Gość Maiden Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Odpowiedź na zagadkę masz w jego poście - wychowaniem <3 A tak mówiąc troszkę poważniej - polecam wpisy Buła1988 na moim profilu <3 Prawdziwy ninDŻa z Wielkopolski <3 Edit: Kilka słów Pana Rutkowskiego: O zeznaniach w prokuraturze, które obciążają Lecha:- Ależ my gramy na licencji Amiki, a obecna Amika jest czysta. My nie jesteśmy starym Lechem. Nasz Lech funkcjonuje dopiero od półtora roku i za ten okres oczywiście odpowiadamy. Stona: Skoro przyznałeś, że Legia jest czysta, skoro korupcji jej nie udowodniono, to zgadzasz się, że mistrzostwo odebrano jej niesłusznie? Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Już Ci Maiden to tłumaczyłem X razy , przeszukaj sobie ten temat, temat o Lechu, przeczytaj , masz odp. Ja nie mam zamiaru co dwa miesiące tłumaczyć Ci wciąż tego samego. I po raz kolejny, nie mamy zamiaru na siłę nigdzie dołączać. Sportowo już to dawno zrobiliśmy :potter: A do nienawiści do Legii nas po prostu wychowano. Mi z tym dobrze. My pamiętamy o skradzionych piłkarzach. Zeby jeszcze pokazac roznice miedzy nami, to jak w Warszawie wystawialiscie swojego Batmana, to My prowadzilismy caly czas doping, a jak My puscilismy pod koniec Stadionowych Zadymiarzy to skupiliscie sie na obrazaniu nas. Jak to inaczej nazwac jak nie kompleksy. A mieliśmy Wam klaskać? Wybacz, ale Kibole z Poznania po prostu nienawidzą kibiców Legii. Życie. Wy jedziecie po nas, my jedziemy po Was. Możesz sobie wszystko tłumaczyć kompleksami, jeśli ułatwi Ci to życie w Twoim dwuwymiarowym świecie (ktoś Was szanuje=nie ma kompleksów/ktoś was jedzie=ma kompleksy). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Stona: Skoro przyznałeś, że Legia jest czysta, skoro korupcji jej nie udowodniono, to zgadzasz się, że mistrzostwo odebrano jej niesłusznie? Podbijam. Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Stona: Skoro przyznałeś, że Legia jest czysta, skoro korupcji jej nie udowodniono, to zgadzasz się, że mistrzostwo odebrano jej niesłusznie? Podbijam. Sorki, nie widziałem tego. Szczerze, nie interesowałem się tą sprawą. Z tego co kiedyś czytałem, to był to wałek i mistrzostwa nie powinni jej odbierać. Nie wiem jaki był w tym interes PZPNu żeby dawać mistrza Lechowi ale nikt w Poznaniu z tego dumny nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Jak nie jesteście dumni, to oddajcie. Sugeruję petycję kibiców w tej sprawie. Ale <nie_szkodzi>, w 1994 r. Legia zdemolowała pół ligi w jeszcze lepszym stylu, kręcąc wyniki w europejskich pucharach. Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Już Ci Maiden to tłumaczyłem X razy , przeszukaj sobie ten temat, temat o Lechu, przeczytaj , masz odp. Ja nie mam zamiaru co dwa miesiące tłumaczyć Ci wciąż tego samego. I po raz kolejny, nie mamy zamiaru na siłę nigdzie dołączać. Sportowo już to dawno zrobiliśmy :potter: A do nienawiści do Legii nas po prostu wychowano. Mi z tym dobrze. My pamiętamy o skradzionych piłkarzach. Zeby jeszcze pokazac roznice miedzy nami, to jak w Warszawie wystawialiscie swojego Batmana, to My prowadzilismy caly czas doping, a jak My puscilismy pod koniec Stadionowych Zadymiarzy to skupiliscie sie na obrazaniu nas. Jak to inaczej nazwac jak nie kompleksy. A mieliśmy Wam klaskać? Wybacz, ale Kibole z Poznania po prostu nienawidzą kibiców Legii. Życie. Wy jedziecie po nas, my jedziemy po Was. Możesz sobie wszystko tłumaczyć kompleksami, jeśli ułatwi Ci to życie w Twoim dwuwymiarowym świecie (ktoś Was szanuje=nie ma kompleksów/ktoś was jedzie=ma kompleksy). Chodzi o to ze zamiast skupiac sie na swoim klubie, bardziej Wam zalezy na nas. Ale to dobrze, najgorsza jest obojetnosc... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,title,Zapadla-sie-bramka-w-Poznaniu,wid,13349083,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Byłoby wesoło jakby się w trakcie meczu zapadała i jeden zespól kończył mecz z o połowę niższą bramką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Co do bramki i poznańskiego stadionu - <nie_szkodzi>. Teraz możemy się z tych coraz to nowszych bubli śmiać. Z deka kiepsko by jednak było, gdyby tak na ojro się nam bramka na stadionie zapadła. Edytowane 25 Kwietnia 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Już Ci Maiden to tłumaczyłem X razy , przeszukaj sobie ten temat, temat o Lechu, przeczytaj , masz odp. Ja nie mam zamiaru co dwa miesiące tłumaczyć Ci wciąż tego samego. I po raz kolejny, nie mamy zamiaru na siłę nigdzie dołączać. Sportowo już to dawno zrobiliśmy :potter: A do nienawiści do Legii nas po prostu wychowano. Mi z tym dobrze. My pamiętamy o skradzionych piłkarzach. Zeby jeszcze pokazac roznice miedzy nami, to jak w Warszawie wystawialiscie swojego Batmana, to My prowadzilismy caly czas doping, a jak My puscilismy pod koniec Stadionowych Zadymiarzy to skupiliscie sie na obrazaniu nas. Jak to inaczej nazwac jak nie kompleksy. Właśnie,My kibicujemy skupiając się tylko na swoim zespole,a kiedy gra Legia na wyjazdach to słychać tylko epitety w jej kierunku........kompleksy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) a z czym ty mi tu wogóke, biedny klubik z małym budżetem w porównaniu z przepłaconymi partaczami z Legi (i), która jest od lat pośmiewiskiem W ostatnich latach Legia zdobyła mistrzostwo, puchar, i superpuchar Polski. Kupiła też od Sandecji średniej klasy napastnika za koszyk jabłek którego pogoniła za 3,2 mln. ojro. <OK> - możesz już wrócić do swoich pisanek. Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Procenty rozdane, posty poedytowane. Zapraszam do dalszej zabawy i wyładowywania emocji w bardziej inteligentny sposób. :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Widzę że nie na czasie jestem, Maiden żałuj że nie byłem w tą piękną słoneczną pogodę w Gdańsku, mecz był świetny impreza też Innych meczy nie widziałem, fajne wyniki i układ tabeli obecnie mamy. Już się nie mogę doczekać weekendu i następnej kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) Jest, jest, jest, jest, jeeeeeeeeeeeeeest Mam bilet na finał PP 8) Kumpel stał pod kasami od 3 rano, ale jest Będzie dżihad, wojna, i Częstochowa :bomb: Teraz czekam aż reszta fanatyków z forumingu zadeklaruje, że jedzie: Stona, Lukas, Mefi, no ale nade wszystko Buła88 :potter: Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ja na finał nie jadę bo na weekend majowy miałem już plany na długo przed awansem Lecha do finału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) Aha - Ja też miałem plany, ale po prostu z majówki wrócę w 2-ego. Ale rozumiem, że już się umówiłeś z kolegami na partyjkę w Playstation Ciekawe co powie reszta internetowych zdzieraczy gardeł - w kasach macie jeszcze grubo ponad 700 biletów, frekwencją - póki co - nie powalacie, więc bilet bez problemu kupicie :potter: No dalej misie, na co czekacie? A może kisielek w rajtuzach? :bomb: :bomb: :bomb: Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Aha - Ja też miałem plany, ale po prostu z majówki wrócę w 2-ego. Ciekawe co powie reszta internetowych zdzieraczy gardeł - w kasach macie jeszcze grubo ponad 700 biletów, frekwencją - póki co - nie powalacie, więc bilet bez problemu kupicie :potter: No dalej misie, na co czekacie? A może kisielek w rajtuzach? Widzę, że znasz dokładną liczbę biletów w naszych kasach. Miło, że tak Cię interesuje poznański klub i zaciekle śledzisz ile ludzi pojedzie na ten mecz :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 A sprawdziłem sobie specjalnie. Tuż przed napisaniem posta Byłem ciekaw jakie to piękne wymówki będą mi serwować moi internetowi, wielkopolscy, napinacze Stawiam flahę, że w Bydgoszczy nie pojawi się żaden z was Moim wielcy fanatycy - prosto z samego kotła Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 A sprawdziłem sobie specjalnie. Tuż przed napisaniem posta Byłem ciekaw jakie to piękne wymówki będą mi serwować moi internetowi, wielkopolscy, napinacze Stawiam flahę, że w Bydgoszczy nie pojawi się żaden z was Moim wielcy fanatycy - prosto z samego kotła Zabawne Maiden mysli, że jest kimś i że rzucę wszystko dla niego i pojadę by mu coś udowodnić Tak się odgrażasz tą Częstochową, ale powiedz swoim kolegom, że w przypadku porażki waszego klubu naszych piłkarzy zostawili w spokoju i agresje wyładowali na czymś innym. Nie róbcie sobie wstydu tak jak w finale PP u was na stadionie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) Jesteś internetowym kibolkiem <ok?>. Stay home. Akurat w Częstochowie, wojskowi pokonal,i istniejącego jeszcze wtedy, Lecha Poznań 5:0 A mówiąc bardzo poważnie to wcale się nie będę smucił jeżeli wielkopolski klub zgarnie puchar - Legia potrzebuje wstrząsu w tym sezonie. Najbardziej liczę na Stonę. Bał się, że biletów nie będzie i "jego znajomy miał je kombinować" - jako, że problemu z ich dostępnością nie ma, to liczę, że będzie dane Ci Stono pomachać :bomb: Szykujcie się :bomb: Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez Maiden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Maiden zobaczymy, co tam zgotujecie :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) Rozumiem, że mecz śledzisz w domu, przed ekranem monitora ? Internetowi kibole z wielkopolski na forumingu - sztuk: dwie. W razie czego, możecie się zrzucić na czapeczkę dla Yapa i wysłać go w forumingową delegację. Na ostatnim meczu mu się chyba podobało Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez Maiden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Napisałem, zobaczymy, czyli będę naocznym świadkiem tego, co pokażecie . Tylko ja się z tym tak nie afiszuje jak Ty, widać, że w tej Warszawie macie dziwne przyzwyczajenia do chwalenia się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) O, dobrze, łap plusika O ile to prawda Pewnie, że się chwalę - dla was 6000 biletów to, jak widać, za dużo. Ciągle są w kasach, więc zdobyć je; żadna sztuka. U nas jest 6500, a rozchodzą się, jak szalone, a i tak są limity na zakup 2 biletów / łeb. 8) Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 I pytanie po co się tak pchacie ? Chcecie widzieć swoją klęskę w jak największej ilości kibiców? :potter: Znów będziesz tłumaczy się złym sędziowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi