przegraj_kowal 0 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 kupilem folie Hori na ekrany do DS Lite,zalozylem jakis tydzien temu i folia na touchu wyglada juz nieciekawie:/ czy to normalne,ze tak szybko sie te folie zużywają? Cytuj
Gosiek 0 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 (edytowane) A gdzie kupiłeś te folie? Allegro? Jakiś polski sklep netowy? Zdecydowana większość folii "Hori" dostępnych w Polsce, to niestety podróbki (właściwie, ja nigdzie oryginalnych nie spotkałam u nas ), więc mogą się zużyć bardzo szybko. Oryginał powinien spokojnie wytrzymać ponad pół roku albo i dłużej solidnego użytkowania. Edytowane 2 marca 2008 przez Gosiek Cytuj
KAZIORRR 0 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 MERLIN panowie Merlin www.merlin.pl wpisujemy Nintendo DS i mamy full wypas różnych sprzętów i gierek ja zamuwilem to: http://merlin.pl/frontend/browse/product/208,541482.html . jestem bardzo zadowolony z tego zestawu. PoZDR Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 4 marca 2008 Autor Opublikowano 4 marca 2008 A gdzie kupiłeś te folie? Allegro? Jakiś polski sklep netowy? Zdecydowana większość folii "Hori" dostępnych w Polsce, to niestety podróbki (właściwie, ja nigdzie oryginalnych nie spotkałam u nas ), więc mogą się zużyć bardzo szybko. Oryginał powinien spokojnie wytrzymać ponad pół roku albo i dłużej solidnego użytkowania. folie sa oryginalne,kupione na brytyjskim ebayu od goscia z Hong Kongu,poprostu odwalilem numer,bo przykleilem ja odwrotna strona mozecie mi dac tytul debila miesiaca,nie obraze sie Cytuj
Gość coopa Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 13 marca 2008 Autor Opublikowano 13 marca 2008 kupilem takie cos do mojego DSLite: wszystko fajnie-pieknie,ale oslonka zupelnie nie trzyma sie wierzchniej czesci DS-a,tzn.gdy konsola jest zamknieta,to wyglada dobrze i spelnia swoja funkcje,ale gdy chce ja otworzyc,to najpierw musze otworzyc oslonke,a pozniej dopiero kalpke konsolki nie wiem czy to tak ma byc,czy moze wierzch obudowy jest niewystarczajaco przylegajacy do konsoli,ale ogolnie niespecjalnie zadowolony jestem z takiego rozwiazania.... Cytuj
Devil 3 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Ma ktoś jeszcze zwykłego DS'a? Wszystko na allegro jest do lite, a ja chce znaleźć jakiś pokrowiec do mojego DS'a... Jak ktoś zna jakiś sklep to prosze o zarzucenie linkiem z góry thx Cytuj
Ana 0 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 (edytowane) Znany wszystkim ROBSON ma całkiem fajny wybór Devilek linki poszly na GG Edytowane 5 kwietnia 2008 przez Ana Cytuj
Des 0 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Ma ktoś jeszcze zwykłego DS'a? Ja JESZCZE mam classica. Jednak coś mi sie zdaje, że długo już nie pociągnie i trzeba pójść z duchem czasu, kupując Lite... Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Ma ktoś jeszcze zwykłego DS'a? Wszystko na allegro jest do lite, a ja chce znaleźć jakiś pokrowiec do mojego DS'a... Jak ktoś zna jakiś sklep to prosze o zarzucenie linkiem z góry thx Ja mam Classica, pokrowce można dostać w Świat-Gier jeszcze. Ja z tamtąd mam. Cytuj
Devil 3 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 (edytowane) Ma ktoś jeszcze zwykłego DS'a? Wszystko na allegro jest do lite, a ja chce znaleźć jakiś pokrowiec do mojego DS'a... Jak ktoś zna jakiś sklep to prosze o zarzucenie linkiem z góry thx Ja mam Classica, pokrowce można dostać w Świat-Gier jeszcze. Ja z tamtąd mam. możesz zarzucić linkiem? Bo nawet ciocia googole nic nie wie o takim sklepie sry, już mam. Wystarczyło dopisać jeszcze kilka hasełek. Edytowane 7 kwietnia 2008 przez Devil Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Jak mieszkasz w Warszawie, to na giełdzie komputerowej tanio można dostać. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 ja posiadam niebieskiego classica i jest cacy, brakuje jednak akcesorii Cytuj
Ana 0 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 (edytowane) Doszły dziś folie ochronne Hori. Nakleiłam chciałam pograć i... ekranik w ogóle nie reagował. Odkleiłam, przetarłam, znowu nakleiłam i dalej nic. Po paru próbach folie wylądowały w koszu na śmieci. Ekranik w sumie mam w bardzo dobrym stanie. Miał ktoś kiedyś taki problem? Edit: Folie zamawiałam w sklepie Robson Edytowane 9 kwietnia 2008 przez Ana Cytuj
ashka 219 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Rekalibrowałaś ekran po nałożeniu folii? Przez długi czas moja konsola żyła z tymi foliami z Robsona i ekran działał normalnie. Folii trza było nie wywalać, może by się jeszcze przydały.... Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Mam problem z wybraniem odpowiedniego etui dla mojego classica, który z tych polecalibyście mi najbardziej ? Oto one: etui 1 etui 2 etui 3 etui 4 Dodam, że od jedynki w górę idą również ceny. Cytuj
svonston 0 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 (edytowane) Wszystkie wyglądają czerstwo, a za cenę ~22 zł polecić mogę jedynie to: http://allegro.pl/item413756988_czarny_pok...y_na_suwak.html Jeżeli masz kasę i możliwość sprowadzenia, to bierz to: http://www.play-asia.com/paOS-13-71-b6-77-...2b5n-43-8s.html Sam korzystałem z tego pokrowca, w prawdzie jest dedykowany do Lajta, aczkolwiek Classic powinien się tam zamieścić. Pamiętam, że było wystarczająco dużo miejsca w środku. Świetnie chronił, wyglądał super, było miejsce na gry. Poszukaj jakiś recenzji w necie tego pokrowca, powinny być zdjęcia, to zobaczysz, czy wystarczy miejsca. Znalazłem preview: http://www.cheapassgamer.com/forums/showthread.php?t=97295. Pamiętam, że był w miarę miękki i rozciągliwy, także Classic powinien dać się tam upchnąć. Edytowane 18 sierpnia 2008 przez svonston Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi