sprite 1 784 Opublikowano 28 lipca 2018 Opublikowano 28 lipca 2018 (edytowane) @Ken Marinaris Tutaj masz temacik o tym sztosie Edytowane 28 lipca 2018 przez sprite 1 Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 28 lipca 2018 Opublikowano 28 lipca 2018 Persona uwielbiam, w tamtym roku oglądałem ponownie i jest moc. Dobry jest motyw z Spoiler PS3 w pewnym momencie Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Gdzie szukać tego serialu? Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 52 minuty temu, Bjały napisał: Gdzie szukać tego serialu? Tylko wypożyczalnie. Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 13 maja 2019 Opublikowano 13 maja 2019 Skończyłem własnie ogladać Expanse... i w(pipi)iony jestem ze tak dobry serial umiera i musi być ratowany fanowską petycją a w szroty jak GOT pakuje się miliony dolarów... Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 maja 2019 Opublikowano 14 maja 2019 21 godzin temu, Canaris napisał: Skończyłem własnie ogladać Expanse... i w(pipi)iony jestem ze tak dobry serial umiera i musi być ratowany fanowską petycją a w szroty jak GOT pakuje się miliony dolarów... ale już amazon robi nowy sezon więc spokojnie Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 maja 2019 Opublikowano 14 maja 2019 Jak dla mnie expanse to właśnie taki got (i to bardziej poziom sezonów 7&8, niż tych wcześniejszych), tylko, że w kosmosie i z ufokami. Trochę nie rozumiem ekscytacji tym serialem - ani aktorsko, ani scenariuszowo (te dialogi ) nie stoi na wysokim poziomie, jedynie (czasami) oprawa audiowizualna daje radę. No chyba, że popularności tego serialu wynika, że z 'braku laku dobry kit' (bo jakoś nie kojarzę innej space opery). 2 1 Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 14 maja 2019 Opublikowano 14 maja 2019 7 godzin temu, MBeniek napisał: ani aktorsko, ani scenariuszowo (te dialogi A co niby jest z tym nie tak ? W sumie tylko Holden taki troche jakby wiecznie zaćpany był ale reszta paluszki lizac szczególnie Drummer, Ashford i Amos - zmiana bardzo na plus w porównaniu z ksiązką. 7 godzin temu, MBeniek napisał: wynika, że z 'braku laku dobry kit' (bo jakoś nie kojarzę innej space opery). Nowych faktycznie nie ma. A popularność wynika z tego ze to dobry serial w bardzo zaniedbywanych klimatach ( wczesne hard sf ). 9 godzin temu, blantman napisał: ale już amazon robi nowy sezon więc spokojnie No wiem wiem. Ale mimo wszystko w(pipi)ia to. Poza tym mam uraz do seriali sf kasowanych bez powodu i ciągnie sie to od dobrych 20 lat, od momentu kiedy wywalili na śmietnik "Space Above and Beyond" w najciekawszym momencie( ale ja kochałem ten serial ). Cytuj
krowek 0 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 Mi się najlepiej ogląda wszystko co związane ze sztuczną inteligencją: - Humans (2015-2019) - Westworld i oczywiście filmy Ex Machina (2015) oraz Transcendencja (2014). Znacie coś podobnego godnego uwagi? Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 8 października 2019 Opublikowano 8 października 2019 'Almost Human', tylko uyebali po pierwszym sezonie. Do tego oczywiście 'Person Of Interest'. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 12 stycznia 2020 Opublikowano 12 stycznia 2020 Ranking metacritic z ostatnich 9 lat: https://www.ppe.pl/news/141280/breaking-bad-najlepszym-serialem-dekady-wedlug-uzytkownikow-metacritic.html 1.Breaking Bad 2.Game of Thrones 3.The Leftovers 4.Twin Peaks: The Return 5.BoJack Horseman 6.Mr. Robot 7.Mad Men 8.Parks and Recreation 9.The Americans 10.True Detective Nie widziałem tylko jednego serialu z tej listy 1 Cytuj
Manor 645 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 Chyba najlepszy serial, albo jeden z lepszych które obejrzałem na przełomie roku: Fleabag. Brytyjski, na Amazon Prime, 2 sezony po 6 odcinków, każdy odcinek po 25 minut. Może w jeden dzień łyknąć. Absolutnie fenomenalna gra aktorska głównej bohaterki (i równie mistrzowski scenariusz tej samej Pani), nie dziwie się że zdobył Złotego Globa. O wielkości tego dzieła świadczy to, że Olivia Colman gra tu tylko drugoplanową rolę, i że twórczyni serialu otwarcie powiedziała że to już koniec, bo chce pozostawić ten serial taką zamkniętą i niedopowiedzianą historią, a według mnie to ma potencjał na co najmniej 5 kolejnych sezonów. Tym bardziej szacunek za decyzję. 2 Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 24 stycznia 2020 Opublikowano 24 stycznia 2020 Nie mógłbym się bardziej zgodzić. Prawdziwa perełka wśród nowych seriali i ogólnie wśród komediowych. Cytuj
MEVEK 3 462 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 Ja tam za bardzo nie przepadam za serialami. Wiele obejrzalem, jak dotad, ale perelki mam tylko 2 na ten moment: - Breaking Bad, - Chernobyl. Teraz z zonka ogladamy sobie " The Gueen's Gambit " i przyznam, ze wypada swietnie. A ruska gra polaczek Polecam. Cytuj
Paolo de Vesir 9 104 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 Queen's Gambit ruda Anya Taylor Joy Polak grający ruskiego? STANDARD Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: ruda Anya Taylor Joy Młoda furiosa? Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 Akurat Anya ma dla mnie ten plus, że w każdym wyglądzie jest No może prócz tej fryzury w Queen's Gambit co dali jej perukę robioną za pomocą durszlaka. Ale tak to miodzio panna i śmiga legancko po hiszpańsku co jest mega fajne bo uwielbiam ten język. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Jestem na 3im sezonie Parks & Recreations. Poczatek byl trudny, przebilem sie przez 1szy sezon. Leslie mnie denerwuje od samego poczatku, ale teraz jest wiecej Aubrey Plazy, ktora z jakiegos dziwnego powodu uwielbiam (najgorszy szajs moglbym obejrzec jesli Plaza w nim wystapi) no i jest jeszcze jeden kolo, ktory dla mnie powinien byc glownym bohaterem - Yebany Ron Swanson. Absolutny geniusz. „I command you to do nothing”. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Trzeci i piąty to moje ulubione sezony Parków Muszę rewatch paru odcinków chyba zrobić. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Robiłem rewatch niedawno bo chciałem pokazać dziewczynie. Ona zachwycona. Za 1szym razem mi nie podeszło ale przy rewatchu 1szy sezon ogląda się wybornie gdy zna się już bohaterów. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Opublikowano 28 sierpnia 2021 A tak w ogóle to: https://www.nme.com/news/music/parks-and-recreation-mouse-rat-the-awesome-album-3030080 1 Cytuj
Gość MarvelozaGrzybozaApoptoza Opublikowano 13 września 2021 Opublikowano 13 września 2021 "Dark Matter" od niezrównanego SyFy Channel. Jestem na watchingu finału pierwszego sezonu; dosłownie został mi jeden epizod do końca serii, potem to już drugi i trzeci sezon. Mimo niskiego budżetu, który wcale tej produkcji nie przeszkadza (jedynie kuleje lekko montaż i efekty wizualne), twórcy "Dark Matter" wyszli z tym dziełem obronną ręką. Soczyste: 8/10 - tak ocenię ostatecznie pierwszy sezon; finał sezonu przede mną, ale jego wydźwięk nie zmieni oceny "Dark Matter" po tym sezonie. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 15 września 2021 Opublikowano 15 września 2021 Dla mnie to za całość było 5/10. Ale obejrzałem całość, gdzieś tam była ukryta atrakcyjność w tym serialu. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 17 września 2021 Opublikowano 17 września 2021 (edytowane) Właśnie jestem po zakończeniu ostatniego sezonu The Office i przeżywam osobisty dramat... Jezu, jakie to były wspaniałe dwa miesiące... Edytowane 17 września 2021 przez ginn 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi