ogqozo 6 540 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 W tej lidze każda kolejka jest kolejką cudów, zazwyczaj trudno stwierdzić, czy w ogóle pierwsza drużyna jest silniejsza od ostatniej. Bo już ta z 3. miejsca na pewno nie jest silniejsza od tej z 13. Jest jednak w tym zabawa, a jest nią Maciej Skorża, który co tydzień rzuci fajnym cytatem. Tym razem znowu porównał się (tym razem bardziej pośrednio) do Jose Mourinho. Miał doskonałą okazję, bo jego potężna Legia zdemolowała 1-0 FC Bar Widzew Łódź. (...) na początku rundy chcieliśmy grać efektownie i za to zapłaciliśmy. Dziś zagraliśmy trochę jak Real Madryt - powiedział po meczu Legia - Widzew, wygranym przez gospodarzy 1:0, trener zwycięzców Maciej Skorża. I już wiemy, czemu Legia miała tak słabe wyniki! Ciekawe, czy jak wygrają Puchar Polski, to Skorża powie coś w stylu "no, wygraliśmy krajowy puchar, zupełnie jak Real Madryt". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ja pierdolę, równo z gwizdkiem zaczęło się oberwanie chmury i skończyło się jak wyszedłem ze stadionu. Szkoda że projektant stadionu zmarł jakiś czas temu, bo powinien wylądować przed sądem i na własny koszt go poprawiać. Co do meczu: Żurawski na emeryturę, Branco do fryzjera, a później w ślady Żurawia. Nie rozumiem koncepcji z tysiącem dośrodkowań, z których żadne nie było dokładne. Bez sensu, za tydzień ciężki mecz w Gdańsku, chociaż może jak Lechia nie będzie się bronić całym zespołem to będzie troche więcej miejsca dla Meliksona w środku boiska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ciekawe, czy jak wygrają Puchar Polski, to powie coś w stylu "no, wygraliśmy krajowy puchar, zupełnie jak Real". Maiden już mówił coś w tym stylu,. Jesli zas przegrają to znów przez sędziego, co również zostało zapowiedziane , nie pamietam juz przez kogo Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 No Żuraw na emeryturę wraca do Poznania i będzie grał u zielonej Pani Prezes z Plejboja Co do projektanta, możesz się zemścić i zabić naszego, równie inteligenty debil Z tym że u nas podczas deszczu moknie tylko pierwsze 10-15 rzędów XD Nie licząc wodospadów na IV i w sektorze gości Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 u nas tylko na trybunie wzdłuż boiska pierwsze 5 rzędów jest zalanych + połowa piętra narożnika od strony trybuny za bramką. Może trzeba jak Kuba Wędrowycz: rozkopać wbić kołek, odrąbać głowę saperką co by nie wstał i nie straszył śp pan Obtułowicz na swoim dziele życia... Z Piotrem "będziecie oglądać nasze plecy" Reissem stworzy atak marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Powiem Ci, że jak na 1 ligę, to taki Żurwa łowca murwa czy jak on tam się zwał i Reiss są spox. Nie muszą za dużo biegać, ludzi na stadion przyciągną [a na tym zależy zielonej owulacji] i coś tam ustrzelą Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ciekawe, czy jak wygrają Puchar Polski, to powie coś w stylu "no, wygraliśmy krajowy puchar, zupełnie jak Real". Maiden już mówił coś w tym stylu,. Co ćpasz? Bo widzę, że dobre - jaram się. Ewidentnie nikt majstra nie chce zdobyć w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 @Stona jeżeli chodzi tylko o to żeby przyciągnąć ludzi to darmowe wejściówki nie wystarczają? @Maiden dlaczego bilety na wasz sektor gości mają taką kosmiczną cenę? Coś mi się kojarzy że to odgórnie miało być ustalone że cena biletu dla gości to 15 czy 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Bo u Nas, ogólnie bilety mają zabójcze ceny -najdroższe w Polsce. O, właśnie Stona, weź to na poprawkę przy ustalaniu swojej krzywej nt frekwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Nie mam zamiaru, w końcu Warszawa to perła w koronie Mazowieckiego, zarabiacie miliony, to stać Was na droższe bilety ;P Maiden, mówiłeś że w tym sezonie liczy się tylko PP. Nie wiem czy wtedy pijany byłeś czy coś, bo ogólnie dziwnie pisałeś, ale Ty czasem tak masz Ofsajd, darmowe będą do końca sezonu, a później Pani Prezes samym swoim wyglądem na trybuny nie przyciągnie Jak bilety będą po 10-20 pln to pewnie znowu na Wartę zacznie chodzić pokolenie emerytów "z ogródka" + kilkaset wiernych kibiców. No ten sezon to totalna padaka jeśli chodzi o ligę. Tzn niby jest ciekawie ale .. żałośnie Nie przypominam sobie tak płaskiej tabeli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) Polonia W. 0 - 1 ŚLĄSK! Fajnie wygląda pierwsza czwórka w tabeli, tylko ta Jaga trochę psuje efekt - jak w aquaparku Edytowane 30 Kwietnia 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Mam już dość tej wielkiej przyjaźni, nawet u mnie na klatce ktoś wymazał "trzej królowie wielkich miast..." itd. Ciekawie by było zobaczyć "puchary europejskie" (innymi słowy: Szeryfa Tiraspol czy inną Famagustę Larnakę) we Wrocławiu, no ale grunt to być przed Legią, która wydała na transfery jakieś 100 razy więcej kasy i ma polskiego Jose Mourinho na ławce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Czesio Michniewicz to nie jest polski Mou? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Coś mi sie kojarzy że Maciek to bardziej zapatrzony w Beniteza jest niż w Jose. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) Nie da się oglądać tej ligi. Dawniej z wyczekiwaniem myślało się o kolejnej kolejce, a teraz to czasami mnie to nie obchodzi. Przecież tutaj każdy z każdym może wygrać, a jak sobie pomyślę, że w przyszłym roku nasz kraj w europejskich pucharach będzie reprezentowały takie tuzy futbolu jak: Lechia Gdańsk, GKS Bełchatów czy inne Polonie to nie widzę tego w różowych barwach. Pozostaje tylko oglądać "Barwy szczęścia". Edytowane 30 Kwietnia 2011 przez Mefi23 Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) Za to jaki hajs można zgarnąć na zakładach ;] 3:0 do przerwy Polonii Bytom przeciw Jadze, niezły lol Edytowane 30 Kwietnia 2011 przez kilix Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Nie da się oglądać tej ligi. Dawniej z wyczekiwaniem myślało się o kolejnej kolejce, a teraz to czasami mnie to nie obchodzi. Przecież tutaj każdy z każdym może wygrać, a jak sobie pomyślę, że w przyszłym roku nasz kraj w europejskich pucharach będzie reprezentowały takie tuzy futbolu jak: Lechia Gdańsk, GKS Bełchatów czy inne Polonie to nie widzę tego w różowych barwach. Pozostaje tylko oglądać "Barwy szczęścia". Co to za różnica? I tak się skompromitują jak Wisła czy Legia ostatnimi czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Co do Legia-Widzew to standardowo jak od 11 lat. Totalna patologia piłkarska i wygrana Legii 1:0 po idiotycznym golu. Trzech kołków niby asekuruje typa, który chce dośrodkować, to po chu/j do tego jeszcze bramkarz wychodzi ? Efekt taki, że piłka przechodzi przez 3 kołków bez trudu, a bramka zostaje pusta i Cabral ma niesamowicie ciężkie zadanie. Zresztą 2 strzały celne w całym meczu to idealne podsumowanie tego sportowego widowiska Hitem meczu Sernas, który tak podniecił się hipotetyczną możliwością wyjścia sam na sam, że aż przewrócił się o swojego wymyślonego przyjaciela. Dobrze, że chociaż wcześniej przy biciu wolnego przypier/dolił któremuś warszawiakowi w łeb. Nie wiem w końcu czy ktoś od nas był na tym meczu, ale wydawało się, że w pewnym momencie jakieś prowidzewskie hasła dało się słyszeć. Co prawda w lokalu panował taki harmider, że równie dobrze mogło to być kolejne je/banie ze strony Legii. Tak btw. to Doda nowym gniazdowym L ? Z ciekawostek, to dzisiaj z kumplem, który pochodzi z Siedlec, byliśmy na 3 lidze łódzko-mazowickiej w Zelowie na Pogoń Siedlce - Włokniarz Zelów i o mało nie wyłapaliśmy w(pipi)u od miejscowych (FC Widzewa) za prolegijne Siedlce. Dopiero jak pokazaliśmy widzewskie karty kibice to się uspokoili i nawet pozwolili siedzieć na swojej trybunie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Nie da się oglądać tej ligi. Dawniej z wyczekiwaniem myślało się o kolejnej kolejce, a teraz to czasami mnie to nie obchodzi. Przecież tutaj każdy z każdym może wygrać, a jak sobie pomyślę, że w przyszłym roku nasz kraj w europejskich pucharach będzie reprezentowały takie tuzy futbolu jak: Lechia Gdańsk, GKS Bełchatów czy inne Polonie to nie widzę tego w różowych barwach. Pozostaje tylko oglądać "Barwy szczęścia". Co to za różnica? I tak się skompromitują jak Wisła czy Legia ostatnimi czasy. Tym większa szkoda, że Lecha nie zobaczymy :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Nie da się oglądać tej ligi. Dawniej z wyczekiwaniem myślało się o kolejnej kolejce, a teraz to czasami mnie to nie obchodzi. Przecież tutaj każdy z każdym może wygrać, a jak sobie pomyślę, że w przyszłym roku nasz kraj w europejskich pucharach będzie reprezentowały takie tuzy futbolu jak: Lechia Gdańsk, GKS Bełchatów czy inne Polonie to nie widzę tego w różowych barwach. Pozostaje tylko oglądać "Barwy szczęścia". Co to za różnica? I tak się skompromitują jak Wisła czy Legia ostatnimi czasy. Tym większa szkoda, że Lecha nie zobaczymy :confused: Ja tam straty nie odczuje, może Ci na stołkach się ogarną i wy(pipi)ią tego pacana a z nim paru "piłkarzy" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Nie wiem w końcu czy ktoś od nas był na tym meczu, ale wydawało się, że w pewnym momencie jakieś prowidzewskie hasła dało się słyszeć. Co prawda w lokalu panował taki harmider, że równie dobrze mogło to być kolejne ze strony Legii. Tak btw. to Doda nowym gniazdowym L ? Było, i to ostre :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Było, i to ostre :potter: "Waszym klubem Auschwitz jest..." ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Kilkanaście osób Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 (edytowane) Derby Trójmiasta pokazały że warto walczyć do końca 88min: 2-0 dla Arki, końcowy wynik 2-2. Brawo BKS! Edytowane 1 Maja 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Arka udowodniła że nie tylko Podbeskidzie potrafi we frajerski sposób zawalić wygrane spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi