_lukas_ 1 685 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Nie ale na Bułgarskiej całe podłoże jest z(pipi)ane więc po kilku meczach murawa wygląda tak jak wyglądała wcześniej. Więc ta trawka i tak jest maksymalnie do końca sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Świetny wynik Podbeskidzia na stadionie obecnego Mistrza Polski, meczu nie oglądałem. Jak to wyglądało? Lech cisnął i w ostatniej minucie po jakimś farcie TSP wyrównało czy wynikało to z wyrównanego meczu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 W końcówce Podbeskidzie wyrównało, ale raczej zasłużyli sobie na ten wynik dobrą grą przez cały mecz. Dobrą grą oczywiście na tak dysponowanego Lecha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 W Poznaniu rewelacja Podbeskidzie bez kilku podstawowych piłkarzy z przewagą przez prawie cały mecz, z wyjątkiem może 10minut w pierwszej i 20 w drugiej połówce, sytuacji nie za dużo (więcej klarownych miał Lech), ale gra ładna, do tego kilka gwizdków wątpliwych na niekorzyść TSP- jakbym lubił teorie spiskowe to powiedziałbym, że w PZPNie ktoś uznał, że ze względu na europejskie puchary, kasę itp czas najwyższy uwalić Bielsko... Już myślałem, że Lech wymęczy zwycięstwo, a tu niespodzianka- dynamika Malinowskiego i instynkt Cieślińskiego dały radę. W 'twierdzy Bielsko' będzie się działo Gra Lecha naprawdę tragiczna, myślałem, że grać nudniejszą piłkę niż za Zielińskiego to prawie niemożliwe ale Bakero udowadnia, że jak najbardziej , swoją drogą, może jakiś ogarnięty kibic z Poznania mi powie czy Jacek Kiełb zrezygnował z gry w piłkę?? bo chyba jest zdrowy a Pan Jose Maria woli wystawiać na skrzydła a) piłkarzy zupełnie nie czujących tej pozycji- Stilić, Ślusarski, b)drewna- Wilk, Mikołajczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ślusarski jest pomocny. Tu upadnie, tam upadnie i gol. Cycki i rzęsy by mi opadły z wrażenia jakby strzelił dzisiaj drugiego gola. :] Fakt faktem, że Podbeskidzie dobrze sobie radziło, bramkarza też mają niezłego. Ale Lech w drugiej połowie na szczęście się obudził i wymęczył chociaż to 1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Kiełb jest kontuzjowany, przynajmniej tak było na ostatnim meczu ligowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ślusarski jest niezły jako typowy środkowy napastnik,co dziś udowodnił ładną główką, tym bardziej nie potrafię zrozumieć częstego ustawiania go przy linii bocznej (akurat nie dziś). Nawet laik widzi, że on czy Stilić (co dziś było widać) jako skrzydłowi to pomysł sensowny mniej więcej tak jak przybijanie gwoździ gołą dłonią Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 To że Ślusarz jest napastnikiem a nie skrzydłowym to wie nawet moja siostra. No ale jak przed sezonem zamiast wzmocnień na skrzydła wraca Mikołajczak ((pipi) mać) i ze ślusarzem tam pyka to te mecze wyglądają tak jak wyglądają... Stilic to tylko i wyłącznie of pomocnik. Nie napastnik nie skrzydłowy. No ale mając bakera za trenera ten sezon wygląda tak jak wygląda. Ogólnie to w(pipi)iony jestem i niech tego (pipi)anego hazardzistę wy(pipi)ią na jego hiszpański ryj PS: Meczu mało widziałem więc się nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 A Ty czasami nie wygrałeś bilety na ten mecz? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Miałem bilet kupiony a później wygrałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Chodzi chyba o to, że nie widział bo był z nami w Kotle Łapki do wymiany, co? Nie no, jak się przegrywa z Podbeskidziem 1-1 u siebie, to ja już nie wiem. Jedyna nadzieja w tym, że w końcu się ogarną i zaczną coś grać, bo jest naprawdę padaczka. Jak nie mają napastników, to niech wezmą kolesia który 2x pod rząd trafił w poprzeczkę w konkursie w przerwie meczu XD Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Łapy i gardło są w takim samym stanie jak po każdym meczu No mam nadzieje, że dni Kopernika są policzone w naszym klubie i zatrudnia jakiegoś fachowca a nie pseudo-trenera Potencjał i umiejętności w piłkarzach mamy wielki. No ale za dobrego trenejro trzeba dobrze zapłacić a naszym władzom się to nie uśmiecha i kółko się zamyka Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Dobra dobra. Widziałem bramkę Ślusarza . LOL, ciekawe czy ten człowiek kiedyś ŚWIADOMIE zdobędzie gola XD Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Śląsk dostał 2000 za race a Lech 6000 za serpentyny na Pucharze Polski Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 tak szczerze, dziwi Cię to? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) Wkurwia. Nie to że Śląsk musi mniej zapłacić(bo pod Śląsk można podstawić inną ekipę) tylko kara za serpentyny to jest już jakaś kpina... Niedługo jak będzie doping za głośno to się kary posypią. Sędziowie się nie słyszeli czy vipom będzie to przeszkadzało Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez lukas1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No kogoś ostro pojechało we łbie z tymi karami. Ja rozumiem za bicie piłkarza ale za serpentyny 6k ? Za piro 10k [Korona] ? No urwa jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Taki REGULAMIN. My na forum też dostajemy warny za niewielkie przewinienia względem regulaminu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Właśnie gówno a nie regulamin ;/ Niech rzucających wyłapią i poręczają im zakazy stadionowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Taki lekki strzał kulą w płot, bo warny są jak punkty karne, a nie jak mandaty Właśnie gówno a nie regulamin ;/ Niech rzucających wyłapią i poręczają im zakazy stadionowe To by cały Kocioł dostał zakaz, bo wszyscy rzucali serpentynami XD Weź lepiej już nic nie wymyślaj, bo jeszcze ktoś przeczyta i to wprowadzi w życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Taki lekki strzał kulą w płot, bo warny są jak punkty karne, a nie jak mandaty No, ale oba są skutkiem honorowania przez władze regulaminu. Jeszcze by brakowało, żebyście mandaty wystawiali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Taki lekki strzał kulą w płot, bo warny są jak punkty karne, a nie jak mandaty Właśnie gówno a nie regulamin ;/ Niech rzucających wyłapią i poręczają im zakazy stadionowe To by cały Kocioł dostał zakaz, bo wszyscy rzucali serpentynami XD Weź lepiej już nic nie wymyślaj, bo jeszcze ktoś przeczyta i to wprowadzi w życie. Wiem. i wtedy ruch kibicowski by umarł. Klub za klubem by eliminowali. Im o to chodzi mam takie wrażenie czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Przynajmniej bym sobie mógł na boku dorobić Wracając do tematu, Wobec Ruchu Chorzów WD zastosował karę finansową w wysokości 150 tys. zł za nieregulowanie zobowiązań finansowych wobec wierzycieli oraz niewykonywanie orzeczeń Piłkarskiego Sądu Polubownego. Jest to druga sankcja dyscyplinarna za to samo przewinienie. Poprzednia kara została wymierzona w wysokości 100 tys. zł. Widać że panom z zielonego stoliczka brakuje hajsu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Pojawia się szansa dla Cracovii na utrzymanie, zdegradują karnie Ruch i Polonie z Bytomia za długi, a pasiaści znowu utrzyma się dzięki magicznemu zielonemu stoliczkowi Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zapomniałeś o braku licencji na ekstraklasę dla ŁKSu za brak pieniędzy :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi