Square 8 706 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Aktualnie House M.D., Grey's Anatomy i Las Vegas. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Pierwszy sezon był strasznie zamulający, kompletnie mi nie podszedł i długo się z nim męczyłem. Za to serial zaczął mi się podobać właśnie od drugiego sezonu, w momencie kiedy do akcji wkroczyły zjawiska paranormalne. Teraz łykam po kilka odcinków dziennie. To wiele mowi o Twoim guście;] 1 sezon geniusz, a drugi sezon to popłuczyny po pierwszym i żerowanie na sukcesie poprzednich odcinków. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Prison Break 1 i 3 sezon dla mnie najlepsze. 4 tragedia , 2 można spokojnie oglądać. Podobał mi się również pierwszy ( reszty nie oglądałem) sezon serialu "Herosi". Aktualnie oglądam regularnie serial "Pacyfik" , niezły chociaż rewelacji nie ma. Moim zdaniem lepszy niż "Kompania Braci". Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Na chwilę obecną oglądam : Dr. House, Heroes (z przerwami), Dexter, Dr. Who ( bieżące jak i nadrabiam 10 doktora) i Pacific. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 To wiele mowi o Twoim guście;] 1 sezon geniusz, a drugi sezon to popłuczyny po pierwszym i żerowanie na sukcesie poprzednich odcinków. Co dokładnie mówi o moim guście? I co ważniejsze, gdzie Ty tam widzisz geniusz? W którym momencie? Bo wiesz, zawsze możliwe, że akurat ten geniusz przespałem (co zdarzało się dość często przy oglądaniu pierwszego sezonu). Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Kazuo pokaż mi drugi tak tajemniczy serial, z tak surowym i świetnym klimatem. Ręka mistrza Lyncha spoczywa nad tym serialem(1 sezon) to to widać od początku do końca(abstrakcyjne postacie, wydarzenia). Zadam Ci pytanie ap ropo gustu. Czy film(serial) składający się z 85% z dialogów będzie Cię nudził(nawet gdy te dialogi są dobre)? Skoro tak, polecam "Zmierzch Tytanów" , "Piłem 7" itp Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 A Ty mi pokaż drugie takie 7 odcinków, w których praktycznie nic się nie dzieje (ósmy pominąłem, bo tam przynajmniej się rozkręca). Świetny klimat, dobre dialogi? Zapewne, ale dla mnie to i tak nie ratuje tego sezonu, który fabularnie siedzi gdzieś między kolejną tajemniczą opowieścią Lyncha , a...Klanem. No sorry, ale motyw zabójstwa Laury jest tutaj wyraźnie często strącany na drugi plan przez problemy miejscowych ludzi, które to szczerze mówiąc są równie ciekawe co rozterki miłosne Igora z Na Wspólnej (vide wątek kolesia romansującego na boku z kelnerką z pobliskiego pubu). Prawda jest taka, że serial rusza się dopiero od drugiego seoznu. Wtedy dopiero wchodzą naprawdę ciekawe postacie, atmosfera gęstnieje, a śledztwo nabiera tempa. Z początku nawet pomyślałem, że robicie sobie ze mnie jaja pisząc, że 1 sezon bardziej Wam się podobał. Ale nie, Wy naprawdę tak myślicie. Olaboga. 1 Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 U mnie seriale jak w kalejdoskopie się zmieniają ale jeden zawsze pozostanie na I miejscu. Numero uno, bezkonkurencyjny, the best, nie do znudzenia: 1. Rodzina Soprano Dokładnie. Soprano to absolutne mistrzostwo świata. A ostatnio wciągnął mnie True Blood - zdecydowanie nie dla wszystkich, ale ma w sobie coś, co mnie uwiodło. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Z początku nawet pomyślałem, że robicie sobie ze mnie jaja pisząc, że 1 sezon bardziej Wam się podobał. Ale nie, Wy naprawdę tak myślicie. Olaboga. Z początku to myśleliśmy, że robisz sobie jaja, ale potem poznaliśmy cie troche lepiej:) Nie wiem po co się tłumaczyłeś i napisałeś rozprawkę maturalną o tym pierwszym sezonie, ale niestety nikt sie z tobą w życiu nie zgodzi. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Szkoda. True Blood niezły, taki Zmierzch dla normalnych ludzi. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Powiedzcie mi, nie wiem co ściągnać, ostatnio jestem nie na fali z tymi serialami. Co nowego wyszło godnego polecenia ? Zaznaczam, że uwielbiam klimaty LOST'a, Dextera, ewentualnie humor z ''jak poznałem waszą matkę'' ; PP Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Najlepsze obecnie emitowane seriale to "Breaking Bad", "Treme", "Mad Men", "Sons of Anarchy" i "Chuck". To znaczy, z tych co znam. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 Archer - jedna z najlepszych komedii ostatnich kilku lat. Zdecydowanie nie dla każdego, ale jak komuś podobało się Frisky Dingo (poprzednia seria Adama Reeda), to śmiało polecam, bo Archer ją przerasta pod każdym względem. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 (edytowane) Yeeeee http://www.youtube.com/watch?v=8XPoqjpAqbA Edytowane 16 maja 2010 przez gekon Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Z zagranicznych to House M.D i Bones A z polskich to pitbull, pierwsza miłość xd xd Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 dexter, wire, oz, breaking bad lubie pytanie, co jeszcze polubie? Cytuj
_nes 0 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 sopranos, six feet under, boardwalk empire, deadwood? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 (edytowane) sopranos nie pasuja mi klimaty, six feet under probowalem, bezskutecznie, boardwalk empire pierwsze slysze, sprawdze, a deadwood nie zachwycil mnie pierwszym odcinkiem, ale dzieki za przypomnienie, to na pewno sprawdze ponownie. A to ten scorsese, nie moje klimaty, rzygam ta epoka. Edytowane 4 października 2010 przez caps_LOCK_masta Cytuj
Ore 188 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 dexter, wire, oz, breaking bad lubie pytanie, co jeszcze polubie? The Shield podobno jest wypaśne. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 (edytowane) jest, czekam na inne propozycje Edytowane 4 października 2010 przez caps_LOCK_masta Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 milan a ogladales the shield? the shield > the wire Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 zgadzam sie sciagam 30 giga duckmanów, szkoda ze nadal nie ma napisów nawet po angielsku famili gaye i inne southy wymiekaja Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 the shield > the wire dobre prowo, prawie się nabrałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi