drozdu7 2 872 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Pany dawno w tym nie siedziałem, więc jaka dziś najlepsza stronka z torrentami i jaki program? Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Z darmowych to ta co pare postów wcześniej napisałem, co do programów to uzywam qBittorrent i jest git Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego 22 minuty temu, Shen napisał: nic takiego nie ma u mnie miejsca, uzywam magnet linków Jak będę w domu, to spróbuję przez inną przeglądarkę. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Teraz, Masorz napisał: Jak będę w domu, to spróbuję przez inną przeglądarkę. firefox z ublockiem u mnie, zadnych reklam i popupów na stronce Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 112 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Czy "Halo" będzie - jak tytuł wątku na forum wskazuje - moim ,,ulubionym serialem TV" z ostatnich lat? Bardziej tak niż nie... Hype jest... i to niemały. A o "Halo" nieco szerzej dowiedziałem się przypadkiem, gdy zerkałem na świat gier dedykowanych XBoxowi. "Halo" w świecie serialowym, z tego co o tej serii się dowiedziałem, wygląda bardzo, bardzo dobrze i, ż tak to ujmę, bo inaczej skrótowo nie da rady: ,,futurystycznie-wojskowo". Dla mnie to niecodzienna odmiana akcji, elementów wojskowości w fabule, wizualiach etc. i sci-fi. Eksperyment gatunkowy? Skoro nie mogę w to zagrać na Ps5, to... chyba zacznę oglądać "Halo"na streamingu. To będzie dziwne ,,ekstensywne" odczucie: jakbym widział na żywo "Dead Space" w połączeniu z "Mass Effect Andromeda" i tymi filmami z serii z Van Damme'a: Uniwersalny Żołnierz. Nie dość że serial wygląda na odpowiednio i z pasją wizualnie zrealizowany, a nie na odpierdol, to stanowi to - z mojej perspektywy rzecz jasna - nowość na rynku tego rodzaju serialowych treści! Będzie oglądanko! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi