Skocz do zawartości

Tekken 6 / Bloodline Rebellion

albrechtus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

niech ktos mi powie dlaczego to sie bound nazywa xD

chcialbym tez zaznaczyc ze namco znowu sciagnelo pomysl od segi ;) w virtua fighter mamy "bounce" :lol:

EDIT: hahahaha jaka animacja :lol: nie moge ... po pary wskakuje bounce nie wiadomo skad :lol:

Edytowane przez GhettoKingSas
Opublikowano

Wygląda to beznadziejnie i nienaturalnie. Jak szyper mówił teraz Hop Kick będzie u w użyciu.

Może po prostu Namco testuje różne głupoty. Mam nadzieję że przywrócą parry z t6, najważniejsza zmiana w BR to to że 1,1,2 nie jest naturalem XD. Z resztą Kaz ma w T6 najlepszego punishera w grze b+1,2 11 klatek, NC, można opóźniać no i wbita na ścianę...

Opublikowano (edytowane)
Jedyna gra dla ktorej warto miec PS3 to MGS4 ... eot

Masz tyle racji co wybór Obamy na prezydenta USiA, ......

If Obama will be president can we still call it The Whitehouse?? xxxxxxxD

NO!!!

Obama is the president... still a White House?

Edytowane przez Keii
Opublikowano

Nie moge uwieżyć aż że Tekken wychodzi na X`a :o Widziałem że Sony nawala i traci exclusive za exclisivem. Sytuacje z finalem traktowałem z przymrużeniem oka ze względu na dziadowską polityke firmy i gry które nie są już takie jak kiedyś, ale żeby Tekken? :o

Coraz bardziej przestaje żałować że kupiłem X`a i widocznie miałem dobre "pierwsze" przeczucie co do konsoli Microsoftu. Do pełni szczęścia brakuje tylko BD i Dual Shocka (bo na xboxowym nie idzie grać w bitki :P )

Opublikowano

CYTAT(Drantzell @ 13 11 2008 @ 14:00

)

Nie moge uwieżyć aż że Tekken wychodzi na X`a ohmy.gif Widziałem że Sony nawala i traci exclusive za exclisivem. Sytuacje z finalem traktowałem z przymrużeniem oka ze względu na dziadowską polityke firmy i gry które nie są już takie jak kiedyś, ale żeby Tekken? ohmy.gif

nie ma co panikować. im więcej osób grających w tekkena tym lepiej.

Opublikowano

Tylko niech pady dobre dadzą ;D z lepszym D-padem. Ale już wiem że będę mogł mieć tekkena, bo za drugą konsole dziewczyna by mnie zatłukła ;D

Najbardziej zabawne jest oglądanie fanboyi Sony na youtubie. Nawet filmiki nagrywają żeby rozładować emocje ;p Takie reakcje do dla mnie śmiech na sali... To jest chore.

Opublikowano (edytowane)

Nitrom - na obie konsole bedzie taki sam online, moze inaczej - dla mnie wystarczylby w zupelnosci taki co jest juz teraz w T5:DR. Jednakze kwetii pingow nie rozwiaze NITK, gry miedzy graczami beda zawsze p2p (na szczescie!) a pingi po polsce masz srednio 40-70ms, co samo z siebie wycina Ci 3-4 klatki z gry. Na poczatkowym / wczesnym srednim poziomie to jest niezauwazalne, ale im dalej tym bardziej jest. I niech ktos (jak gdzies tam w poscie wyzej) nie spamuje o tym "huahuauha oni klatki licza" bo tutaj nie o to chodzi, jak ktos jest szybko i np. uwielbia (jak ja) SSowac mocno, to takie cos przeszkadza, bo wylapiesz ciosy, ktore powinienes ominac ot. PINGOW nie przeskoczy nawet PLAYSTATION 10 I XBOX 1440. Nigdy. w FPSie ping 50 jest znosny, tam utrata 2-3 klatek nie spwoduje, ze kulka nie siegnie kolesia (tylko w extremalnych sytuacjach). w Fighterach 2-3 klatki to duzo.

