Gość Oran Opublikowano 16 października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 października 2009 Też się zdziwiłem, ale chyba w zeszłym roku też puszczali mecz tych drużyn, więc nie wiem może jakiś paszport polsatu dostali, albo znają piaska? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 października 2009 Mają 4 mecze na sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 9 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2009 choć poziom polskiej ligi uważam za żenujący to od bardzo bardzo dawna nie widziałem w naszej ekstraklasie takiego meczu jak Ruch - Jagiellonia.Nie chodzi o sam wynik ale tempo spotkania,walkę,przemyślane akcje i ilość sytuacji podbramkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 10 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2009 (edytowane) http://sport.onet.pl/74331,1248675,2075386,,legenda_barcelony_zostanie_trenerem_klubu_ekstraklasy,wiadomosc.html - jeżeli jest w tym choć trochę prawdy to można tylko obstawiać jak szybko JMB wyjedzie z Polski Edytowane 10 listopada 2009 przez luk_ash Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 21 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2009 I co z tym JMB? Bo nic ostatnio nie słychać, wyjechał? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2009 Zremisował z Legią 1:1 po żenującym meczu na klepisku w stolYcy. Przemęczyłem się i obejrzałem mecz. Raczej bieda. Ale jak na debiut to chyba liczymy na + , w końcu dla Polonii remis z Legią na wyjeździe to sukces Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2009 Niespodzianka kolejki. Zwycięstwo Cracovii z Wisłą 0:1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2009 I co z tym JMB? Bo nic ostatnio nie słychać, wyjechał? xD Oj oran, oran, mam nadzieję, że Twój pomysł na Internetowy Biznes będzie lepszy, niż wróżby odnośnie Manuela Koleś "wygrał" meczyk 1-0 i zaczyna być zbawcą Polonii Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 5 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2009 Ja nigdzie nie napisałem, że będzie źle. Myślałem, że zobaczył jak wygląda "piłka nożna" w Polsce i podziękował. Nie wiedziałem, że został trenerem, byłem pewien, że będą o tym trąbić na lewo i prawo. A było tylko zamieszanie, że przyjeżdż a potem cisza, więc się zapytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2009 No to mamy spokój z ligą na ponad dwa miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 12 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2010 Macie może jakieś linki do ankiet/badań sondażowych dotyczących opinii społeczeństwa na temat ogólnej kondycji piłki nożnej w Polsce? Jak coś wam się gdzieś rzuciło w oczy to prosiłbym o wklejenie linku, data badania jest mi obojętna. Potrzebne mi jest to na zajęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2010 Na onecie często są takie sondy, poszukaj, może mają jakieś archiwum tego czy cuś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2010 Nudzi mi się Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 1 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2010 nie wiem czy można to wnioskować po pierwszej rewanżowej kolejce (pierwszej "wiosennej"), ale chyba zapowiada się najciekawsza, pod względem wali o "majstra" liga od dłuższego czasu. w sumie nikt specjalnie się nie wzmocnił, ani specjalnie nie osłabił. poziom pozostanie niestety ten sam, ale może będą większe emocje do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 1 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2010 I znowu odpadniemy pewnie w przedbiegach Ligi Mistrzów... Aż nie chce mi się tej naszej 'ligi' oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 1 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2010 To oni jeszcze grają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 5 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2010 LOL @ Wisla, w przygnebiajacej atmosferze pustego stadionu moim zdaniem zasluzenie przegrala 0:1 - moim zdaniem po kolejnym bledzie Pawelka i przede wszystkim Marcelo, ktory zamiast wybic pilek w trybuny chcial sobie przelozyc napastnika, a potem Pawelek odbija przed siebie z powrotem pod nogi napastnika. Ciekawe, czy Skorza odejdzie/zdymisjonuja go. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2010 W00t? o.O No tego się nie spodziewałem. Skorża już pewnie szykuje bilet do domu ;/ Szkoda faceta. No to zrobiło się naprawdę ciekawie. Wisła w 2 pierwszych meczach roztrwoniła przewagę. Zobaczymy czym odpowie Legia, Lech* i Ruch. *Obawiam się o ten mecz z Cracovią, jakoś do tego klubu nigdy nie mamy szczęścia ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 6 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2010 stonek byłeś już na stadionie w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 6 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2010 ale ta beznadziejna liga kopaczy w Polsce w tym roku jest pełna niespodzianek...ciekawe kto zgarnie Mistrza,od paru lat nie było tak ciekawie...no i fajnie,że w tej zgadywance dalej spore szanse ma Ruch Chorzów Cytuj Odnośnik do komentarza
majkelek 23 Opublikowano 6 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2010 Cała Gdynia wczoraj świętowała. Wszystkie puby napchane do granic możliwości. Trzeba przyznać, że tak jak Areczce brakuje czasem techniki, tak na pewno wczoraj nie zabrakło im woli walki i taktyki, a Witkowski pokazał jak się powinno bronić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 6 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2010 (edytowane) Ten Czibamba to dobry grajek jest jak na razie. Edytowane 6 marca 2010 przez Musiol Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 6 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2010 I tak szans na sukces w pucharach nie ma, juz wole jak bedzie ciekawsza liga o poziom nizej i 5 druzyn walczacych o puchary niz dominacja jednej druzyny i kompromitacja w pucharach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 6 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2010 Gdyby Lech zmienił trenera spowrotem na Smudę to by szansę były, hehe. Ale tak to rzeczywiście - nie ważne kto wygra majstra, tak czy siak w LM w pierwszej rundzie odpadnie (ale bym płakał ze śmiechu jak by się to znowu w tym sezonie zdarzyło, no ja pie.rdole tragikomedia). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 7 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2010 Najwiekszym wygranym kolejki jest zdecydowanie Lech - z taka forma powinien przescignac i Legie i Wisle juz za pare kolejek, Legia nie potrafi grac z druzynami, ktore bronia sie cala druzyna, stale fragmenty Iwanskiego i wrzutki Rzezniczaka - no comment, dajcie mi pilke w rogu to dokopie dalej niz na blizszy slupek czesciej niz raz na 5, jaraja sie stalymi fragmentami Iwanskiego jakby to nie wiadomo co bylo, a facet ma taka technike kopniecia, ze 9/10 rzutow wolnych laduje w murze, a z rogu/wolnego z boku ma problem dokopac na srodek pola karnego. Strasznie szkoda Niedzielana, juz raczej w tym sezonie nie zagra :confused: Coz na pewno na gorze bedzie "ciekawie", ale chyba nie o takie ciekawie w kontekscie pucharow nam chodzi, z taka gra Legia i Wisla polegna nie tylko z Levadia, ale z jakimis Wyspami Owczymi bedzie ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi