Gość Orson Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) postnelismy niemal w tym samym momencie ok, czaje , jednak mysle że uzyłes zlego slowa...gdybyś powiedział "mam o nich zdanie pobłazliwe" czy coś w tym stylu to byłoby ok...jednak pogarda to zdecydowanie nie odpowiedni typ odczuc...nie znam cie osobiscie ale mam na twój temat w miare dobre zdanie , ufam wiec ze sie przejezyczyłes a nie jestes z(pipi).em który nienawidzi innych...bo sa inni niż on 8) Edytowane 17 Maja 2011 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 No właśnie o to mi chodzi, jak można z pogardą tratować ludzi, którzy maja po prostu inne spojrzenie na kibicowanie, zupełnie niekolidujące z tym co wyznaje Stona? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Lol, nie nienawidzę ich. Po prostu zlewam na nich. Jak słyszę że wg. nich np. protest z brakiem dopingu jest głupi itp., to traktuję tę wypowiedź jak opisy Masowych podbojów sercowych. Widocznie źle dobieram słowa, wybaczcie, 39' gorączki, katar i siedzenie przy tym w pracy nie wypływa dobrze na moją elokwencję Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabar 5 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Większość NIE ZAGŁOSUJE na PO a to już jest jakiś procent głosów [im niższa frekwencja w narodzie, tym wyższy procent, co pokazały wybory do rad osiedli w Poznaniu]. Mało, mało. Być może nie zagłosują kibice, ale pikniki/oglądacze (w większości) mają całą tą akcję gdzieś, ew. nie wiedzą/nie podchodzą do tego tak fanatycznie jak wiara. Imo jak ktoś tu wcześniej napisał, dobrze to przekalkulowali i na wyniku się to nie odbije. Frekwencji dużo niższej też raczej nie będzie, tym bardziej jak przejdą dwudniowe wybory. Bez obrazy, ale analogicznie jest z moherami, których nakrecają i motywują Kwaczor/Ojciec Tadeusz. Zobacz o ile więcej od kibiców jest ortodoksyjnej moheriady (która po mszy nie myśli o niczym innym jak iść na wybory), a i tak niewiele to dało (przynajmniej w wyborach 2007). Poza tym spora część kibiców głosowała w ost. wyborach na SLD/PiS, więc tak dużo PO nie straci. Raczej nie więcej niż 1%. Edytowane 17 Maja 2011 przez Grabar Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) To nie moje. edit: Rozdział VIIIWykroczenia przeciwko porządkowi i spokojowi publicznemu Art. 49. § 1. Kto w miejscu publicznym demonstracyjnie okazuje lekceważenie Narodowi Polskiemu, Rzeczypospolitej Polskiej lub jej konstytucyjnym organom, podlega karze aresztu albo grzywny. Słowo matoł: 1. człowiek chory na matołectwo; 2. potocznie: człowiek głupi, tępy, ograniczony umysłowo, mało inteligentny; tępak, kretyn, idiota, głupek Edytowane 17 Maja 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Wałęsa gdy nazwał Kaczyńskiego "durniem" to wg sądu go nie obraził. Więc idąc tym tokiem rozumowania "matoł" to nie obraza dla płemieła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) [...] I wiesz co im wyszło najwidoczniej? Forumowy góral mnie będzie uczył polityki A tak na poważnie: nie wiem i nie chcę wiedzieć; rób mi oscypka - elo. Offsajd: Możesz to przepisać, bo nie jestem w stanie odczytać tych bazgroł. Edytowane 18 Maja 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) w/w w dn. 17.05.2011r ok godz 16 w B-stoku przy ulicy Mickiewicza 3 w miejscu publicznym okazał lekceważenie konstytucyjnym organom Rzeczypospolitej Polskiej poprzez wykrzykiwanie haseł z użyciem słów nieprzyzwoitych tj art 49&1 KW. @Maiden: Proszę bardzo. btw. Ofsajd - przez jedno eF!! Edytowane 18 Maja 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Za Donald "osiołku"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 tak za matołka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 OK - nie PO.pie.rdo.lo.ny a PO.je.ba.ny kraj. Tymczasem: http://www.hfhrpol.waw.pl/pliki/wystapienie_mswia.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) [...] I wiesz co im wyszło najwidoczniej? Forumowy góral mnie będzie uczył polityki A tak na poważnie: nie wiem i nie chcę wiedzieć; rób mi oscypka - elo. Offsajd: Możesz to przepisać, bo nie jestem w stanie odczytać tych bazgroł. wiem, ze nie wiesz, dlatego piszesz ciągle farmazony , postanowiłem cie wiec oswiecic i czy wiesz , ze powtarzasz te sama kwestie juz czwart raz? nawet najsmieszniejszy zart powtarzany którrys raz przestaje byc smieszny ps zapamietaj sobie i powiedz kolegom: do premiera RP nie mówi sie "matole" . Czy ty szanujesz cos jeszcze prócz bajecznej legii ? Edytowane 18 Maja 2011 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) ps zapamietaj sobie i powiedz kolegom: do premiera RP nie mówi sie "matole" . Czy ty szanujesz cos jeszcze prócz bajecznej legii ? Mówi się, tak jak mówi się: "Durnia mamy za prezydenta". Tak jak nazywa się kogoś "dyplomatołkiem" Edytowane 18 Maja 2011 przez lukas1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) Czy ty szanujesz cos jeszcze prócz bajecznej legii ? Tak, ale nie Ciebie. A już na pewno, nie mam czego się od Ciebie nauczyć; Ty przecież nawet nie opanowałeś podstaw gramatyki. Pan marszałek Niesiołowski używa względem oponentów politycznych (ale nie tylko) dużo mocniejszych określeń niż "matoł". Jeżeli miłosiernie panujący nam premier, nie chce być nazywany przez kiboli "matołem", to najpierw - niech w swej łaskawości - zrobi porządek we własnym ogródku. Jaj ciąg dalszy: Już było stronę temu /Stona Edytowane 18 Maja 2011 przez Maiden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 to, że Niesiołowski jest chamem nie znaczy wcale, ze trzeba go naśladować + Dodał MODERATOR Wystarczy tych podjazdów na siebie /Stona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) Wywiad ze Staruchem w RDC: http://www.youtube.com/watch?v=a-KqqB-Hotc&feature=player_embedded Edytowane 18 Maja 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 546 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Wywiady w czasopismach, wywiady w radiu, celebryta normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Niezła beka - najpierw okrzyki "Donald matole" a potem pytania "W jaki sposób został znieważony?" =D Generalnie akcja ok, ale sposób jej prowadzenia można łatwo wykorzystać przeciwko kibolom. Sam w 5 sekund po obejrzeniu tego filmu na jutubie mógłbym zmontować ramówkę ala "Pod napięciem" - pokazać paru łysych, jak się kłócą z policją, parę przekleństw i już szary obywatel stwierdzi, że Donald ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) Hansa Rostok w sobotę: Edytowane 18 Maja 2011 przez Maiden 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Wywiady w czasopismach, wywiady w radiu, celebryta normalnie. Tylko czekać aż dostanie zaproszenie do Tańca z Gwiazdami, bo rozumiem że na pudelku już o nim piszą? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 haha. Brawo dla chłopaków z Hansy I również szacun dla OFK Belgrad. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 http://kibole.info/ Ruszył nasz kilbolski serwis 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Ciekawe kiedy właścicielowi wjadą na chatę o 6 i zamkną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 "Sektorówki są już dyskretnie zakazane. Na Śląsku podobno zaleca się nawet zatrzymywanie osób rozwijających sektorówki i wieszających transy, pod paragraf o zakrywaniu twarzy do popełnienia przestępstwa czyli odpalenia piro. " [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Jagiellonia dostała 10 000 pln kary za szczególne natężenie wulgaryzmów na meczu z Legią. Wiadomo, na kogo bluzgali i nie sądzę, by było to częstsze niż gdziekolwiek indziej (chodzi o miasta gdzie nie bali sie bluzgać). Po prostu do 85min stanowiło jedyny doping. Wg delegata PZPN: - 13 x "(pipi)ać PZPN", - 3 x "ole ole, od(pipi) się", - 3 x "policja (pipi)ana będzie", - 2 x "(pipi)j (pipi)j" (do piłkarzy Legii), - 3 x "Donald! co? Ty (pipi)o", - 3 x "Donald łobuzie, wsadzimy Ci (pipi)a w buzię", - 6 x "Donald gdzie Twój mózg", - 4 x "gdzie są drogi i stadiony, Donald (pipi)u (pipi)ony", - 3 x "strzelcie (pipi)om gola". (pipi)łem XD Ciekawe kiedy ktoś dorwie ich taryfikator Beczka totalna, dostali 10k za bluzgi. PZPN przechodzi samych siebie , pewnie im hajsu zaczyna brakować. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi