Skocz do zawartości

Jaką gre żałowaliście że kupiliście ???

Tatramaster

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Red Faction i Primal. Pierwsza gra to archaizm sterowania i przemierzania pustkowi w nadziei ze w koncu cos zacznie sie dziac. Niestety nic sie nie dzialo. Drugie to ogromne rozczarowanie zwazywszy na to, ze odpowiedzialni byli za nia tworcy jednej z moich ulubionych gier - Medievil. Oprocz tego nie zaluje wydanych pieniedzy przez bitych 5 lat cudownego grania na Playstation 2. Wspaniala konsola, bede o niej wspominal swoim wnukom <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Black

Kupiona już u totalnego schyłku konsoli jako nówka za 60zł. Liczyłem, że wciągnie mnie jak Killzone, ale jednak słabizna. Graficznie pokaz fajerwerków jak na PS2, ale gameplay zupełnie mi nie przypasił :/

• Plusik 1
  • Haha 1
  • Minusik 1
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Sky Odyssey. Kupione w pierwszym roku posiadania konsoli PS2. W sumie, ktoś nawet mi zachwalał tę pozycję. Gra niestety pochodzi z początków PS2. Grafika rodem z PSX-a, grywalność bardzo przeciętna. Jedyna zaleta to odpalić ją i jakąś produkcję ze schyłku żywota "czarnulki", by zobaczyć jak ogromny postęp nastąpił przez te lata. Na szczęście, dałem za to jakieś grosze, więc... mała strata.

Opublikowano (edytowane)

Medal of Honor: Warfighter i Dead Space 3. Pierwszy to zakalec góra 5/10, któremu hype u nas w kraju nakręcano głównie obecnością GROM-u wśród jednostek sił specjalnych, ale dałem radę ukończyć bez przymuszania się. DS3 natomiast leży rozgrzebany po dziś dzień. Mimo kilku podejść zawsze odechciewało mi się grać mniej więcej (ponoć) w połowie. Nie dość, że to IMO zupełne zeszmacenie idei Dead Space jako horroru, to jeszcze masakrycznie to rozwleczone. :/ Ponoć w co-opie da się przełknąć, acz nie dane mi było sprawdzić.

Edytowane przez Frantik
  • Plusik 1
Opublikowano

Medal of Honor: Warfighter i Dead Space 3. Pierwszy to zakalec góra 5/10, któremu hype u nas w kraju nakręcano głównie obecnością GROM-u wśród jednostek sił specjalnych, ale dałem radę ukończyć bez przymuszania się. DS3 natomiast leży rozgrzebany po dziś dzień. Mimo kilku podejść zawsze odechciewało mi się grać mniej więcej (ponoć) w połowie. Nie dość, że to IMO zupełne zeszmacenie idei Dead Space jako horroru, to jeszcze masakrycznie to rozwleczone. :/ Ponoć w co-opie da się przełknąć, acz nie dane mi było sprawdzić.

Nie ten dział kolego :)

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nie dawno ukończyłem Final Fantasy VII Dirge of Cerberus i niestety się zawiodłem, że ją w ogóle kupiłem. Liczyłem na coś więcej, a koncepcja shootera do historii FFVII i RPGa jakim jest mi poprostu nie podchodzi.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Eye Top Play kupiony w 2017. Bo niby chciałem mieć jakąś grę na PS2 z dodatkowym urządzeniem (PS Eye), jak mam na PS3 Buzzery, czy klawisze, tylko nie wiem po co. 
Szybko jednak doszło do mnie, że ta technologia wygląda dziś biednie. I skoro nie grałem w to na premierę, to nie zadziała tu sentyment, który zawsze wszystko podbijał do góry:/

Opublikowano
10 godzin temu, Quake96 napisał:

Szkoda tylko, że polska wersja Buzza ma spolszczone wyłącznie napisy.

O nie! Buzz z angielskim dubbingiem według mnie wymiata i zdecydowanie wolę taką "kinówkę" niż pełne tłumaczenie jak na PS3. Boberek pewnie by mi pasował gdybym nie znał oryginału :ninja: A Buzz na PS2 zestarzał się IMO bardzo dobrze. Kupiłem go dopiero z rok albo dwa lata temu i mimo, iż jest to stara gra, bawimy się za(pipi)iaszczo jak wpadają do mnie znajomi. Nawet osoby nie przepadające za grami siedzą z wywieszonym jęzorem. Seria powinna wrócić na obecnej generacji.