Skocz do zawartości

Tekken 6 / Bloodline Rebellion

Featured Replies

Opublikowano
Pewnie chodzi o T+3+4,3+4,3+4 aby się włączył a d+3+4 aby się wyłączył ;P

b+3+4 do wejścia i 3+4 do wyjścia (dużo lepsze niż klapnięcie sobie na ziemię).

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 347,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak chcecie sie spinać to idźcie sobie na PW z tego co ja zrozumialem z tytułu i opisu to jest to temat o Tekken 6

• A rozkminil ktos jak dokladnie dziala Ranking System i jaki wplyw na range maja Battle Points nie kumam tego w ogole mam 132 - 41 i nie moge wyjsc z Mastera w DR liczyly sie tylko progi punktowe a tut

• Po pierwsze nie kasowalem zadnych postow poza spamem Komandosa   Po drugie od opini na temat pisma maja swoj odpowiedni dzial i zal mi ze jestescie na tyle glupi ze nie potraficie nawet pisac na tem

Opublikowano

Niii, pewnie cios przed drugim b! był z lekkim opuźnieniem, i wszedł na techtrapa lub innego wakeupa. Może tak czasami to działa. Z resztą hp szybko spadało przy drugim b! tak jakby dmg ratio wróciło na 100%.

btw, świetna muza jest na tym ostatnim levelu : ).

Edytowane przez Liberty666

Opublikowano

nie rozumiem ludzi, którzy nie rozumieją ludzi, którzy narzekają na item move. Przecież to... szkoda słów:(

skoro twórcy chcieli wprowadzić jakąś nowość, to mogli popracować np. nad jakimś sposobem wykorzystania skoków (zauważcie, że w TK skoki są bezużyteczne, nie skacze się w ogóle). Albo rozbudować walkę w parterze. To tylko przykłady, które na pewno byłyby lepiej przyjęte i ciekawsze od kurczaczków, wachlarza czy buta...

do bounda już się przyzwyczaiłem i nawet zmieniam zdanie na jego temat - dzięki niemu walki wyglądają efektownie, bardziej dynamicznie. Ale z dwoma rzeczami się nigdy nie pogodzę - 1. To żre za dużo, 2. Bound na ścianie to też porażka.

W skrajnej sytuacji to wygląda tak:

wybitka (może być 2 hitowa) --> 2/3 ciosy w powietrzu --> 1/2 ciosy zadające bound --> 2 ciosy, które wrzucają na ścianę --> ściana z kolejnym boundem --> jeszcze jakieś dobicie 2 ciosowe

wg tego schematu można policzyć, że taka akcja to ok. 13-14 hitów !!!!!!

czyli będzie jak pisałem wcześniej - dostajesz wybitkę i możesz spokojnie zrobić 2 łyki piwa albo ugryźć chipsa (albo nawet te dwie rzeczy razem).

Opublikowano

ja jakos nie zauwazylem zeby mozna bylo zrobic B! w polu a nastepnie drugie B! na scianie... pokazcie mi video bo nie wierze! o_O

Opublikowano

Bound smierdzi ta gra robi sie za łatwa :(

Opublikowano
to mogli popracować np. nad jakimś sposobem wykorzystania skoków (zauważcie, że w TK skoki są bezużyteczne, nie skacze się w ogóle).

Akurat skoków można używać, gdyż po wylądowaniu można robić cios z WS/FC.

ja jakos nie zauwazylem zeby mozna bylo zrobic B! w polu a nastepnie drugie B! na scianie... pokazcie mi video bo nie wierze! o_O

Młody dał link. A jest pewnie tak jak napisał Liberty.

Opublikowano

To juz raczej namcock cos zwaliło i w pewnych sytuacjach będzie można resetować bounda :(

Opublikowano

pytanie do filmiku od Młodego , czy w ostatniej walce jin vs zafina na poczatku drugiej rundy zafina wyrzuca swinie z ... krocza ? :> :(

Opublikowano

to przeciez patche beda wychodzic...

Opublikowano

Sa mozliwe 2 boundy. Na planszy gdzie jest mozliwosc zrzucenia na nizszy poziom. Robimy bounda, ale nie w miejscu gdzie sie wali podloga, po boundzie znowu jakies ciosy ktore zbaunduja w miejscu rozwalania sie. I wtedy na dole kontynuujemy jugla po 2 boundzie. Jest to na jakims filmiku

Opublikowano

Tekken powinien być dopracowany od początku, a nie, że "a, z(pipi)****my to, ale nie ma problemu, wypuści się patcha i będzie naprawione, a przy okazji stworzymy nowe błędy i gra!". Nie nastawiajmy się tak bardzo na niekorzystne pecetowe trendy.

Opublikowano

Czemu powinien? Przecież nigdy żaden nie był. A jeżeli nie był to i nie będzie. A jeżeli nie będzie, to czemu nie przymknąć oka na niedoskonałości licząc na to że będą one usuwane wraz z uaktualnieniami?

Opublikowano

Wolę liczyć, że będą robić wszystko, aby było ich jak najmniej, niż jakby mieli robić z myślą, że wszystko mogą spierdzielić, bo zawsze można patcha wypuścić. To niebezpiecznie rozleniwia.

Poza tym, już to widzę: na turnieju gramy w Tekken 6.7 Deluxe B :(.

Opublikowano
Poza tym, już to widzę: na turnieju gramy w Tekken 6.7 Deluxe B :(.

I wyobraź sobie że za każdym razem dodają nową postać.

Opublikowano
Sa mozliwe 2 boundy. Na planszy gdzie jest mozliwosc zrzucenia na nizszy poziom. Robimy bounda, ale nie w miejscu gdzie sie wali podloga, po boundzie znowu jakies ciosy ktore zbaunduja w miejscu rozwalania sie. I wtedy na dole kontynuujemy jugla po 2 boundzie. Jest to na jakims filmiku

O tym wiemy, ale spójrz na filmik który został podany wcześniej

Czytajcie poprzednie posty...

Bug Kinga:

http://pl.youtube.com/watch?v=t3WspgB5xCI

Marduk combo video:

http://pl.youtube.com/watch?v=jdYIOnBXN3Y

Opublikowano

nice marduk, ten wall ostatni to sieczka.

Opublikowano

ale rzut ogolnie jest dobry, wbija od przodu na scianke, zawsze jakis bonus..

Opublikowano

Kiedy wypuszcza patcha który będzie naprawiał Jina (czyt. wróci tego z T4 ) ? :(:D

Opublikowano

Mnie osobiście cieszy fakt, że T6 wychodzi na Arcade rok wcześniej niż na PS3 ponieważ w ten sposób na konsolę dostaniemy maxymalnie dopracowaną wersję bez żadnych poważnych bugów :(

Opublikowano
Mnie osobiście cieszy fakt, że T6 wychodzi na Arcade rok wcześniej niż na PS3 ponieważ w ten sposób na konsolę dostaniemy maxymalnie dopracowaną wersję bez żadnych poważnych bugów :(

Daj Nam Boże :bow: , obyśmy takiej doczekali :slinotok:

Opublikowano

O tym wiemy, ale spójrz na filmik który został podany wcześniej

Czytajcie poprzednie posty...

Nie wiem jak wy, ale mi to wyglada na to, ze cios wszedl podczas techrolla a nie podwojny bound.