jakbu 168 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 Czy konsola wykrywa acess pointy, ale nie lan z wewnętrznym ip tylko z zewnętrznym (mam login i hasło żeby się zalogować do sieci), czy koniecznie musi to być net typu hotspot? Raczej tak. Cytuj
sinner 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 jakbu - nie musiałeś odpowiadać na post z sierpnia Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 wie ktos moze,czy sa jakies problemy w trybie online,uzywajac R4? Cytuj
Wojtass 2 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 (edytowane) nie nie ma problemów. Edytowane 31 marca 2008 przez Wojtass Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 Mam problem. Mam komputer, który może służyć za hot-spota. Daję radę stworzyc własnego hot-spota, wszystko fajnie, DS wykrywa połączenie... Testing Connection i error 51300. Co zrobić, by tego błędu się pozbyć i sobie pograć na własnym hot-spocie? Cytuj
RoL 561 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 krotki poradnik w ingliszu: http://www.wiierror.com/wii-error-51300.php Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 Ogólnie to porady dla Wii . Nie używam żadnego kodowania ani nic, wykrywa połączenie, dopiero przy testing jest błąd. Jeszcze jedno. Friend Code to ma każdy DS swój czy każda gra ma swój? Na czym to polega? Cytuj
Di 839 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 Każda gra. Dostajesz swój FC jak się połączysz z netem w danej grze. Nie jestem pewien, ale jeśli gra się na programatorze, to FC jest chyba powiązany z savem - gdy skasujesz i stworzysz nowy, dostaniesz nowe numerki. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 Aha, czyli i tak nie ma różnicy? Jest możliwośc, by się dwa takie same FC spotkały? Jest jakiś problem z nimi podczas grania na programatorach? Cytuj
czapa 670 Opublikowano 13 września 2008 Opublikowano 13 września 2008 Da się coś zrobić z tym że DS nie działą na Acces Poincie w którym jest szyfrowanie WPA-2 ? DS działa natomiast na WEP? Może jakieś rady co z tym zrobić bo w ac nie będę zmieniał na słabsze szyfrowanie. Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 odpowiedź przyszła w czas :-) Nic nie zrobisz z tym fantem :-( Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 Czy to normalne, że DS nie może sie połączyc z darmowymi hot-spotami (taki z kawiarni itd.) Niedawno z ciekawości łaziłem po mieście z DS Browserem i próbowałem się podłączyć. No i nic, ciągle błędy, albo łączyło się, łączyło i nic. jakies propozycje? Cytuj
ashka 219 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 Moj DS nie mial najmnijeszych problemow z polaczeniem sie z siecia w Trafficu. Moze tasmte sieci byly zabezpieczone? Albo sygnal byl bardzo slaby? Cytuj
czapa 670 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 odpowiedź przyszła w czas :-) Nic nie zrobisz z tym fantem :-( O kurde, po pół roku. Dzięki za pomoc. Zobacz jak ożywiłeś temat Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 Moj DS nie mial najmnijeszych problemow z polaczeniem sie z siecia w Trafficu. Moze tasmte sieci byly zabezpieczone? Albo sygnal byl bardzo slaby? Cóż, próbowałem w Bookhouse Cafe na Świętokrzyskiej i Szpilce na Placu 3 krzyzy. Cóż, w pierszym miejscu dają do kawy hasło i login, ale nie wiem gdzie to w DSie wpisać W drugim przypadku łączyło się na tyle długo, że zezygnowałem. Muszę sprawdzić jeszcze na Placu Zamkowym. Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Niektóre DS-y tak miały że nie potrafiły się łączyć z hot-spotami sieci w których ustawiony był zewnętrzny serwer autoryzacji (nie pytajcie mnie o co chodzi nie chce mi sie wyjaśniać!!!) a to za sprawą tego że N konstruując swoją maszynkę nie trzymało się w 100% specyfikacji IEEEE 802.11(x)... Na pocieszenie dodam że mnie łączy ze wszystkim w krakowskich galeriach handlowych i na lotnisku w Balicach Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 14 marca 2011 Opublikowano 14 marca 2011 Mam DS-a Mam też router, podłączam do niego kabelki. DS widzi ten router, ale najwyraźniej internet nie działa. Why/ Co trzeba zrobić dokładnie? Kabelki źle podłączyłem? Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 A na kompie neta masz? najlepiej sprawdź czy komputer może sie połączyć z internetem bezprzewodowo? No i trzeba pamiętać że DS nie ważne w jakiej wersji by nie był preferuje (DSi) lub wymaga(DSL) sieci zabezpieczonej WEP-em innej nie zobaczy lub w przypadku DSi starsze gry nie będą mogły używać WAP-owych hot spotów. Jeśli twój komputer potrafi się połączyć z internetem bezprzewodowo przez router a konsola nie to spisz sobie wszystkie informacje o połączeniu komputera na kartkę i wpisz je do konsolki po czym rozłącz komputer. spisać trzeba IP. maskę podsieci, adres dns i adres bramy... pamiętaj że zanim przetestujesz wpisane w konsolę dane, twój komputer musi rozłączyć się z routerem... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi