Opublikowano 14 maja 201113 l " @ogórek - jak jesteś widzem, to pozostań przy oglądaniu meczów w tv albo w internecie. Podczas transmisji naprawdę wszystko lepiej widać, masz powtórki, komentatora. Stadion jest dla kibiców (nie mylić z debilami rozpier/dalającymi trybuny), nie dla widzów. aha, jeszcze to.....co masz na myśli "dla kibiców" ? ty z Łodzi, tak? czyli np kibice nie mogą wprawdzie rozwalac stadionu ale jeśli by śpiewali " żydzew kur.wy " to jest ok? czy o co ci chiodzi? dajmy na to, że mam bilet na mecz ale nie dopinguje, np boli mnie gardło or smth, wiec co , nie mam prawa tam być , musze oglądać w tv? co masz wiec na myśli przez zwrot " stadion jest dla kibiców" ? bo to taki truizm...że aż nie pojmuje co chcesz wyrazić przez to...
Opublikowano 14 maja 201113 l Jesteśmy jeszcze w grze o pudło Mecz mega nudnawy. Masakra, siedzenie na (pipi)e przez 90 minut i oglądanie spotkania to jest koszmar. Ostatnie 5 minut pierdolnięcia z dopingiem powinny uświadomić coś wszystkim.
Opublikowano 14 maja 201113 l A ja nie pojmuję tego, że ktoś może mieć problem z odpalaniem rac, staniem podczas meczu i że mdleje po usłyszeniu słowa "(pipi)a" na stadionie. Jak ktoś ma ochotę krzyczeć "żydzew (pipi)y" to proszę bardzo, od tego jest stadion. Jak nie potrafisz na 2 godziny wyłączyć ogarnięcia i dać się porwać atmosferze trybun w niewybredny sposób komentując wydarzenia na boisku i śpiewając brzydkie piosenki o niektórych przeciwnikach, to albo oglądaj mecz zza szkiełka, albo usiądź na trybuniedla smutnych ludzi, którzy robią falę meksykańską na siedząco.
Opublikowano 14 maja 201113 l . Jak ktoś ma ochotę krzyczeć "żydzew (pipi)y" to proszę bardzo, od tego jest stadion. głupszego zdania na tym forum dawno nie czytałem, pomijam ofk pierd.olenie masy z wkp
Opublikowano 14 maja 201113 l czyli wg mentalności Tokara z łidzi kibicem jest osoba, która pali race i używa wulgaryzmów . tak twierdzi Tokar z łodzi, prawdziwy kibic, bez cudzysłowu
Opublikowano 14 maja 201113 l Zdecydowania bardziej bez cudzysłowia niż ty. Chyba, że pochwalisz się na ilu meczach Chelsea byłeś.
Opublikowano 14 maja 201113 l nie byłem na żadnym ale czy to uniemożliwia mi zachwycaniie się ich grą i sympatyzowania z nimii?
Opublikowano 14 maja 201113 l Symatyzować to ja też sobie sympatyzuję z MU, Juventusem czy Atletico Madryt, ale kibicem jestem wyłącznie jednego klubu. Prawdopodobnie gdybym mieszkał w NS, to bym łaził na 3 ligę, czy którą tam macie i nie wybrzydzał, że po boisku nie biega Messi ani CR
Opublikowano 14 maja 201113 l Symatyzować to ja też sobie sympatyzuję z MU, Juventusem czy Atletico Madryt, ale kibicem jestem wyłącznie jednego klubu. Prawdopodobnie gdybym mieszkał w NS, to bym łaził na 3 ligę, czy którą tam macie i nie wybrzydzał, że po boisku nie biega Messi ani CR o lol lolooooooooooooool , jeszcze sezon temu widzew grał z sandecją nowy sącz w 1 lidze a Tokar , kibic prawdziwy tego nie wie...czyżbyś był z Widzewem od tego sezonu? twego światopoglądu komentować nie będe , powiem ci że rzadkooo oglądam ekstraklase a co dopiero 1 lige- po prostu zbyt słaby poziom Edytowane 14 maja 201113 l przez Orson
Opublikowano 14 maja 201113 l Hehehe, no fejl z mojej strony. Zapomniałem, że ta drużyna, którą Widzew ograł w zeszłym sezonie 1:6 grając na mokradłach to z Nowego Sącza była No i widzisz, o to się sprawa rozbija. Ty nie chodzisz na Sandecję, bo za słaby poziom, a ja bym na twoim miejscu chodził.
Opublikowano 14 maja 201113 l du.pa nie fail, jestes z widzewem od powrotu do ekstraklasy : -) Sandecja dprzedawała mecze będąc w 3 lidze (obecnej 2) za co kij im w oko.
Opublikowano 14 maja 201113 l Bijcie się chłopaki ;p Oglądał ktoś inne mecze dziś? Jakaś ekipa wyłamała się z protestu i dopingowała, czy wszyscy solidarnie ?
Opublikowano 14 maja 201113 l Polonia grała w Gdańsku z Lechią, więc chyba nie udało jej się "wyłamać" z protestu. Co do waszej dyskusji dotyczącej kibiców, w pełni popieram sygne Tokara. Kibicować można drużynie na której mecze się chodzi, dopinguje, wspiera (np. finansowo, poprzez kupowanie biletów). Kibicowanie jakiejś kosmicznej drużynie z drugiego końca Świata/Europy i później walka o jej honor na forach internetowych to jest jakiś śmiech. Rzekłem.
Opublikowano 15 maja 201113 l Nie no karanie za transparenty, które są od lat na stadionach czy za brzydkie słownictwo jest genialnym pomysłem na walkę z kibolami, to na euro też trzeba będzie zamykać stadiony, tam to dopiero będzie przekleństw w każdym możliwym języku. Albo za każdym kibicem będzie stał porządkowy i usuwał ze stadionu za każdą (pipi)ę :potter: Cóż wybory idą, na razie PO odrzuciło głosy chyba wszystkich kibiców licząc, że ciemny lud kupi tą szopkę.
Opublikowano 15 maja 201113 l Chyba czarny http://www.youtube.com/watch?v=BZN8zol5FiI&feature=player_embedded#at=129
Opublikowano 15 maja 201113 l Panowie, ja (pipi)łem z wyra jak to zobaczyłem XD ŁKS śpiewa dla naszego forumowego znawcy http://www.youtube.com/watch?v=zuY86Wh1qk4
Opublikowano 15 maja 201113 l A w jakim kontekście jest śpiewana? Bo chyba trochę nie ogarniasz o co chodzi.
Opublikowano 15 maja 201113 l Uhu,teraz kibice między sobą będą walczyć o miano najprawdziwszego i wiedzącego "o co chodzi". Generalnie mam wy(pipi)ane na ten temat,aczkolwiek poniekąd zgadzam się z tym,że rząd robi szopkę i potępiam te ich średniowieczne metody. Inna sprawa,że tych wszystkich kiboli niszczących stadiony,a w szczególności takich jak ten co wyje.bał z czaka norisa tej operatorce to bym od razu zamknął i nie wpuszczał już nigdy na żaden stadion. PS. Podobało mi sie jak jeden z forumowiczów (chyba lukas1988) powiedział o sytuacji z tą operatorką,że kibic na nią wpadł i,że to media robią nagonkę na tego biednego człeka xD Edytowane 15 maja 201113 l przez Ader
Opublikowano 15 maja 201113 l No więc, chyba jednak nikt nic takiego nie napisał. Ja sobie nie przypominam. Co do tego, że między sobą się spieramy, to bez przesady. Pytam w jakim kontekście oni to śpiewają, bo pierwsze słyszę żeby na boiskach IV-V ligi od kilku lat trwał jakiś protest Tam raczej śpiewają to w odniesieniu do piłkarzy. Ofkoz mogę się mylić.
Opublikowano 15 maja 201113 l Uhu,teraz kibice między sobą będą walczyć o miano najprawdziwszego i wiedzącego "o co chodzi". Generalnie mam wy(pipi)ane na ten temat,aczkolwiek poniekąd zgadzam się z tym,że rząd robi szopkę i potępiam te ich średniowieczne metody. Inna sprawa,że tych wszystkich kiboli niszczących stadiony,a w szczególności takich jak ten co wyje.bał z czaka norisa tej operatorce to bym od razu zamknął i nie wpuszczał już nigdy na żaden stadion. PS. Podobało mi sie jak jeden z forumowiczów (chyba lukas1988) powiedział o sytuacji z tą operatorką,że kibic na nią wpadł i,że to media robią nagonkę na tego biednego człeka xD Na pewno tak nie napisałem W ogóle się o tej sprawie z operatorką nie wypowiadałem
Opublikowano 15 maja 201113 l No napisał ktoś tak, ale, w jakże popularnym na tym forum, ironiczno-prześmiewczym tonie Dzisiaj Wisła - Cracovia, liczę na Saidiego Ntibazonkize ;]