Drantzell - tak, bo to fani PS3 robia milion filmikow z porownaniami gier, szukajac pixeli "gdzie gra jest lepsza bo tutaj klamka w drzwiach ma 3 pixle srebrne a tam dwa", jakos generalnie bedac na YT 90% takich fanboy ala PiS filmikow podochodzi od strony X360 :< i zeby nie bylo mam obie konsole w domu.

I nie ma sie co ekscytowac, pisalem wyzej, 90% gier wychodzi na obie platformy, jak juz ktos pisze o Finalu to moze dodac, ze PS3 dostanie dwa Finale i osobiscie bardziej czekam na tego drugiego, bo jest mroczniejszy, a obie maja byc tak samo wielkie. Przeciez PS3 tez dostalo X360 Bioshocka. Fakt faktem, ze Tekken to byla ikona Playstation i moze 'zabolec' fanow serii (tak to juz czlowiek jest zbudowany), ale generowanie demagogii nagle, jak to play dostaje po (pipi)e jest troche ; o. Jakby nie patrzec gdyby nie FInal i Tekken to co ciekawego ma sie pojawic na Xka w 2009? Na playu wpadna final, tekken, killzone2, heavenly rain i inne. WIelkie Fable 2, ktore kupilem - juz sprzedalem, gra prosta jak drut (moze inaczej - dla mnie za prosta), pal z tym licho, ciezko mi grac w gre, gdzie postac ktora laze mi sie nie podoba - obojetnie co bym robil, wyglada jak jakis zart designerow obiektow i generatora postaci, kwestia gustu: o . sama gra zla nie jest, ale zdecydowanie nie dla mnie.

Edytowane przez solo/ng
Gość andertejker
Opublikowano

jak widać żongluje. zresztą już w starusieńkim T3 można było po tym ciosie wyprowadzić elektrona.

Opublikowano

Gra zapowiada się ciekawie, trochę się obawiam iż może to być kolejny T4 ( nie wiem, takie głupie przypuszczenia... )

Graficzka podoba mi się, nie ma szczału jak przy VF5... ale jest ładna i animacja trzyma poziom ( bez rewelacji ale jest dobrze )

Nic tylko czekać na premierę.

PS: teraz to widzę że scena będzie bardzo duża... po tym jak DoA niestety padło a VF5 ma różnice na obu platformach, liczę że do T6:BR namco się bardzo przyłoży i będzie to dobra bijatyka godna wypełnić pustkę po VF5 i braku kolejnego DoA, która to przyciągnie nowych graczy.

PS2: liczę na częste aktualizacje ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To może porozmawiajmy już o T7 ^_^ ? Całe to opóźnienie to spisek Japończyków :) Chcą się wymasterować w T6 żeby bić resztę :thumbsup: świata. Co do X360 myślałem o tej konsoli ze względu an cenę, teraz to już prawie to samo, ale najbardziej i tak bałem się Red ring ^_^ . Ludzie nie lubią M$ i tym samym X360, nie lubią też jego strategii marketingowej. Co do Sony zaś to nie lubię jej polityki olewania Third party i traktowania klientów. Co do wymieniania argumentów za i przeciw daną wersją.. rodzaj krzyżaka, wiem, że to ważne ale nie popadajmy w skrajności ^_^ Ogólnie pewne kupię wersję na PS3 bo mam taką ochotę i tyle, ale chętnie zagram z posiadaczem wersji na X360 ( o ile oczywiście będzie to możliwe :) ). Co do On line, to od pojedynków na polskich łączach gorsze są tylko turnieje Typu "My Wojownicy "organizowane przez niejakiego M... :twisted2: I sądzę że ani M$ ani $ tego nie zmienią :cierpienie: I Tym nie optymistycznym zdaniem zakończę moje wywody :slinotok:

Opublikowano
Kurde, kiedy sie dowiedzialem kiedy wychodzi Tekken 6 oslupialem. Kurde, ile mozna czekac. Posunelem sie do kupna tekkena DR Online, wlasnie mi sie sciaga :P

Dobra inwestycja na najbliższy rok :-D