goggy 0 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 dokładnie, jeśli mam grać w bijatyki czy piłkę pes to wole pada od PS3 krzyżak w ps3 jest bardziej dokładny co od online to różnicy dużej już nie ma tak jak na początku startu PS3, stale coś się rozwija czego przykładem może być tk5, online śmiga bardzo ładnie. Aczkolwiek wszystko zależy tez od tego co mamy w domu, czy jesteśmy hardcorowcami. Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Poczekamy na premiere Tekkena 6 i wtedy sie zweryfikuje, czy da sie grac na padzie od x-boxa tak samo dobrze jak na padzie od PS3. Myślę, że hardcorowi gracze wybiorą pada od PS3 ze wzgledu na jego dokladnosc. Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 podstawowe kierunki lepiej funkcjonuja na PS ale skosy już lepiej wchodzą na X'e Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Poczekamy na premiere Tekkena 6 i wtedy sie zweryfikuje, czy da sie grac na padzie od x-boxa tak samo dobrze jak na padzie od PS3. Myślę, że hardcorowi gracze wybiorą pada od PS3 ze wzgledu na jego dokladnosc. ja mysle ze hardkorowi gracze wybiora HRAPA Cytuj
Młody 0 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 czyli co? hardkorowcy na stickach, a amatorzy i tak się przyzwyczają do pada x360? byzydura i tak spora liczba dobrych graczy gra na padach i krzyżak od duala jest jedynym słusznym. Grałem trochę w VF na iksie i krżyżak jest z dupy i nie chce się przyzwyczajać na siłę, wolę komfort dual shocka w wykonywaniu wszystkich kombinacji. a OnTopic: Jeszcze rok czekania na T6? tragedia Cytuj
CBX 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 hehehłe- Tekken był tylko na konsolach SONY? a pamięta ktoś tytuł "Tekken Advance" ? GameBoyAdvance jest chyba od jakiegoś GińMendo czy coś (jeśli ktoś już to zauważył, to sory, że nie kciało mi się czytać 1000 poprzednich postów) ...ale to to nic nie znaczący pikuś przy T6 na X. W sumie powinno mi to być obojętne, i tak pogram w tę grę na PS3, ale do tej pory Tekken i PlayStation były eeee jednością? :cierpienie: krótki związek przyczynowo-skutkowy: nowa grupa docelowa(właściciele X-ów)--> większa ilość postaci, kustomizacji, pierdół niepotrzebnych w normalnej rozgrywce, by przyciągnąć oko "nowych"--> więcej kontrowersyjnych postaci (Leo, Bob, Alisa, Lars...)--> robienie halo wokół gry--> w końcu Namco nie ogarnie zbalansowania postaci, co jest zdeks najważniejsze swoją drogą ciekawe, na ile przed ogłoszeniem T6 na Xa prowadzone były rozmowy z Microsoftem Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 pewnie microsoft cisnal na tekkena juz od e3 2005 jak sony bodajze go pokazywalo Cytuj
zombi 1 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 (edytowane) zły balans postaci czy też więcej pierdół nikomu nie potrzebnych w normalnej walce to akurat na pewno nie będzie wina xboxowej wersji tylko panów z namco którzy mają jakieś dziwne gusta ale to japonia więc nie ma co się dziwić Edytowane 27 października 2008 przez zombi Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 czyli co? hardkorowcy na stickach, a amatorzy i tak się przyzwyczają do pada x360? byzydura i tak spora liczba dobrych graczy gra na padach i krzyżak od duala jest jedynym słusznym. Grałem trochę w VF na iksie i krżyżak jest z dupy i nie chce się przyzwyczajać na siłę, wolę komfort dual shocka w wykonywaniu wszystkich kombinacji. a OnTopic: Jeszcze rok czekania na T6? tragedia LOL, ja tam wole komfort Sticka sam wyzej napisales ze spora liczba "dobrych graczy" gra na padach imo hardcore elita gra na stickach juz od jakiegos czasu, ale dobrze wiem ze na padzie mozna grac rownie dobrze jak na sticku, stick to wyzyzna komfortu ze tak powiem co do "jedynego slusznego" kzyzaka to nie mamy nawet co dyskutowac z panem playstation addict no i na koniec dla ludzi tak wbijajacych w krzyzak w padzie od xa moge powiedziec , ze chyba niedlugo bedzie nowa wersja pada z poprawionym krzyzakiem (niby do pesa) kiedy sie ukaze? nie wiem, ale narzekajacy maja czas bo tekkenowi sie nie spieszy wogole od kiedy do tej gry dobrego pada potrzeba chyba ze grasz mishima, no ale wtedy stick to chyba must have wracajac do tekkena 6 to jesli nie bedzie buforu na ciosy to online moze nie dac rady, chociaz nie wiadomo dla mie ta gra zawsze byla w tyle za seria VF Cytuj
CIGEN 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 hej to jest temat o tekkenie czy padach i stickach ja chcewm niusy na temat a nie jakies wojny na czym sie lepiej gra kazdy sobie gra na czym mu sie podoba i po co tu sie rozwodzic Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 jeju przepraszam tekken rulez normalne ze tylko na ps3 bedzie sie dalo grac w tekkena :closedeyes: Cytuj
_tomek 2 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Ja dość długo grałem na krzyżaku na PS2, i teraz na PS3 w DR, ale ostatnio staram się przekonać do analogów. Niektóre ciosy wchodzą dużo lepiej, przynajmniej Henrykiem :o X ma lepszą gałkę (wygodniejszą), chociaż trochę chyba mniej dokładną (a może to mnie się tak wydaje), ale krzyżak to fakt faktem, jest gorszy i dużo mniej precyzyjny od PSowego. Ale jak już ktoś napisał, co tam krzyżaki, sticki, X czy PSy, ważne, że gra wychodzi dopiero za rok :< Ale mam nadzieję, że dzięki temu będzie naprawdę dobrze dopracowana. Cytuj
zombi 1 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 nawet jakby wyszla za 10 lat to i tak wątpię w to że będzie naprawdę dobrze dopracowana. to w końcu tekken- gra w której bardziej liczy się postać którą grasz niż twoje rzeczywiste umiejętności Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 jeju przepraszam tekken rulez normalne ze tylko na ps3 bedzie sie dalo grac w tekkena :closedeyes: Ale człowieku po cholerę się dalej wypowiadasz skoro to nie jest temat od tego ? po co jeszcze to dopowiadanie "tekken rulez" ? jeśli macie ochotę porozmawiać na temat D-padów to załóżcie nowy temat a nie zaśmiecacie nowinki teczki 6 Cytuj
szyper 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 "nawet jakby wyszla za 10 lat to i tak wątpię w to że będzie naprawdę dobrze dopracowana. to w końcu tekken- gra w której bardziej liczy się postać którą grasz niż twoje rzeczywiste umiejętności" To dlatego Matt i Devil którzy zmienili swoje postacie na słabsze (Julia > Steve i Feng > Marduk) ciągle wygrywają wszystkie turnieje. Poćwicz Cytuj
zombi 1 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 To dlatego Matt i Devil którzy zmienili swoje postacie na słabsze (Julia > Steve i Feng > Marduk) ciągle wygrywają wszystkie turnieje. Poćwicz że niby Julia jest silniejsza od Steve'a...chyba nie za bardzo Cytuj
perla 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 miło jest wrocic na forum extreme po dluzszej przerwie szkoda tylko ze wchodze na temat t6, a tu pare ostatnich stronek przywdziewa offtopowe barwy... BTW Julia nie jest silniejsza od Stevea... na papierze;) Cytuj
szyper 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 że niby Julia jest silniejsza od Steve'a...chyba nie za bardzo w DRze na pewno, zreszta w t6 pewnie tez. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 jeju przepraszam tekken rulez normalne ze tylko na ps3 bedzie sie dalo grac w tekkena :closedeyes: Ale człowieku po cholerę się dalej wypowiadasz skoro to nie jest temat od tego ? po co jeszcze to dopowiadanie "tekken rulez" ? jeśli macie ochotę porozmawiać na temat D-padów to załóżcie nowy temat a nie zaśmiecacie nowinki teczki 6 a ty co modem jestes? sam zasmiecasz swoimi "uwagami" Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Wroccie do dyskusji na temat T6. Za nastepny offtop poleca warny Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 że niby Julia jest silniejsza od Steve'a...chyba nie za bardzo w DRze na pewno, zreszta w t6 pewnie tez. Racja dla Szypera, Julka jest lepsza od Stiva w DR i w T6 (jak twierdzą gracze już w tą grę doświadczeni "CH 4 rules"). Problem w tym że jest ciężką do opanowania postacią no i to że grając nią podejmuje się gracz dużo większego ryzyka. Cytuj
zombi 1 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 pożyjemy zobaczymy:) do premiery Tekken 6 BR na konsole jeszcze kupa czasu więc może jeszcze co nieco się zmienić Cytuj
Di 839 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 pożyjemy zobaczymy:) do premiery Tekken 6 BR na konsole jeszcze kupa czasu więc może jeszcze co nieco się zmienić Oni mówią o Tekkenie 6, nie o Tekkenie 6: Bloodline Rebellion. Wiadomo, że gry różnią się. Cytuj
janix 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 (edytowane) Wystarczyło, że tylko raz Matt został pokonany przez Bode na turnieju i nagle wszyscy uważają, że Julia jest mocniejsza od Steva? Racja dla Szypera, Julka jest lepsza od Stiva w DR i w T6 (jak twierdzą gracze już w tą grę doświadczeni "CH 4 rules"). Problem w tym że jest ciężką do opanowania postacią no i to że grając nią podejmuje się gracz dużo większego ryzyka. W takim razie najlepszy jest Yoshi. "Problem w tym że jest ciężką do opanowania postacią no i to że grając nią podejmuje się gracz dużo większego ryzyka." Po premierze arcade poznamy ranking topów w BR-ce. Edytowane 29 października 2008 przez janix Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 W takim razie najlepszy jest Yoshi. "Problem w tym że jest ciężką do opanowania postacią no i to że grając nią podejmuje się gracz dużo większego ryzyka." Ehhh nieważne. Myśl jak chcesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi