Figlarz 1 272 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ruch Chorzów 0-2 Polonia Bytom Cracovia Kraków 3-0 Lechia Gdańsk Oglądałem drugą połowę meczu w Krakowie. Craxa grała świetnie i zasłużenie strzelała bramki. Lechia nie miała praktycznie żadnej klarownej sytuacji. Szkoda za to, że Polonia wygrała z Ruchem... Mam nadzieję jednak, że Cracovia się utrzyma w lidze Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Karny na pewno z du'py. Mimo wszystko zepsuł wiele doskonałych żartów, które miałem gotowe. P.S. Zajrzałem do relacji live i faktycznie karny z du'py. Widać jakiś dziany Warszawiak postanowił, że sam lepiej niż Skorża zadba o przerwanie serii porażek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) LOL Zagłebie :thumbsup: :thumbsup: EDIT:Meh 2-2 <_< <_< Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez Buła1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ciekawe kto dzisiaj dostanie po mordzie Ooo, wyrównali Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jednak siły wyższe (i bogatsze) nie zostawią Legii samej nawet w tak beznadziejnej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Już chyba z 10 minut czasu doliczonego Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Był ten karny czy nie ? Jeżeli nie to Siejewicz ma dobrą passę. W meczu Lech-Śląsk też widział karnego którego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jednak siły wyższe (i bogatsze) nie zostawią Legii samej nawet w tak beznadziejnej sytuacji. Proste, bo Legia jest najlepsza <3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) Temu panu już dziękujemy. Dwa mecze z rzędu prowadzone i dwa razy wypaczony wynik. Chyba, że miał za zadanie ratować piłkarzy Legii przed kolejnym liściem w ryj Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez lukas1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ja pier/dole, że też kalectwo psychofizyczne Szymanka musiało dać o sobie znać w takim momencie ; / Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Boże, co się działo w tym meczu? Bo z relacji tekstowej wynika, że ojezusmaria. Karny w siódmej minucie doliczonego czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Widzę, że Widzew za szybko zajarał się zwycięstwem Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Boże, co się działo w tym meczu? Bo z relacji tekstowej wynika, że ojezusmaria. Karny w siódmej minucie doliczonego czasu? Tak. Przy 4 doliczonych warto zaznaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A mnie dzisiejsze wyniki cieszą czekam ja kolejną porażkę Jagi i wygraną w zapyziałej bojącej się gości mieścinie. To jest skandal żeby całe miasto (policja, władze, klub) bały się 800 kibiców z Krakowa i wymuszały na PZPNie zakaz wyjazdu z dupy... Skoro dostali licencje na grę w najwyższej klasie rozgrywkowej (celowo nie nazwanej "Ekstraklasą") to powinni również spełniać wymogi bezpieczeństwa i umożliwiać wizyty na swoim estadio da Kielce kibicom gości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ładna oprawa na Legii: :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No to chyba się warszawiacy dołączą do bojkotu Ścierwo trzeba tępić. Oprawa fajna tylko napis trochę nie widoczny. Ale może to tylko na tych zdjęciach tak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Czy w Polsce na mecze w ogóle chodzą czasem ludzie, którzy się interesują piłką nożną? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 jakby lukas nie napisał to za (pipi) bym nie wiedział ocb... mocno nie wyraźne... Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Czy w Polsce na mecze w ogóle chodzą czasem ludzie, którzy się interesują piłką nożną? Boże zamilcz!! Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Po prostu wyobraziłem sobie sytuację, gdyby np. powiesić plakat, że będzie mecz, sprzedać bilety, ale piłkarzy zostawić w domu. Czy kibice by to zauważyli? W sumie nadal mogliby robić to, co lubią - bić po ryju i deklarować nienawiść do Michnika - więc chyba nie przejęliby się jakimś tam meczem piłki nożnej. Świetnie by wyglądała relacja w TV. Ktoś musi to zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ale nie mieszkasz ani w Wawie ani w Poznaniu. I nie jesteś w temacie, nie czujesz ego klimatu i nie wiesz o co biega. A się wypowiadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Macie zdjęcie z innej perspektywy, lepiej widać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 @ogqozo lepiej jest siedzieć i wpierddalać kiełasę, popijając ja colą i zagryzając na deser słonecznikiem i oglądać te śmieszne (w większości żałosne) balety naszych ligowych kopaczy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A mnie dzisiejsze wyniki cieszą czekam ja kolejną porażkę Jagi i wygraną w zapyziałej bojącej się gości mieścinie. To jest skandal żeby całe miasto (policja, władze, klub) bały się 800 kibiców z Krakowa i wymuszały na PZPNie zakaz wyjazdu z dupy... Skoro dostali licencje na grę w najwyższej klasie rozgrywkowej (celowo nie nazwanej "Ekstraklasą") to powinni również spełniać wymogi bezpieczeństwa i umożliwiać wizyty na swoim estadio da Kielce kibicom gości. Wiesz, pewnie bali się tego, co zrobiliście w Poznaniu na ultranowoczesnymibezpiecznymstadionieklasyELITE :potter: @ogórkozo Odpowiem Ci na swoim przykładzie. Mecz schodzi zawsze na 2 plan. Kątem oka widzę że tam sobie biegają kopacze, jakieś akcje są i bramy padają ale ważniejsze jest dopingowanie i robienie za(pipi)istej atmosfery. Choć pewnie Ty tego nigdy nie zrozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi