Tokar 8 262 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Już jest mega sensacja. ŁKS strzelił gola. Do bramki przeciwnika ! Co prawda przeciwnik strzelił póki co dwa gole, ale teraz będzie już z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Buhehe Paweł Janas nie jest już trenerem PGE GKS Bełchatów - poinformowała oficjalna strona klubu. Kontrakt ze szkoleniowcem "Brunatnych" został w środę rozwiązany za porozumieniem stron. - Decyzję podjęto dla dobra drużyny - mówią zgodnie obie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Liga nie gra, ale warto zwrócić uwagę na fakt, że po raz pierwszy od niepamiętnych czasów mamy komplet widzów na Pepsi Arenie Jak widać Warszawiaków bardziej niż Legia interesują obrazki w typie poniższego: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 a na trybunach "Piłka nożna dla kibiców!" "Donald matole...!" itd itp. Szkoda że wszystko spiker zagłusza, no ale w końcu to tvn. hahaha: poseł Kurski: "Kibice bardzo ładnie śpiewają". Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 (edytowane) Liga nie gra, ale warto zwrócić uwagę na fakt, że po raz pierwszy od niepamiętnych czasów mamy komplet widzów na Pepsi Arenie Jak widać Warszawiaków bardziej niż Legia interesują obrazki w typie poniższego: To Rozi gra? Edytowane 4 Września 2011 przez Khadgar Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Nie oglądałem tego spektaklu, ale ciekaw jestem czy jakiemuś politykowi wymskło się niecenzuralne słowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Nie oglądałem tego spektaklu, ale ciekaw jestem czy jakiemuś politykowi wymskło się niecenzuralne słowo Ze 20 naliczyłem;D Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 No to jak panowie posłowie ? Wręczycie sobie sami 2000 złotych mandatu i 4letni zakaz stadionowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Gwoli wyjaśnienia, to piłkarz nie może[?] dostać mandatu/zakazu za przeklinanie podczas meczu. O ile dobrze pamiętam jest traktowany inaczej niż widzowie. Tak samo trener itp. Gdzieś czytałem o tym dyskusję, niestety nie pamiętam konkretnych paragrafów z ustawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 a na trybunach "Piłka nożna dla kibiców!" "Donald matole...!" itd itp. Szkoda że wszystko spiker zagłusza, no ale w końcu to tvn. hahaha: poseł Kurski: "Kibice bardzo ładnie śpiewają". Właśnie byłem ciekaw, czy kibice Legii przygotują jakieś wyszukane wokalne atrakcje na trybunach, ale jednak po 10 minutach meczu nie dałem rady i wyłączyć, pod względem piłkarskiej żenady dopiero mecz ŁKS- Podbeskidzie może stać na podobnym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 (edytowane) Probierz został trenerem ŁKSu. Szanse na utrzymanie w lidze w wg. mnie wzrosły do 10% Edytowane 6 Września 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Myślę że będzie ciekawa walka o ostatnie miejsce pomiędzy ŁKSem ,a Cracovią Ofkoz jeśli nic w tych drużynach się nie zmieni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Nie doceniasz Podbeskidzia Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Cracovia ma silną pakę, tak na środek tabeli spokojnie. w miarę ogarnięty bramkarz, Suvorov, Wisniakovs, Niedzielan, Ntibazonkiza, van der Bize, czy jak mu tam, też ostatnio pokazał się z dobrej strony. Gorzej z linią obrony ;] Każdy wie, że ŁKS i BB spadają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Cracovia ma też zagwarantowane premie jeśli będą walczyć o utrzymanie i się utrzymają, więc nie widzę powodu dla którego mieliby z tych premii rezygnować i usadowić się gdzieś w środku tabeli Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Was chyba już do reszty poje.bało z tym spadkiem Podbeskidzia?? Craxa musi w końcu odpalić, ten klub ma wszystko, czego potrzeba na, powiedzmy, pierwszą piątkę tabeli, zarówno od strony organizacyjnej- rozsądny prezes, super stadion, poukładane finanse, jak i sportowej- przecież to jest klub z jednym z najlepszych piłkarskich potencjałów w Ekstraklasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 W ŁKSie dzieje się coraz lepiej. Ostatnio wykupili herb, który wcześniej zabrał im komornik. Ponadto podobno ich sponsorem ma zostać jedna ze spółek państwowych, ale to akurat chyba niułs z tej samej kategorii, co Gazprom i Lukoil w Widzewie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Lech Poznań - WISŁA KRAKÓW 0-1!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 BOT BEŁCHATÓW - WIDZEW ŁÓDŹ 0-0 !!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Śląsk po raz drugi musiał tylko zremisować z jakimiś cieniasami, żeby zostać liderem, i drugi raz z rzędu przegrał. No i jak tu nie zauważyć, że w tej lidze walczy się tylko o tytuł najmniej słabego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 (edytowane) BOT BEŁCHATÓW - WIDZEW ŁÓDŹ 0-0 !!!!!1 a nie GKS? lider przeniósł się do Kielc. Podbeskidzie wygrywa z Legią Edytowane 10 Września 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Podbeskidzie zdobywa Warszawę, toast radości wznoszę wiec! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 czyżby wszyscy znowu grali pod Lecha? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 czyżby wszyscy znowu grali pod Lecha? A mają wybór :blum2: ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Wisła nie zagrała Ładna niespodzianka w Warszawie, kto by się spodziewał? Ktoś wie jakie były kursy na Podbeskidzie? Bo coś czuję że wyższe niż na wygraną Adamka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi