Opublikowano 27 stycznia 200916 l Marvel Vs Capcom 2 ma pojawić się w przyszłości na Xbox Live i chyba PSN. Mnie to bardzo cieszy. Wg wikipedii jeszcze Kof98 ultimate mecz będzie do kupienia w ten sposób.
Opublikowano 1 lutego 200916 l Marvel Vs Capcom 2 ma pojawić się w przyszłości na Xbox Live i chyba PSN. Mnie to bardzo cieszy. Wg wikipedii jeszcze Kof98 ultimate mecz będzie do kupienia w ten sposób. moim marzeniem jest MvC2 z opcją gry online na xbox360 i ps3. wtedy granie w to nabrałoby sens =] a tak to mam oryginal na ps2, leży sobie na półce (obok CvS2 ), i jak dobrze pojdzie to kilka razy w roku odpale kiedys jeszcze brat chętniej gral w bijatyki 2d, teraz tylko w 3d czasem zagra. zresztą co ja mówie, uwazam za Capcom i SNK powinni na nowo wydać większość ze swoich hiciorów na nowe konsole i z opcją gry on-line. Fani byliby zadowoleni, tamci by zarobili troche $$$ i wszyscy są happy.
Opublikowano 1 marca 200916 l Marvel vs Capcom 2 tak jakby oficjalnie na Xboxie360 i PS3 więcej na www.honmaru.pl Edytowane 1 marca 200916 l przez GaScAn
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l http://shoryuken.com/?p=1165 Zaje*iscie ^_^ Założę się, że jeśli nawet ludzie nie będą potrafili grać, to najczęściej spotykanym teamem będzie Storm/Sentinel/Magneto lub Cable Tak na świecie, a w PL? Raju/Ken/Cable
Opublikowano 7 maja 200915 l Gralem dzisiaj w demo na PS3. Wyglada obrzydliwie, na pewno nie bede w to grac. Zreszta nigdy specjalnie nie przepadalem za mvc.
Opublikowano 8 maja 200915 l Grafike nieco zmienili. Postaci sa teraz rozmazane (jakby efektu blur uzyli), areny tez. Elementy 3D w arenach tez wystepuja, ale sa na maksa tandetne i brzydko wygladaja. Gra nie prezentuje sie zbyt dobrze. Mogli to zrobic nieco lepiej - chocby ucinajac ekran, by nie uzywac tych efektow.
Opublikowano 9 maja 200915 l Maja byc 2 rodzaje blura na postacie + oryginaly. No ale sie nie postarali tak czy siak
Opublikowano 10 maja 200915 l wiesz jak mi pierdykną 1200 msp za niemal niezmienionego starocia,który wali pixelami po oczach to strona techniczna ma znaczenie i to spore.
Opublikowano 10 maja 200915 l wiesz jak mi pierdykną 1200 msp za niemal niezmienionego starocia,który wali pixelami po oczach to strona techniczna ma znaczenie i to spore. Dokładnie, takie coś powinno być za 400 max. Capcom już naprawdę przegina pałkę. Najpierw szmaty do SF4, potem Versus do RE5 a teraz taki shit. Mam nadzieję, że nie zarobią na tym zbyt wiele.
Opublikowano 10 maja 200915 l Oni planują w najbliższym czasie wypuścić jeszcze ok. 20 gier (nie wiem, czy chodzi tylko o PSN czy również o Marketplace), z czego większość to odgrzewane kotlety (nawet nie odnowione).
Opublikowano 10 maja 200915 l Master Jin, tutaj masz screena przedstawiającego poszczególne filtry "odświerzające" oprawę: http://www.honmaru.pl/?subaction=showfull&id=1240948173 Po prostu zwykle emulatorowe 2xSal i SuperEagle Co do samej gry, jak dodadzą 3vs3 online taga to kupuje z miejsca, w innym wypadku podziękuje.
Opublikowano 10 maja 200915 l Wygląda jak sf alpha 3 na psp wiec nie jest źle. Edytowane 10 maja 200915 l przez Master JIN
Opublikowano 10 maja 200915 l Na tym filmiku wyglada to niezle, ale uwierzcie mi, ze na TV z 37. calami gra prezentuje sie paskudnie. Nie wiem jaki filtr mialem nalozony jak gralem, ale postaci byly strasznie rozmazane i nie prezentowalo sie to zbyt okazale. Edytowane 10 maja 200915 l przez krilluch
Opublikowano 11 maja 200915 l Na tym filmiku wyglada to niezle, ale uwierzcie mi, ze na TV z 37. calami gra prezentuje sie paskudnie. Nie wiem jaki filtr mialem nalozony jak gralem, ale postaci byly strasznie rozmazane i nie prezentowalo sie to zbyt okazale. U mnie na HDTV 26'' też to paskudnie wygląda, wole już zagrać w wersje na PS2 pod SDTV. Edytowane 11 maja 200915 l przez Super Big Boss
Opublikowano 11 maja 200915 l Gra paskudnie wyglądała na xboxie1. Postacie nie pasowały do tła, wierzę że na HD wygląda to jeszcze koszmarniej, na szczęście mam wypukły telewizor. Edytowane 11 maja 200915 l przez GaScAn
Opublikowano 13 maja 200915 l Pamietam jak przed premiera SF 4 katowalem kawaksa mvc i sf i byl wypas ;]... Teraz grajac w sf 4 ciezko mi przywyczaic oko i wrocic do starszych czesci ! Ale Capcom dal ciala ! Popieram Mastachi powinni zrobic remix Hd to moglbym dac i 2000 msp Siak czy owak nie moge sie doczekac MVC bo dla mnie to klasyk i stracone kilka lat przy infinites combos !
Opublikowano 13 maja 200915 l HD remix MvC2 pewnie nie opłacało im się robić - naprawdę wchuj postaci do przerysowania od nowa, szkoda kasy jak w takiej formie i dzięki popularności bijatyk 2D w dzisiejszych czasach i tak im się sprzeda i rekordy na Livie padną. Edytowane 13 maja 200915 l przez GaScAn