Smuniak4444 0 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Odświeże, wszak gierka jest ekstra. Mam pare pytań: 1. Po przejściu gry można sobie zmienić "chłopka" którym się gra??? Niechce ciągle Swanem latać... 2. Można w trybie free-roaming do jakiegoś innego miasta jechać??? Bo swoich tłuc nie wypada... 3. Gdzie jest koktajl mołotowa ( free-roaming)??? Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Odświeże, wszak gierka jest ekstra. Mam pare pytań: 1. Po przejściu gry można sobie zmienić "chłopka" którym się gra??? Niechce ciągle Swanem latać... 2. Można w trybie free-roaming do jakiegoś innego miasta jechać??? Bo swoich tłuc nie wypada... 3. Gdzie jest koktajl mołotowa ( free-roaming)??? Z teg oco pamiętam to: 1 i 2 Nie można 3 Nie pamiętam a gierka jest kozak tak samo jak film ! Cytuj
Smuniak4444 0 Opublikowano 30 marca 2009 Autor Opublikowano 30 marca 2009 THX, a wiesz może czy koktajl mołotowa w ogóle jest w tym mieście? Bo niewiem czy szukać czy odpuścić... Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 Wiele razy miałem PS2 ale ta gra nigdy nie trafiła w moje ręce, wiec mam pytanko, czy warto jeszcze zagrać w tą grę?? PS.Dodam że słaba grafika na PS2 mi nie przeszkadza, bez problemu po takich tytułach jak U2,GoW3,RDR itd. odpalam "paskudne" gry na PS2 i ciesze japę Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 gra jest ok, mysle, ze mozna smialo kupowac na allegro za 20zl. aha jest też wersja na psp Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 dzięki. Przeczytałem recke w PE i myślę że nie zawiodę się, ponadto czas przejścia jest długi za ok.20zł na pewno warto grę sprawdzić Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Zdecydowanie warto zagrać, bo to chyba najlepsza chodzona bitka ostatnich lat, ale przed tym radzę obejrzeć też film, będziesz wiedział co i jak. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 (edytowane) Można spokojnie popykać...gra jest naprawdę świetna,choć teraz oczywiście robi mniejsze wrażenie Gra na takie mocne 8+ ) Sam mam oryginał na PS2 Edytowane 12 września 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Dobrze jest oddana siła ciosów, jak uderzysz jakiegoś typa np cegłą to aż czuć, że to był mocarny strzał i pokazane jest to w zwolnionym kadrze. Dla mnie z takich drobnych wad jest taka, że nie można grać kim chcesz, tylko postacie są z góry narzucone. Przez całą grę zagra się każdym z 9 Wojowników, ale ja mimo wszystko wolałbym mieć wybór. Cytuj
C-Boy 51 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 (edytowane) Jak najbardziej polecam, aczkolwiek jeśli PRQc miałbyś do wyboru ( hipotetycznie...) grać w the warriors na ps2 czy pierwszym x'ie w co-opie i cenisz pełen komfort to prędzej bym polecał wersję na xbox'a z banalniej przyczyny... jest płynniejsza . Nie to, że się nie da grać w multi na ps2, ale z frameratem bywało bardzo różnie. Szczególnie, że bardzo dziwne rozwiązali motyw z podziałem ekranu, gdyż jak stoisz obok drugiego gracza, to cała akcja dzieje się na jednym ekranie, ale wystarczy że o centymetr zejdziesz z kadru to ekran zaczyna się sam dzielić. Pomysł niegłupi, ale wprowadza za dużo chaosu przy większej rozróbie. Edytowane 12 września 2010 przez C-Boy Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Akurat The Warriors to chyba obok Manhunta najpłynniejsza gra Rockstar z poprzedniej generacji Zagrać warto, ale tak jak wcześniej pisałem, warto zobaczyć film, będzie łatwiej odnaleźć się w grze. Bo większość zadań jest przed filmem + flashbacki (pokazują jak został założony gang i jak dochodziły kolejne osoby), ale ostatnie chyba 5 misji to akcja z filmu. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 @C-boy - Tak nastawiam się szczególnie na grę w co-opie, nie mam wyboru co do wersji bo nie mam Xa ( nawet jak bym miał to i tak wybrał bym PS2 ). Filmików wczesnej coopa nie oglądałem ale wiem jak działa podział ekranu z recenzji, na papierze wygląda to fajniej bo z tego co widziałem to trochę chaosu w multi się pojawia. @Zwyrodnialec - racja szkoda że postacie są z góry narzucone, gdy by był dowolny wybór wojowników w misjach można by je przechodzić na inne sposoby, żywotność gry na pewno by wzrosła. Grę kupiłem za grosze czekam na przesyłkę , a film przed zagraniem na pewno obejrzę. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 Można sobie innymi postaciami pograć w Armies of the Night, gdzie tryb ten stylizowany jest na chodzoną bijatykę z automatów, zresztą z automatu właśnie się ją odpala. :] I jeszcze co do postaci, to szkoda, że głównie trzeba grać Cleonem i Rembrandtem, o ile ten pierwszy ujdzie, tak Rembrandt jest najsłabszy w walce i trzeba się nieźle starać. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 The Warriors ma wybór poziomu trudności?? (chciałbym aby gra była wystarczająco trudna ) Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 Ma wybór, później coś się jeszcze odblokowuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi