grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 W gimnazjum taka jedna chciała żebym jej nagrał dyskografię Ironów. No ale nie wyszło. Nie wiem, płyty nie dała, albo coś. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Bardzo dobre karkówki były na koncercie, o(pipi)ałem 600g. Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Nagłośnienie chyba nie do końca wyszło, a tak koncert bardzo dobry, fear of the dark mogę słuchać bez końca. Ciągle maja ten kiczowaty styl, ale taki już ich urok. Cytuj
Szwed 638 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 Dostanę chyba złotą łopatę, ale co tam. Ktoś z forumkowych braci krwi był wczoraj na Narodowym? To był mój pierwszy koncert IM i mega mi się podobało, chociaż utwory z Senjutsu mogli sobie podarować i dać same stare szlagiery, skoro to Legacy of the Beast tour. Scenografia kosmiczna, Bruce z miotaczami ognia kozak xD Akustyka mi jakoś super nie przeszkadzała, chociaż wiem, że Narodowy pozostawia wiele do życzenia. Kurde, fajnie było usłyszeć kawałki, którymi się jarałem za dzieciaka. 2 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Taa ale akustyka fatalna. Typ wciąż śpiewa rewelacyjnie. Show było, że mała bania z tymi scenografiami, ale trzeba było zatkać jedno ucho, żeby rozpoznać jaka to piosenka Cytuj
Szwed 638 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 A byłeś na płycie czy na trybunach? Bo ja na płycie obok budki operatora nie miałem problemu z żadną piosenką praktycznie. Kumpela na trybunach mówiła, że była ostatnio też na Guns and Roses to i tak było teraz poziom lepiej niż wtedy, bo wtedy tylko przy solówkach Slasha ludzie wiedzieli, co się dzieje xD Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Byłem na trybunach, ale jak spacerowałem to właściwie wszędzie było daleko od OK:] no, ale jak mówią, na PGE Narodowy nie chodzi się słuchać muzyki Cytuj
Mani 685 Opublikowano 27 lipca 2022 Opublikowano 27 lipca 2022 było zajedwabiście. kolejny klasyk, który do kołyski był puszczany odhaczony z listy. Akustyka średnio ale KLIMAT mega. Teraz trzeba czekać na papcie OZZiego. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi