Metal 4 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 Można wyłączyc jakoś cenzure, bo jeśli jest taka możliwość, to ja chcę bez cenzury . Duzo psuje jak dla mnie ta cenzura. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Wyedytuj CAFFy. ;] Ja kiedyś z nudów przetłumaczyłem na Polski cały ostatni rozdział (bez pointerów bo mi się nie chciało). Rare zostawiło ogromną furtkę dla scenowych tłumaczy. Pliki nie są popakowane, nie są hashowane, a każdy znak specjalny to ciąg około kilku znaków. Np. cenzurowane słowa wyglądają tak: {thunder|skull|} itd. itd. Kosmos. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 Kurcze! Sciagnalem spolczczenie do gry,ale niestety nie jest ono kompletne! Czy ma moze ktos z Was cala translacje? Berion -jak i czym "Wyedytowac CAFFy"? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 Hex Edytor Waćpan. Ja mam (chyba jeszcze mam) kawałek od sejfu do zabicia aliena. Niestety bez polskich znaków i poiterów bo robiłem to dla zabawy i z ciekawości. Jeszcze do tego wrócę któregoś dnia - na poważnie już. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi