Skocz do zawartości

Ulubione seriale TV

Featured Replies

Opublikowano

tej, ale idz sobie, nie ten temat.

• Odpowiedzi 354
  • Wyświetleń 72,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moje top 3 to: 1.Teoria Wielkiego Podrywu 2.Rodzinka.pl 3.Świat według Kiepskich

• Ken Marinaris
    Ken Marinaris

A ja ostatnio oglądałem Person of Interest i w gruncie rzeczy od dawna już żaden serial mnie tak nie wciągnął. Polecam, polecam.

• Jak dla mnie expanse to właśnie taki got (i to bardziej poziom sezonów 7&8, niż tych wcześniejszych), tylko, że w kosmosie i z ufokami.  Trochę nie rozumiem ekscytacji tym serialem - ani aktorsko,

Opublikowano

moim ulubionym serialem TV jest serial 24 godziny. wszyscy się ze mnie śmieją z tego powodu, ale co poradzę?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

nigdy nie wlacze nic z kieferem.

Opublikowano

będzie w nowym von trierze, ciekawe czy pokaże kutasa.

Opublikowano

the shield > the wire

dobre prowo, prawie się nabrałem

the shield ma lepsze zakonczenie

Opublikowano

the shield > the wire

dobre prowo, prawie się nabrałem

the shield ma lepsze zakonczenie

the wire ma lepsze wszystko

Opublikowano

zgadzam się

Opublikowano

nie zgadzam się. 24 godziny mają cycki elishy cuthert co ostatecznie decyduje o ich prymacie nad resztą seriali TV. w drugim sezonie nawet sutki prześwitują przez jej mokrą bluzkę!

Opublikowano

Boardwalk Empire

3 epy wystarczyły (w zasadzie to nawet I odcinek) żebym zwariował.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Chcę nadrobić dwa potężne braki serialowe mianowicie: The Wire i Oz.

Krótkie pytania: który lepszy, który lepiej najpierw obejrzeć?

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Zdecydowanie The Wire chociaż Oz również jest gruby.

Opublikowano

zaczaelem ogladac Mad Men. No, moze nie zaczalem bo jestem na osmym odcinkim. Doskonala rzecz, przepieknie nakrecona. Kolory, kostiumy, zdjecia. Moc. Jak tak dalej pójdzie to AMC bedzie, przynajmniej dla mnie, drugim HBO. Z cenzura :turned:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam ochote na lekki serial. z opisu podoba mi sie the fringe i supernatural. co lepsze?

Opublikowano

Supernatural. Zdecydowanie

Rockowy klimacik, demony, zayebisty humor. Fringe jest czasami...dziwne i niekoniecznie lekkie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

zaczaelem ogladac Mad Men. No, moze nie zaczalem bo jestem na osmym odcinkim. Doskonala rzecz, przepieknie nakrecona. Kolory, kostiumy, zdjecia. Moc. Jak tak dalej pójdzie to AMC bedzie, przynajmniej dla mnie, drugim HBO. Z cenzura :turned:

to samo, tyle, ze dwa odcinki lewo oblukałem

ps: peggy moglaby byc choc troszke lepsza :S

Opublikowano

po 4 sezonach Mad Mena ocena moze byc tylko jedna - 10:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

z opisu nie zacheca mnie ten serial, pytanie, ile odcinków trzeba obejrzec zeby w to wsiaknac? pytanie do snejka

Opublikowano

no właśnie to zalezy czy zarys fabuly Cie interesuje czy nie. Choć w sumie to tez nie to, bo ja do tematyki mam stosunek raczej obojętny:) Kiedy odpalałem pierwszy odcinek to wiedziałem tylko tyle, ze jest to serial o specach od reklamy z lat 60tych. I wśród nich jest Mega Mózg od reklamy Don. I ma rożne przygody:) oglądało sie rewelacyjnie, bo serial ma zarąbiste dialogi, aktorstwo, nakręcony jest pięknie, wszyscy jarają i pija:) a potem nie wiadomo kiedy, serial nagle wciaga i oglada sie juz odcinek po odcinku. Niby 'nic sie nie dzieje' a ciężko się oderwać.

Spróbuj. Najwyżej odstawisz jak ja odstawiłem House'a 0/10 :turned:

ogqozo skrobnął recke na blogu

Opublikowano

Ja obejrzałem 8 odcinkow i odpadlem. Czy jakbym obejrzał 9 to by mi sie spodobało?

Pytanie do oggozo

Opublikowano

no właśnie to zalezy czy zarys fabuly Cie interesuje czy nie. Choć w sumie to tez nie to, bo ja do tematyki mam stosunek raczej obojętny:) Kiedy odpalałem pierwszy odcinek to wiedziałem tylko tyle, ze jest to serial o specach od reklamy z lat 60tych. I wśród nich jest Mega Mózg od reklamy Don. I ma rożne przygody:) oglądało sie rewelacyjnie, bo serial ma zarąbiste dialogi, aktorstwo, nakręcony jest pięknie, wszyscy jarają i pija:) a potem nie wiadomo kiedy, serial nagle wciaga i oglada sie juz odcinek po odcinku. Niby 'nic sie nie dzieje' a ciężko się oderwać.

Spróbuj. Najwyżej odstawisz jak ja odstawiłem House'a 0/10 :turned:

ogqozo skrobnął recke na blogu

Nic dodać, nic ujać.

Opublikowano

Ech. <powstrzymuje się>

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Musze dodac do Listy 10th kingdom.

Prze sympatyczny mini serial, wciagajacy i z super klimatem. Wolf ftw !

Kiedy juz pare odcinkow widzialem, a teraz mi sie przypomnialo, i obejzalem w 3 noce.