Opublikowano 26 marca 200916 l Witam, może ktoś mi jeszcze pomoże. NHL 07 czy NHL 2K7? Którą z tych gier wybrać i dlaczego? ps. nie było recenzji tych gier w PE czy po prostu przeoczyłem?
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l Pytanko. Czy Chaos Theory śmiga na x360 i czy obsługuje 16:9. Jest to jedyny Splinter , którego nie ukończyłem. I jak to wygląda graficznie na 360?? Pozdrawiam i prosze o odpowiedź
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Jakąś fajną gierke kompatybilną z x360. Myślałem nad Fahrenheit lub Fable, ale ciężko wyłapać te gierki x/
Opublikowano 28 czerwca 200915 l wystarczy luknac na market place gdyby nie to ze gry leca tam po 1200mp od razu bralbym crash,ninja gaiden z rpg jade empire pytanko czy na pierwszego xa wyszla jakas gra z seri naruto??
Opublikowano 23 lutego 201015 l Ja bym wam polecił: Conkera, Oddworlda: Stranger Wrath, Panzer Dragon Orta, Ninja Gaiden (Black najlepiej)
Opublikowano 14 marca 201015 l BLACK bierz bez wahania,nawet,jesli taka jak ja,nie lubisz shooterow FPP.Gra jest swietna z odpowiednio podciagnietym stopniem trudnosci.
Opublikowano 14 września 20186 l Half life i Black. Zabijacze czasu , super grafika, miód grywalność a mamy 2018 . Pięknie.