory i wstydu!Wiadomo kibic nigdy nie odwróci się od klubu, "czy wygrywasz,czy nie........",ale powtórzę raz jeszcze ciężko zrozumieć tak mało ambicji!Do Legii przychodzą jako jedni z lepszych,warunki mają bardzo dobre,a tu nagle (nie ujmując nic tym ekipom,ale wiadomo,że na papierze to Legia powinna mieć już 3 punkty przed meczem) przyjeżdża Śląsk,czy Ruch i leje im dupska!Jak wytłumaczyć tych "wielkich" piłkarzy Legi Warszawa?! Słowa Wawrzyniaka po spotkaniu: " Nigdy nie będę krytykował kolegów, ale widząc dziś tak beznadziejny zespół, mam na myśli postawę, ciężko mi jest cokolwiek powiedzieć. Wstydzę się tego, że kibice musieli oglądać coś takiego, bo przy tak żenującej postawie tej drużyny, oni zachowują się wspaniale. Może warto się zastanowić, ile my, piłkarze musimy dać Legii Warszawa, w jakim fantastycznym klubie gramy, jak piękne mamy warunki do tego, żeby robić to, co najlepiej potrafimy. To jest chyba taka najważniejsza myśl po tym meczu. Dajmy po tym meczu wszystko tej drużynie i tym kibicom, bo oni są naprawdę wielcy" - stwierdził Jakub Wawrzyniak. Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez seb.maz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 on to powiedział po liściu czy przed? Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 niewiem,poprostu potwierdził,że w huJa grają! Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) no spoko, ale jak już musieli komuś zaje,bać to lepiej Manu czy jakiemuś innemu pionkowi, co g.ówno gra. A nie typowi, który w każdym meczu zapier.dala za dwóch i gryzie trawę. Akurat Rzeźnikowi chyba jako jednemu z nielicznych zależy coś. Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez alienator Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Też jestem tego zdania,ale podobno właśnie Rzeźniczak powiedział słowa których nie powinien w obecności kibica Legii i tylko dlatego dostał.W innym przypadku nic takiego nie miało by miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 "Kibic płaci pieniądze za bilety", lol. Jak sobie kupisz ser w sklepie i ci nie smakuje, to idziesz i bijesz sklepikarkę po ryju? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Daj spokój,podałeś debilny przykład,a jeszcze wyjąłeś parę słów z mojej wypowiedzi,z której jasno wynika,że to nie jest główną przyczyną! Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 @ogórkozo Ale nie cytuj wybiórczo fragmentu, kolo nigdzie nie napisał że masz kogoś bić, tylko że frustracja sięga zenitu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 A może słuszniej byłoby wyjść z założenia, że skoro coś, za co zapłaciłem mi się nie podobało, to więcej za to nie zapłacę i nie pójdę? Ja rozumiem, że nie na tym polega kibicowanie i "miłość do klubu", ale na napierdalaniu piłkarzy po mordach też chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 To jest dobry przykład, mecz piłki nożnej to spektakl, towar. Jak jakaś kapela gra słabe koncerty to możesz albo kupić bilet i iść, albo nie kupić i nie iść. Piłkarze tak samo. Masz wybór, możesz iść i oglądać albo nie. Jak cię to frustruje to się tym nie interesuj albo idź zamiast tego do teatru czy co tam zechcesz. Tego, że człowiek bije innego po ryju, winny jest ten, który bije po ryju. Naprawdę. Nie ochrona. Ani nie ten pobity, co to nie gra w piłkę wystarczająco dobrze, żeby zadowolić fanów klubu. Ja też mam wiele rzeczy na świecie, które mnie frustrują, i co robię? Olewam je, a nie wydaję na nie pieniądze i jeszcze usprawiedliwiam bicie frustrujących po ryju, "no bo się nie przykładają". Jak się nie przykładają, to ich nie utrzymuj z własnej kasy, może zaczną się starać. To nie jest tak, że jest jakiś przymus kibicowania Legii. Taki jest mój tryb myślenia, jak widać "kibice" mają inny, no ale jestem przekonany, że ten mój nie jest taki znowu absurdalny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Też jestem tego zdania,ale podobno właśnie Rzeźniczak powiedział słowa których nie powinien w obecności kibica Legii i tylko dlatego dostał.W innym przypadku nic takiego nie miało by miejsca. jakieś info od kumatych? bo gdzieś wyczytałem tylko, że jako jedyny miał odwagę podejść właśnie i coś powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Też jestem tego zdania,ale podobno właśnie Rzeźniczak powiedział słowa których nie powinien w obecności kibica Legii i tylko dlatego dostał.W innym przypadku nic takiego nie miało by miejsca. A cóż takiego powiedział piłkarz, który jak już ktoś wspomniał co mecz zapier.dala jak dziki osioł, do tego wg kryteriów UEFA jest wychowankiem Legii, ze zasłużył na plombę w ryj? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi