Grabek 2 772 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 NA KOLANA, CHAMY! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 O, Rozi nowym kibicem Legii. Witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Pragnę Ci uświadomić, że kibicuję Legii od kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Ja też. Kibicowałem Legii jeszcze wtedy, gdy grali tam prawdziwi żołnierze. Płakałem po każdym sukcesie, świętowałem każdą porażkę... Nigdy nie opuściłem Legii. Dziś tacy jak ja mogą nareszcie radować się - Legia znowu jest na szczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Legii gratulujemy kibiców, widok Starucha trzymającego puchar - az sie lezka w oku kreci Obserwator UEFA musiał byc zachwycony, jak przed ostatnim karnym juz dobre kilka setek kiboli stalo wokol boiska :potter: No ale chyba nikt nie oczekiwal, ze taki mecz moze obyc sie bez zadymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 A pamietacie jak w 1970 roku Feyenoord wyeliminowal Legie z Pucharu Mistrzów Krajowych? Dwa dni dochodzilem do siebie po tej porazce. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Jeżeli dla was to była zadyma, to wy zadymy chyba nie widzieliście :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Nie no kilkuset kibiców na boisku przed ostatnim karnym to też zupełnie normalne Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Kibice byli po karnym. Nie no rozpierducha w (pipi) Pół Bydgoszczy musieli ewakuować przez to :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Gdzie można zapisywać się do klubu sympatyków drużyny piłkarskiej Legia Warszawa ? Jestem kibicem Barcelony i teraz będę kibicował polskiej Barcelonie. Podobno w stolicy kultury znowu mają stadion do remontu. Myślę, że powinny się tam odbywać wszystkie mecze podwyższonego ryzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Już wstałem rano i wiedziałem, że coś się święci, ten śnieg nie spadł bez powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Gdzie można zapisywać się do klubu sympatyków drużyny piłkarskiej Legia Warszawa ? Jestem kibicem Barcelony i teraz będę kibicował polskiej Barcelonie. Legia to polski Real. Nie sluchasz wypowiedzi mistrza taktyki, Skorzinjo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Kibice byli po karnym. Nie no rozpierducha w (pipi) Pół Bydgoszczy musieli ewakuować przez to :potter: To niezly sprint maja Ci kibice, ze zanim Kotorowski wstał z murawy już byli w połowie drogi do piłkarzy na środku boiska :potter: Tokar oj tam do remontu, pare krzeselek, troche ogrodzenia, jakis kibel, przeciez to zadna zadyma, w niektorych miastach to widac standard. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) Muszę się przyznać, że parę lat temu sam po jakimś wygranym meczu ze setką kibiców ( I to ja, internetowy napinacz - cześć maiden) wbiegliśmy na boisko podziękować piłkarzom. Nikt nas wtedy nie wyzywał od chuliganów i pseudokibiców. To był taki spontaniczny wybuch radości. Edytowane 3 Maja 2011 przez lukas1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) Akurat chlew robiły bulwy. I to do nich waliły psy z gumowców. Było przekozacko, mega wyjazd z wariatami, kapitalna atmosfera, mega oprawy (oczywiścei tylko po stronie najlepszych kibiców w Polsce - Legii / Wielkopolanom wychodziły tylko wrzuty na Legię), mega doping, jak się ogarnę to napiszę coś więcej, gdyż właśnie wróciłem do domu - a opusciłem go wczoraj, o tej porzej 8) 24h bez snu, za to z alko <3 Wooooooooooooooojna! Obsolete: powiedz mi proszę, gdzie na Nowym Świecie można dostać te "mega drogie" drinki, kosztujące 18 zł, których konsumpcją się tu tak bardzo kiedyś chwaliłeś? Chciałbym oblać sukces mojej drużyny, ale tak na bogato - wieeeeesz? (pipi).ać biedę. Tymczasem: Puchar jest nasz, ten puchar do nas należy, nie damy nikomu, nikomu nie damy, ten puchar do Legii należy!!! i ch.uj Edytowane 4 Maja 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Mimo wszystko, jak twierdzi, PZPN zajmie się stadionowymi chuliganami. Rząd nie potrafił tego do tej pory zrobić. Ale jakie my mamy możliwości? Nie jesteśmy policją ani prokuraturą. Być może zarząd podejmie decyzję, że tych 11 tysięcy osób, którzy wczoraj zrobili rozróbę, jedną uchwałą będą pozbawieni wejścia na stadiony - dodaje Kręcina. czyżby to był ostatni mecz Maidena i Mefiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Panu Kręcinie to od tej wódy już całkiem na mózg padło Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Pragnę Ci uświadomić, że kibicuję Legii od kilku lat. jak tylko PSN wróci do zycia to cie wywale z listy hehehe jak pyry mogliscie dopuscic do tego, ze ten połamaniec Manu strzelił wam gola Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Pragnę Ci uświadomić, że kibicuję Legii od kilku lat. jak tylko PSN wróci do zycia to cie wywale z listy hehehe jak pyry mogliscie dopuscic do tego, ze ten połamaniec Manu strzelił wam gola Tego nie wiedzą najstarsi górale. Rykoszet, Kotor na spacerze i wpadło. Przegrany PP ma swoje plusy. Może zacznie się wietrzenie składu i wreszcie wyjebią tego palanta Bakero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 no nic, w lidze zawsze mozna liczyc na Legie, jeszcze bedzie okazja do szydzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Mimo wszystko Lech nie stracił szans na Europa League. Jeżeli Legia zajmie w lidze miejsca 1-3 to wtedy w EL zagra drugi finalista Pucharu Polski czyli Lech (przynajmniej zawsze tak było). Czyli co, Kolejorz kibicuje Legii. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Mimo wszystko Lech nie stracił szans na Europa League. Jeżeli Legia zajmie w lidze miejsca 1-3 to wtedy w EL zagra drugi finalista Pucharu Polski czyli Lech (przynajmniej zawsze tak było). Czyli co, Kolejorz kibicuje Legii. 4 miejsce w lidze dostanie wtedy LE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 To pozmieniali (pipi)e . Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 <puacze> Legia psim swędem strzela bramę na wyrównanie, Maiden płacze z radości, Poznań płacze ze smutku, Bydgoszcz płonie [przynajmniej z wg.niektórych internetowych serwisów ]. Ewidentnie zabrakło największego FANTAYKA I ULTRASA na trybunach, czyli MNIE PS. Witamy NOWYCH kibiców Legii Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi