Gość Maiden Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ale zak.ur.w.ił O____o Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ale zak.ur.w.ił O____o Ty już nie pij Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Kibicowska mapa Polski No proszę. Badanie obiektywne bo z Super Expresu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ciekaw jestem na podstawie czego stworzyli tą mapkę, nie było do tego jakiegoś komentarza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Na podstawie swojej wyobraźni SE nie uwzględnia możliwości kibicowania klubowi innym niż te z ekstraklasy, Cracovia zajmuje taką samą albo i większą powierzchnię niż Wisła (to samo Widzew - Bełchatów), a Legii kibicuje pół Polski. Dziękuję, nie mam więcej pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ciekaw jestem na podstawie czego stworzyli tą mapkę, nie było do tego jakiegoś komentarza? Mapkę stworzyli na podstawie tego http://superkid.pl/pl/kolorowanki-polska-moja-ojczyzna Wyniki badań są dosyć zaskakujące. Całe Mazowsze kibicuje Legii, ale sama Warszawa ma w sercu Polonię <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Tylko żeby Maidenowi pikawa z podniecenia nie poszła jak to zobaczy Mapka z dupy wzięta, ale ponapinać się można Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Ta wieś jest Twoją stolicą kmieciu - Wracaj do słuchania swoich muzykantów, murzynofilu A mapka z du.py wzięta, kompletne science fiction. Edytowane 9 Maja 2011 przez Maiden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Lech dostał zgodę na rozegranie meczu z Ruchem na własnym stadionie miejskim przy udziale publiczności http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/lech-dostal-zgode-na-organizacje-meczu-z-ruchem,1635483 Edytowane 9 Maja 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Olaboga, już jest bezpiecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Protip Przed KAŻDYM meczem takie zgody trzeba otrzymać. Dla mnie to totalny suchar pisać teraz, że Lech czy Legia otrzymały zgody XD To zamknięcie stadionów nie miało sensownych podstaw prawnych. To że stadiony będą otwarte było pewne już od momentu kuriozalnej decyzji DonTuskinio, pytanie było, jak szybko pójdą po rozum do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
jakee 29 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9570619,TOK_FM__Wsrod_zatrzymanych_kiboli_jest_ten__ktory.html Najlepszy jest filmik. Z tego "kibica" to niezly bohatejro. Akcja na ninje. Najpierw niezauwazalne przemieszczenie sie z punktu a (trybuna) do punktu b (okolice operatorki kamery). Potem smiercionosny cios w plecy. A na koncu szybka ucieczka i wmieszanie sie w tlum. Zaskoczona ofiara niczego nawet nie podejrzewala. Edit: Stona: Też mi pojechanka ;/ + Dodał MODERATOR usunąłem część z pojechanką. (ojtam ojtam :* ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Cracovia wygrywa z Polonią B. i łapie się koła ratunkowego Walka o utrzymanie [jeśli nie będzie cyrku przy zielonym stoliczku] może być bardzo ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) A Jagiellonia przegrała z Polonia w Warszawie 0-2, czyżby za tydzień Legia grała z Jagą o 2 miejsce? ^_^ Edytowane 10 Maja 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 'Po przegranym meczu z Polonią Warszawa 0-2 z funkcji trenera Jagiellonii Białystok zrezygnował Michał Probierz. Porażka z Polonią Warszawa była trzecią z rzędu dla Jagiellonii. Michał Probierz był trenerem drużyny z Białegostoku od czerwca 2008 roku.' Czyżby przyszły trener Lecha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Trochę nie pasuje do tematu, ale odpowiem tutaj (najwyżej Stonek przeniesie). Frajerskie zachowanie ze strony Probierza, powinien już do końca poprowadzić swój tonący statek, a nie uciekać z niego pierwszy jeszcze przed zatonięciem. Jagiellonia ciągle jest druga i powinien powalczyć z tym co sobie przygotował o jak najwyższe miejsce, na koniec sezonu. + Dodał MODERATOR przeniosłem Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Probierz podał się do dymisji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 No to pewnie po sezonie zawita w Poznaniu. W sumie wszystko lepsze od JMB. edit. Dla mnie zachował się dziwnie ale ciężko coś powiedzieć jeśli się nie wie, jak tam to wygląda od środka. Jeśli był skłócony z zespołem albo z właścicielami, to dziwnym nie jest, że robi sobie furtkę już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Trochę żenada opuszczać lekko tonący statek, nie zdziwie się jak będą grać teraz jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) Możemy pociągnąć wątek Probierza tutaj, skoro tyle się mówi o nim w Lechu. Dla mnie zachował się dziwnie ale ciężko coś powiedzieć jeśli się nie wie, jak tam to wygląda od środka. Jeśli był skłócony z zespołem albo z właścicielami, to dziwnym nie jest, że robi sobie furtkę już teraz. Jakby nie było dziwnie to wygląda w kontekście jego wypowiedzi po rundzie jesiennej że idą na mistrza. Owszem sprzedali mu jednego zawodnika, ale mimo wszystko Jagiellonia nadal ma lepszych piłkarzy niż Polonia Bytom, czy Widzew i powinna powalczyć do końca. Z resztą z wypowiedziami u Probierza też jest średnio, najpierw mówi że idą po tytuł, cztery mecze później, na 10 kolejek przed końcem sezonu, że ligę wygrała już Wisła. A 2-3 kolejki temu powiedział znowu że się nie poddają i będą walczyć do końca. Trochę to wszystko wygląda jakby chłop się pogubił i sam nie wiedział co myśli i co robi. Jeden wielki chaos. Z Bakero jest chyba podobnie tylko, że Hiszpan sieje chaos ustalając pierwszy skład, zmianami, a nie samymi wypowiedziami. edit. To też przeklej Edytowane 10 Maja 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 wypowiedzi Probierza przed meczem to już żenada od dłuższego czasu, zwlaszcza wywiady przed samym meczem, chce byc fajny, ale mu bardzo nie wychodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Z Bakero jest chyba podobnie tylko, że Hiszpan sieje chaos ustalając pierwszy skład, zmianami, a nie samymi wypowiedziami. Z wypowiedziami to nigdy nic nie wiadomo, bo on coś tam szczebiocze, a tłumacz mówi swoje XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 I na koniec dnia Legia w ostatniej minucie straciła 2pkt w Zabrzu Nie pozostaje nic innego jak wygrać jutro i w niedziele świętować Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Niech ten śmieszy trenejro trzyma się zdalna od Poznania. Mam nadzieję, że leśni ludzie nie oszaleli do końca i go nie zatrudnią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Jest jakiś "trenejro", który nie jest uznawany za śmiesznego wśród kibiców z Poznania i jednocześnie jest w zasięgu możliwości finansowych waszego klubu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi