Opublikowano 27 czerwca 200816 l Sorki, że odkopuję temat, ale mam pytanie, czy za ukończenie Missions są jakieś bonusy? Np. na 3 gwiazdki wszystkie zadania? Aha i są jakieś jeszcze bonusy jak się przejdzie Grand Prix wszystkie na 1/2/3 gwiazdki, bo za samo ukończenie odblokowywują się postacie. Ktoś chętny na WFC Match ? Jeśli tak to pisać na GG: 6222422
Opublikowano 23 września 200816 l Rzucilem sie na Mario Kart zwabiony siwetnymi ocenami i recenzjami i.. zawiodłem sie. Co prawda odpalilem jedynie kilka wyscigow, ale odnioslem wrazenie strasznie slabego poczucia dynamiki.. Niby ten Marian popylal szybko i przescigal kolejnych oponentow ale z drugiej zupelnie nie czulem tej szybkosci.. Tak na pierwszy rzut oka zapowiada sie to samo co w Crash Team Racing tylko z innymi trasami, postaciami i power-upami.
Opublikowano 23 września 200816 l Tak na pierwszy rzut oka zapowiada sie to samo co w Crash Team Racing tylko z innymi trasami, postaciami i power-upami. Dziwne, żeby tak nie wyglądało, skoro CTR to zrzynka z Mario Karta.
Opublikowano 23 września 200816 l Osobiscie klimat, trasy, postacie i wszystko inne podpasowalo mi bardziej w CTR. Kwestia gustu.
Opublikowano 23 września 200816 l Nie mówię, że gorsze. Mówię, że zrzynka, więc nie dziwota, że przypomina.
Opublikowano 20 listopada 200816 l Dopiero teraz mam okazję pograć w Mario Kart DS i muszę przyznać, że zabawa jest przednia . Nawet teraz, te 3 lata po premierze co tylko pokazuje, że takie gry się nie starzeją . Już w Single'u gra się przyjemnie, ale gdy dziś odpaliłem online, zasiedziałem się jakieś dwie godziny, choć miałem włączyć tylko na chwilę . Oczywiście sporo tu też zależy od przypadku, ale ogólnie na razie "cienki bolek" jestem bo udało mi się wygrać jak na razie dopiero kilka wyścigów . Panowie, może jakaś ustawka w weekend ? Chętnie pograłbym z ekipą z forum, ale nie wiem czy ktoś tu jeszcze w tego Mario Karta gra . Są jacyś chętni?
Opublikowano 24 grudnia 200816 l tez moge sprobowac chociaz dopiero od wczoraj gram w mk jakos nie moglem sie dlugo przekonac do tego ;p
Opublikowano 17 marca 201114 l DS-a kupiłem właśnie Mario Kart. Gra jest... ok. Potrafi być emocjonująca, a 150 cc to ja nigdy nie przejdę :F Może taki żem lamer. Polecam, ale szału nie ma. Chciałbym pograć po sieci, ale coś mi nie wychodzi z routerem. Niby wszystko pdłączam, a tu dupa. Może nie ustawiłem Access pointa czy cuś - nawet nie wiem jak, gdyż nie mam kompa.
Opublikowano 24 marca 201114 l Sprawdziłeś, czy masz zabezpieczoną sieć? Przy nazwie każdej sieci którą wyłapujesz DSem, jest kłódka. Ważne jakiego jest koloru. Jeśli zielona to możesz grać, czerwona musisz wpisać hasło do tej sieci, a szara oznacza musisz zdjąć dodatkowe zabezpieczenia sieci, ale w tej sprawie chyba trzeba się kontaktować z dostawcą neta.
Opublikowano 16 lutego 201411 l CYTAT(Aem @ 23 09 2008, 12:19) 1623995[/snapback] Tak na pierwszy rzut oka zapowiada sie to samo co w Crash Team Racing tylko z innymi trasami, postaciami i power-upami. Dziwne, żeby tak nie wyglądało, skoro CTR to zrzynka z Mario Karta. ctr to zrzynka z diddy kong racing
Opublikowano 5 maja 20245 maj Czy to przypomina mi wiele wspomnień, co za niesamowita gra Mario Kart DS, były tam misje, rodzaje mini-gier, których nigdy nie znalazłem w kolejnych Mario Kartach, jakie rozczarowanie. Pamiętam także tryb złapania balonu, który był niesamowity.
Opublikowano 5 maja 20245 maj Czy jesteś botem? Też mi się bardzo podobał Mario Kart DS, grałem nałogowo za czasów DS-a. Może powinienem odkurzyć z powrotem na Miyoo