Opublikowano 4 października 201014 l moim ulubionym serialem TV jest serial 24 godziny. wszyscy się ze mnie śmieją z tego powodu, ale co poradzę? Edytowane 4 października 201014 l przez tk___tk
Opublikowano 4 października 201014 l the shield > the wire dobre prowo, prawie się nabrałem the shield ma lepsze zakonczenie
Opublikowano 5 października 201014 l the shield > the wire dobre prowo, prawie się nabrałem the shield ma lepsze zakonczenie the wire ma lepsze wszystko
Opublikowano 5 października 201014 l nie zgadzam się. 24 godziny mają cycki elishy cuthert co ostatecznie decyduje o ich prymacie nad resztą seriali TV. w drugim sezonie nawet sutki prześwitują przez jej mokrą bluzkę!
Opublikowano 12 października 201014 l Boardwalk Empire 3 epy wystarczyły (w zasadzie to nawet I odcinek) żebym zwariował.
Opublikowano 10 listopada 201014 l Chcę nadrobić dwa potężne braki serialowe mianowicie: The Wire i Oz. Krótkie pytania: który lepszy, który lepiej najpierw obejrzeć? Edytowane 10 listopada 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 17 listopada 201014 l zaczaelem ogladac Mad Men. No, moze nie zaczalem bo jestem na osmym odcinkim. Doskonala rzecz, przepieknie nakrecona. Kolory, kostiumy, zdjecia. Moc. Jak tak dalej pójdzie to AMC bedzie, przynajmniej dla mnie, drugim HBO. Z cenzura
Opublikowano 1 grudnia 201014 l mam ochote na lekki serial. z opisu podoba mi sie the fringe i supernatural. co lepsze?
Opublikowano 1 grudnia 201014 l Supernatural. Zdecydowanie Rockowy klimacik, demony, zayebisty humor. Fringe jest czasami...dziwne i niekoniecznie lekkie
Opublikowano 3 stycznia 201114 l zaczaelem ogladac Mad Men. No, moze nie zaczalem bo jestem na osmym odcinkim. Doskonala rzecz, przepieknie nakrecona. Kolory, kostiumy, zdjecia. Moc. Jak tak dalej pójdzie to AMC bedzie, przynajmniej dla mnie, drugim HBO. Z cenzura to samo, tyle, ze dwa odcinki lewo oblukałem ps: peggy moglaby byc choc troszke lepsza :S
Opublikowano 23 lutego 201114 l z opisu nie zacheca mnie ten serial, pytanie, ile odcinków trzeba obejrzec zeby w to wsiaknac? pytanie do snejka
Opublikowano 23 lutego 201114 l no właśnie to zalezy czy zarys fabuly Cie interesuje czy nie. Choć w sumie to tez nie to, bo ja do tematyki mam stosunek raczej obojętny:) Kiedy odpalałem pierwszy odcinek to wiedziałem tylko tyle, ze jest to serial o specach od reklamy z lat 60tych. I wśród nich jest Mega Mózg od reklamy Don. I ma rożne przygody:) oglądało sie rewelacyjnie, bo serial ma zarąbiste dialogi, aktorstwo, nakręcony jest pięknie, wszyscy jarają i pija:) a potem nie wiadomo kiedy, serial nagle wciaga i oglada sie juz odcinek po odcinku. Niby 'nic sie nie dzieje' a ciężko się oderwać. Spróbuj. Najwyżej odstawisz jak ja odstawiłem House'a 0/10 ogqozo skrobnął recke na blogu
Opublikowano 23 lutego 201114 l Ja obejrzałem 8 odcinkow i odpadlem. Czy jakbym obejrzał 9 to by mi sie spodobało? Pytanie do oggozo
Opublikowano 23 lutego 201114 l no właśnie to zalezy czy zarys fabuly Cie interesuje czy nie. Choć w sumie to tez nie to, bo ja do tematyki mam stosunek raczej obojętny:) Kiedy odpalałem pierwszy odcinek to wiedziałem tylko tyle, ze jest to serial o specach od reklamy z lat 60tych. I wśród nich jest Mega Mózg od reklamy Don. I ma rożne przygody:) oglądało sie rewelacyjnie, bo serial ma zarąbiste dialogi, aktorstwo, nakręcony jest pięknie, wszyscy jarają i pija:) a potem nie wiadomo kiedy, serial nagle wciaga i oglada sie juz odcinek po odcinku. Niby 'nic sie nie dzieje' a ciężko się oderwać. Spróbuj. Najwyżej odstawisz jak ja odstawiłem House'a 0/10 ogqozo skrobnął recke na blogu Nic dodać, nic ujać.
Opublikowano 18 marca 201114 l Musze dodac do Listy 10th kingdom. Prze sympatyczny mini serial, wciagajacy i z super klimatem. Wolf ftw ! Kiedy juz pare odcinkow widzialem, a teraz mi sie przypomnialo, i obejzalem w 3 noce.