Sqtr78 1 038 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 An idiot abroad Game of Thrones Band of Brothers King of Queens ( zaznaczam ze raz zobaczylem odcinek z polskim dubbingiem w tv i nie polecam, to nie ten sam serial ) i oczywiscie Przystanek Alaska Arabela i latajacy Czestmir Wciagnely mnie pierwsze sezony Housa Dexter, Walking Dead i The Wire Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Obecnie oglądam - Dexter American Horror Story Fringe The Big Bang Theory Battlestar Galactica (od nowa) Continuum Supernatural i jeszcze parę Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Supernatural Fringe Bones Arrow do tego zabrałem się za "Kompanię Braci" i "Pacyfik" (najwyższa pora ) Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Deadwood Dexter Boardwalk Empire Breaking Bad The Walking Dead Game of Thrones Pitbull Zabieram się za The Wire i Miami Vice Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Cholera, finał 2ego sezonu Continuum absolutnie rozwalił, byłem pewien, że wiem co się wydarzy a tu taki zaskok Ludzie lubiący dobre seriale sci-fi muszą koniecznie nadrobić. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Jest info nt. trzeciego sezonu? P.S: Ogólnie Kanadyjczyki zaczynają dobre seriale robić. Continuum, kanadyjska dywizja FX się za Bridge'a wzięła i też nieźle to się ogląda... Fiu, fiu. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Homer- nie zaczynają, oni takie robią od wielu lat, szczególnie saj-faj. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Opublikowano 6 sierpnia 2013 To też pokazuje, że przy relatywnie niskim budżecie, ale świetnych pomysłach i nie traktowaniu widzów jak debili można osiągnąć sukces. Ja jestem bardzo zadowolony z Continuum i liczę na jeszcze bardziej pokręconą fabułę w 3. sezonie. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Homer- nie zaczynają, oni takie robią od wielu lat, szczególnie saj-faj. Tak? To podaj jeszcze jakieś tytuły, bo mi się ich seriale podobają. Jeśli ktoś jeszcze jakimś cudem nie obejrzał brytyjskiego The Fall, polecam. Brytyjski serial, akcja, podobnie jak akcja pewnego sezonu w SoA, dzieje się w Belfaście, majstersztyk jeśli chodzi o fabułę a główny zły miażdży. No i gra SCULLY z X Files. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Jak The Fall, to polecam obejrzeć Broadchurch też. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) 1. shield - najlepszy, ale przez pewne sceny i przywiązanie nie potrafię leciec z nim drugi raz, to chyba milosc 2. pitbull - kunszt i mistrzostwo, kopalnia cytatów i sceny które łapia za serducho, odcinek z Szymonkiem i scena ataku Gebelsa na matke to najlepsza scena w polskiej kinematografii 3. oz - łyknąłem juz 3 razy, pomimo mroku musiałem wejść w świat emerald city, dla Adebisiego przede wszystkim. 4. the wire - może jak łykne drugi raz to podskoczy, ale nie sądze 5. deadwood - gdyby nie Skyler z BB powiedziałbym że serial idealny, ale niestety cały wątek szeryfa i tego blondpotfora zostawia dużą skazę na serialu. nie dyskutujmy Edytowane 8 sierpnia 2013 przez _Milan_ Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 Ulubione seriale: 1. Zagubieni 2. Fargo 3. Czysta krew Obecnie oglądam: 1. True Detective 2. Gra o Tron 3. American Horror Story (pierwsze serie) 4. Pozostawieni 5. Gorejący krzew (mini-serial Agnieszki Holland) 6.The Walking Dead 7. Pakt 8. Miodowe lata (tak dla luzu) 9. Penny Dreadful (Dom grozy) 10. The Knick 11. Banshee Więc w przerwach między obowiązkami, a graniem mam co oglądać. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 ten top 3 to dla beki tak? Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 To jest jedyna możliwość. Ostatnio widziałem scenę otwierającą sezon drugi Lostów i na chwilę magia powróciła, ale potem sobie przypomniałem co zrobili z tym serialem w 6ym sezonie Natomiast True Blood miało świetne w sumie ze 3 sezony, a reszta to średniactwo ze wskazaniem na słaby ostatni sezon z tragicznym finałem. Cytuj
Sig 395 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 (edytowane) True detective, the knick 2 sezon dexa, potem długo nic no i może sezon 2 fargo. Potem taka masówka już house of cards gra o tron xD. W ogóle biedaki znacie The knick ? bo nawet tematu o tym serialu nie widzę. Edytowane 7 lutego 2016 przez Sig Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Widać że nic nie oglądałeś. http://www.psxextreme.info/topic/107360-the-knick/page-6 Cytuj
Sig 395 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 (edytowane) to podaj coś dobrego? bo akurat kończe mr robot i nie wiem co dalej. Tylko bez tej marvelowskiej chu.jozy :E Edytowane 7 lutego 2016 przez Sig Cytuj
Sig 395 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 (edytowane) widziałem, chociaż teraz źle zniósł próbę czasu. Dahaka nie pi.erdol bo pewnie oglądając go 1 raz obsrałeś się na zielono z wrażenia. Edytowane 7 lutego 2016 przez Sig Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Było okej, ale no bez przesady, żeby stawiać to obok 1 sezonu TD, czy wyżej niż Fargo. Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 (edytowane) to podaj coś dobrego? bo akurat kończe mr robot i nie wiem co dalej. Tylko bez tej marvelowskiej chu.jozy :ENa szybko: Six feet Under, The Wire, The Sopranos, The Shield, Oz Edytowane 8 lutego 2016 przez sprite 2 Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 28 lipca 2018 Opublikowano 28 lipca 2018 A ja ostatnio oglądałem Person of Interest i w gruncie rzeczy od dawna już żaden serial mnie tak nie wciągnął. Polecam, polecam. 3 Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 28 lipca 2018 Opublikowano 28 lipca 2018 Jak najbardziej. PoI to jeden z nielicznych seriali trzymających w napięciu od początku aż do końca. No i każdy kolejny sezon lepszy od poprzedniego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi